1. New Cars
Odaberite

Toyota Professional

Pružamo kompanijama proizvode i usluge koje su im potrebne da bi stalno bile u pokretu. Saznajte više o tome kako možemo pomoći vašem poslovanju.

01

Podržite svoje poslovne potrebe

Nudimo prilagođene proizvode, komercijalna vozila i usluge kako bismo sa poverenjem podržali vaše poslovne potrebe.
02

Više od komercijalnog vozila

Svoje temelje gradimo na principima kvaliteta, podrške i potpune bezbrižnosti koju vam pružamo. Toyota Professional je partner na koga se možete osloniti.
03

Prava rešenja za posao

Uvek ćemo se truditi da pronađemo najbolja rešenja za vaš posao i pružimo nivo usluge koji vas nikada neće izneveriti.

Šta želite da uradite sledeće?

Odaberite paket opreme

3 Opcije

 • PROACE CITY - Comfort - Compact

  PROACE CITY Comfort

  Compact

  Odaberite motor


  Od

  25.790 €

  27.200 €

  6-brzinski ručni | 4x2

  Od

  26.400 €

  6-brzinski ručni | 4x2

  Od

  24.900 €

  6-brzinski ručni | 4x2
 • PROACE CITY - Comfort - Long

  PROACE CITY Comfort

  Long

  Odaberite motor


  Od

  26.390 €

  27.800 €

  6-brzinski ručni | 4x2

  Od

  25.590 €

  27.000 €

  6-brzinski ručni | 4x2
 • PROACE CITY - Comfort - Long

  PROACE CITY Comfort

  Long

  Odaberite motor


  Od

  30.200 €

  6-brzinski ručni | 4x2

Spreman za posao uvek kad i vi

Mi u Toyoti posao shvatamo ozbiljno, pre svega vaš. Zbog toga smo i stvorili Proace City. Konstruisan u skladu sa vašim potrebama, agilan u vožnji i 100% prilagođen vašim zahtevima, sa kapacitetom koji će vas iznenaditi. Novi Proace City je sve što očekujete od Toyotinog vana.

Jednostavno praktičan

Proace City obožava urbano okruženje zbog svoje kompaktne veličine. Teretu ćete lako prići zahvaljujući zadnjim dvokrilnim vratima ili klasičnim vratima koja se otvaraju uvis; bočna vrata mogu biti ugrađena na jednu ili obe strane vozila. Zapremina i dužina tovarnog dela lako se povećavaju uz opciju Smart Cargo System*: Moguće je dobiti dodatnih 1,3 metara dužine i 0,4m3 kapaciteta.

Svet udobnosti i na poslu

Zahvaljujući prostoru u kabini, koji je vodeći u klasi, dobro organizovanoj kontrolnoj tabli i sedištima sa osloncem za leđa, Proace City je dizajniran tako da vam bude udobno koliko god dugo vremena provodili za volanom. Takođe, pametno preklopivo srednje prednje sedište pruža uvek dobrodošlu radnu površinu, idealnu za laptopove i tablet uređaje, dok je prostor za odlaganje ispod sedišta  namenjen za sve vaše osnovne stvari, skrivene daleko od pogleda.

 

Dodatni prostor kada vam je neophodan

Proace City nudi niz rešenja u unutrašnjosti za bilo koje namene. Smart Cargo sistem pruža dodatnu dužinu za smeštaj tereta, kao i dodatnu nosivost omogućenu  otvorom  za transport dužih predmeta. Takođe, indikator Smart Load vas upozorava kada se maksimalna težina nosivosti približi ili premaši, čineći vas bezbednim i podsećajući vas na propise.

 

Kako vam naše usluge mogu pomoći?

Bilo da tražite van kao tip vozila, osiguranje ili pomoć na putu, Toyota Professional je vaš poslovni partner za ponudu lakih komercijalnih vozila. Naš sveobuhvatan paket usluga je tu da odgovori na sve vaše poslovne potrebe.
 • Toyota Relax

  Toyota Relax garancija pruža potpuno bezbrižno poslovanje i sigurnost na koje se možete osloniti. Veoma smo ponosni na kvalitet i pouzdanost svojih vozila, zbog čega svaka nova Toyota dolazi sa 3-godišnjom garancijom proizvođača, praćenom dodatnom garancijom od 12 meseci / 15.000 km, uz svaki servis*. Do 10 godina ili 185.000 km, šta pre nastupi. Tako se uvek možete opustiti znajući da ste vi i vaš posao u sigurnim rukama.

 • Pomoć na putu

  Mi u Toyoti naša vozila činimo što je moguće pouzdanijim. Ali, problemi se i dalje mogu pojaviti, posebno kada su u pitanju loše vremenske prilike ili nepovoljni uslovi na putu. Srećom, Toyotina pomoć na putu je tu za vas i vaše poslovanje 24/7 – i kod kuće i u inostranstvu. Ova usluga pokriva pomoć u slučaju kvara, popravku vozila i hotelski smeštaj ako vam zatreba.

 • LCV rešenja za finansiranje i osiguranje

  Toyota Professional nudi rešenja za finansiranje, lizing i osiguranje u skladu sa potrebama preduzeća. Imamo niz rešenja za osiguranje prilagođenih vama i vašim poslovnim potrebama. Kao najbolji partner u osiguranju komercijalnih vozila nudimo jedno mesto za profesionalno rešavanje šteta, kvalitetne popravke i još mnogo toga. Uživajte u potpunom miru i minimalnom ometanju vašeg poslovanja.

PROACE CITY GALERIJA

Toyota Relax - osećaj potpune bezbrižnosti koji traje i do 10 godina

Opustite se i osigurajte do 10 godina potpune bezbrižnosti redovnim održavanjem vozila u novom Toyota Relax programu.
Saznajte više