1. Discover Toyota
  2. About us
  3. Toyotina vizija i filozofija
Odaberite

Toyotina vizija i filozofija

Osnovne vrednosti
Naše poslovanje ima ponosnu istoriju i uzbudljivu budućnost. Obe vrednosti su izgrađene na osnovama poštovanja ljudi i stalnog usavršavanja. Koristimo ove kvalitete da osiguramo svoju viziju za stvaranje sigurne i odgovorne buduće mobilnosti koja će doneti sreću svima.

Naša misija: da svako bude srećan

Naš predsednik, Akio Toyoda, zvanično je izjavio da bi naš posao trebalo da prevaziđe proizvodnju vozila i preraste u stvaranje „Sreće za svakoga“. U automobilskoj industriji, tehnologije kao što su elektrifikacija i povezana, automatizovana vožnja ostvaruju značajan napredak. Toyota ostaje posvećena stvaranju sve boljih automobila. Jednako važno, razvijamo rešenja za mobilnost kako bismo pomogli svima da uživaju u životu. Na ovaj način ispunjavamo svoju dužnost radi stvaranja boljeg društva za narednih 100 godina, i još dalje.

Naša vizija: stvoriti mobilnost za sve

U raznolikom i neizvesnom svetu, Toyota nastoji da podigne kvalitet i dostupnost mobilnosti. Želimo da stvorimo nove mogućnosti za čitavo čovečanstvo i omogućimo održiv odnos sa našom planetom.
  • Naš put napred

    Od osnivanja Toyote radili smo u skladu sa svojom filozofijom i vodećim principima kako bismo obezbedili pouzdane proizvode i podstakli održiv razvoj društva. Toyotin način je naš jednostavan okvir za primenu Toyotinih vodećih principa i izgradnju kompanije kakvu želimo. Uz TPS, Toyotin priznati proizvodni sistem, radimo u skladu sa originalnom filozofijom proizvodnje koja ima za cilj da eliminiše otpad i postigne najbolju moguću efikasnost.