Trkački DNK

Trkački razvoj

Od Svetskog prvenstva u izdržljivosti (WEC) i Svetskog prvenstva u reliju (WRC) do trke 24 sata Nirburgringa, TOYOTA GAZOO Racing se takmiči u vodećim svetskim sportskim manifestacijama. Prevazilaženjem izazova s kojima se suočava konkurencija, možemo da razvijemo naše ljude, da stvorimo nove tehnologije i proizvedemo sve bolje automobile.

U uzbudljivoj Toyoti GR Supra imamo savršenu platformu za trke. I da bi pokazali ove kvalitete evo koncepta GR Supra GT4. Svojim svetskim nastupom na Sajmu automobila u Ženevi 2019. godine, istražuje kako bi savršeno uravnotežena šasija Toyota GR Supra mogla da bude razvijena kao konkurentna mašina za međunarodne GT4 trke.

Šta kažu trkači

Od WRC i WEC zvezda do drift šampiona i TV ličnosti, okupili smo neke od najuticajnijih vozača da čujemo njihova prva mišljenja o "ukusu" nove Toyote GR Supra. Deleći svoje prve utiske o našem novom ultimativnom sportskom automobilu, naši profesionalni vozači nastavljaju da objašnjavaju značaj imena Supra u njihovim brzim životima.

Više o TOYOTA GAZOO Racing

TOYOTA GAZOO Racing osvaja Svetsko prvenstvo TOYOTA GAZOO Racing osvaja Svetsko prvenstvo TOYOTA GAZOO Racing je osigurao titulu FIA Svetskog prvenstva u izdržljivosti (World Endurance Championship - WEC) u dramatičnom i meteorološki pogođenom Total 6 sati (Total 6 Hours) Spa-Francorchamps, predzadnjem krugu sezone 2018-2019. Akio Toyoda o pobedi na WEC šampionatu Akio Toyoda o pobedi na WEC šampionatu TOYOTA GAZOO Racing tim je po drugi put osvojio WEC Svetsko prvenstvo, nakon titule u 2014. godini. Novi Hilux 2019 Special Edition će biti predstavljen na sajmu komercijalnih vozila  u Birmingemu Novi Hilux 2019 Special Edition će biti predstavljen na sajmu komercijalnih vozila u Birmingemu Na predstojećem sajmu komercijalnih vozila u Birmingemu (2019 Commercial Vehicle Show), u Velikoj Britaniji, Toyota će predstaviti novi Hilux 2019 Special Edition. Toyota Motor Europe Povećala Ukupno Tržišno Učešće U Prvom Tromesečju 2019. Toyota Motor Europe Povećala Ukupno Tržišno Učešće U Prvom Tromesečju 2019. Prodajom 279.000 vozila u prva tri meseca Toyota je, godinu dana pre planiranog roka, povećala učešće hibridnih električnih vozila na preko 50 odsto
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.