1. Discover Toyota
Odaberite

Sreća za sve

Kada imate slobodu kretanja, sve je moguće

Sveobuhvatan pristup mobilnosti

Dok se transformišemo u kompaniju za mobilnost koja razvija povezane, automatizovane, deljene i elektrifikovane (CASE) tehnologije, mi ćemo obezbeđivati robu i usluge koje prevazilaze automobile, kombije i kamione. Naši ciljevi su usklađeni sa Toyotinim ekološkim izazovom do 2050., UN ciljevima održivog razvoja i Zelenim dogovorom EU. Kao kompanija koja je razvila revolucionarni hibridni Prius i do sada prodala preko 20 miliona elektrificiranih vozila širom sveta, primenjujemo celovit pristup ekološki prihvatljivim vozilima i načinima korišćenja. Naše tehnologije uključuju vodonične, hibridne, plug-in hibridne i akumulatorske električne pogone.

Ljudi u centru pažnje

Cilj nam je da konstruišemo vozila usredsređena na čoveka, menjajući način na koji ostvarujemo interakciju sa sami sobom, sa drugima i sa društvom. Želimo vozila koja će svi voleti, zabavna za vožnju i vozila koja pružaju „sve bolju mobilnost za sve“. Istovremeno štitimo i unapređujemo prirodno i društveno okruženje u kojem živimo. Kako bismo se pripremili za takvu budućnost, razvijamo naša partnerstva s ciljem izgradnje ekosistema koji će podržavati hardver, tehnologiju i usluge mobilnosti. Kombinacija inovativnosti, softvera i partnerstava je od vitalnog značaja za izgradnju boljeg sveta i pozitivne promene koje donosi naše sadašnje i buduće poslovanje. 

 

Održivo poslovanje

Pratimo ciljeve održivog razvoja kroz naše društvene uloge i prakse zapošljavanja, imajući u vidu tri cilja. Prvi je promovisanje „inkluzivnog i raznolikog društva“ – ideja koja počinje sa Toyotom, ali se odnosi i na naše partnere i kupce. Drugi cilj je „jednakost pri zapošljavanju“. Naša posvećenost dugoročnom održivom zapošljavanju počinje obezbeđivanjem pravičnosti i mogućnosti za svakog Toyotinog zaposlenog u Evropi. Takođe uključuje mogućnosti zapošljavanja i razvoja kroz obrazovanje i prekvalifikaciju. Treća nam je ambicija da se društvo unapredi kroz kontinuiranu „održivu inovaciju“, unutar TME kompanije i van nje. 

Karijera u kompaniji Toyota Adria

U kompaniji Toyota Adria nudimo neverovatne karijere i prilike za rast i razvoj u uistinu jedinstvenoj i dinamičnoj organizaciji.

Saznajte više o kompaniji Toyota Adria i pridružite nam se na našem putovanju izvan granica.

Toyota Adria deo je japanske grupacije Toyota Tsuho Corporation.

 

Saznajte više Opens in new window