1. Owners
  2. Parts & Accessories
Odaberite

ORIGINALNI DELOVI

Toyota delovi održavaju kvalitet i garantuju dugotrajne performanse vaše Toyote.
01

Da vaša Toyota bude Toyota:

da bi vaša Toyota funkcionisala najbolje, koristimo samo originalne Toyotine delove – konstruisane, testirane i odobrene od strane Toyote.
02

Toyota kvalitet:

sertifikovani Toyotini stručnjaci koriste Toyotine originalne delove koji garantuju vrhunski standard kvaliteta.
03

Odnos cene i kvaliteta:

originalni Toyota delovi imaju konkurentne cene, i ujedno vam pomažu da održite vrednost vaše Toyote.

Da biste osigurali mirnu i sigurnu vožnju preporučujemo Vam korišćenje originalnih Toyotinih delova koji su izrađeni u istoj fabrici kao i Vaša Toyota i odlikuju se istim nizom pogodnosti:

  • Dizajnirani posebno za Vaše vozilo
  • Usklađeni su sa strogim Toyotinim standardima u pogledu kvaliteta i pouzdanosti
  • Prati ih puna Toyota garancija (najmanje 1 godina)
  • Ugrađuju ih isključivo naši posebno obučeni mehaničari

Shvatamo da ne postoji univerzalno rešenje za sve i zbog toga smo razvili dva programa Toyotinih originalnih delova što nam omogućava da bolje zadovoljimo Vaše pojedinačne potrebe.
Linija proizvoda Toyota Original Equipment se koristi kada je Vaše vozilo unutar trogodišnjeg garantnog roka, a svi ovi delovi imaju istu specifikaciju kao delovi koji su korišćeni u proizvodnji Vaše Toyote.

Reparirani delovi

Poverenje u vašu Toyotu je najvažnije za opuštenu vožnju, a naši reparirani delovi održavaju putne performanse i efikasnost vašeg vozila, uz iste uslove garancije koji važe za naše originalne delove. Osim toga, korišćenje repariranih delova za servisiranje vašeg vozila je u skladu sa ekologijom.

Saznajte više

Zašto izabrati original?

Neoriginalni delovi mogu se učiniti istim kao originalni Toyota delovi, ali kada su u pitanju performanse i očekivanja ne mogu ispuniti tražene zahteve usled neodgovarajućeg kvaliteta materijala. Kako je Toyota posvećena vašoj sigurnosti i najboljim performansama vozila, preporučujemo vam da koristite originalne Toyota delove koje možete nabaviti kod vašeg ovlašćenog Toyota Partnera. Standard visokog kvaliteta postignut je konstantnim istraživanjem i ispitivanjem.

Saznajte više