1. New Cars
Odaberite

Svaki posao je važan

Obavljajte svoj posao najbolje što možete uz Proace City, kompaktni kombi sa velikim mogućnostima. Pokreće ga tehnologija, odlikuje besprijekorna povezivost i opcija naprednog električnog pogona. Prilagodljiv je, upravljiv I sa skladnim novim izgledom Proace City je spreman da unapredi vaš posao.

Toyota Professional

Obećavamo vam

Bez obzira da li vam je potrebno zamensko vozilo, osiguranje, ekspresno servisiranje ili pomoć na putu, Toyota Professional je vaš poslovni partner za sve potrebe koje se odnose na laka komercijalna vozila. Naš sveobuhvatan paket usluga je tu da zadovolji sve vaše poslovne zahteve.

Toyota Relax

Naša Toyota Relax garancija pruža potpunu bezbrižnost nakon isteka osnovne garancije. Toyota Relax program možete besplatno aktivirati u trajanju od jednog servisnog intervala (najčešće 12 meseci ili 15.000 km). Do 10 godina ili 200.000 km, šta pre nastupi.

Toyota pomoć na putu

Toyota Pomoć na putu je tu za vas i vaše poslovanje 24/7, u zemlji i inostranstvu, pokrivajući potrebe za pomoć prilikom kvara, osposobljavanje vozila, kao i hotelski smeštaj ako vam zatreba.

Finansiranje i osiguranje

Toyota Professional nudi finansiranje i lizing usluge po meri vašeg preduzeća, plus niz dodatnih rešenja za osiguranje prilagođenih vašim potrebama.

Vaš izbor

Proace City za svaki zadatak

Kompaktan i svestran, Proace City je savršen kombi za širok niz poslova, od trgovačkih do majstorskih. Sa dva oblika karoserije, dve dužine i opcijom električnog pogona, nema potrebe za kompromisom – modularni Proace City zadovoljava sve vaše potrebe.

Prostor koji misli na vas
Sve staje
Brz i lak utovar
Dodatni prostor kada vam zatreba
Crew Cab

Prostor koji misli na vas

Proace City će uvek obaviti svoj posao zahvaljujući ogromnoj zapremini teretnog prostora od 1 tone. Zajedno sa vučnim kapacitetom od 1,35 tona, ovaj kombi je spreman za svaki izazov jer je spreman da vuče sve što vam je potrebno.

Sve staje

Sa vodećim kapacitetom tovarnog prostora u klasi, Proace City nudi puno mesta za vaše alate, teret i neophodne materijale. Veliki iznutra, ovaj svestrani kombi takođe ima kapacitet i za prevoz dve euro palete.

Brz i lak utovar

Jednostavan u radu, Proace City vam pruža razne opcije i kada je u pitanju pristup. Izaberite par krilnih vrata ili podižuća vrata prtljažnika koja se otvaraju uvis. Bočna vrata se mogu postaviti na bilo koju stranu vozila, ili na obe, kako bismo vam pomogli da radite još efikasnije.

Dodatni prostor kada vam zatreba

Kao pametni pregradni otvor koji nudi dodatnu dužinu za teret i mogućnost nosivosti, Smart Cargo rešenje je osmišljeno da obezbedi inteligentnu fleksibilnost. Time se praktično produžava dužina vašeg kombija, tako da možete da prevozite dugačke i nezgodne terete.

Crew Cab

Neverovatno svestrana, kabina verzije Crew Cab može da primi pet putnika zajedno sa vašim neophodnim teretom. Dugo međuosovinsko rastojanje modela Proace City stvara mnogo unutrašnjeg prostora, a ako vam zatreba još više, preklopite zadnju klupu i povucite pregradu napred da biste udvostručili zapreminu mesta za teret.

Spreman za svaki posao

Kao najizdržljiviji kombi na putu, Proace City pruža neprevaziđena korisna rešenja. Jednostavan za vožnju i okretan u saobraćaju, kombinuje kompaktne proporcije sa impresivnom nosivošću. Bez obzira da li je u pitanju posao, idete blizu ili daleko, Proace City je vaš savršen partner za rad.

 • Motori

  Moć izbora

  Svaki posao je drugačiji, zbog čega je Proace City dostupan sa nizom naprednih pogonskih agregata, uključujući električni pogon i napredne benzinske i dizel motore. Proace City Electric pruža efikasan i gotovo nečujan rad, dok verzije motora sa unutrašnjim sagorevanjem i niskim emisijama objedinjuju vozne sposobnosti sa izvanrednom ekonomičnošću potrošnje goriva.

Pokretna kancelarija

Vaše radno mesto  na točkovima

Svojim inteligentnim enterijerom skrojenim za život na putu, Proace City kombinuje udobnost i obilje praktičnih rešenja. Svakoga dana doći ćete opušteni i spremni na posao zahvaljujući tihoj, klimatizovanoj kabini opremljenoj digitalnim ekranom na instrument tabli, ali i izborom između verzije sa dva ili tri sedišta.

Bezbednost

Sigurno, sigurnije, najsigurnije

Proace City se odlikuje vodećom sigurnosnom tehnologijom u klasi koja će vas čuvati dok vozite. Toyota Safety Sense je sveobuhvatan paket tehnoloških rešenja aktivne bezbednosti osmišljenih da vas i druge učesnike u saobraćaju čine bezbednim 24/7. Bilo da ste u gradu ili na otvorenom putu, Proace City je vaš čuvar.

Inteligentna pomoć vozaču

Proace City se odlikuje vodećom sigurnosnom tehnologijom u klasi koja će vas čuvati dok vozite. Toyota Safety Sense je sveobuhvatan skup tehnoloških rešenja aktivne bezbednosti osmišljenih da vas i druge učesnike u saobraćaju čine bezbednim 24/7. Bilo da ste u gradu ili na otvorenom putu, Proace City je vaš čuvar.
 • Upozorenje o napuštanje vozne trake i kontrola upravljanja

  Koristeći kameru za otkrivanje oznaka trake na putu ispred vozila, Toyota Safety Sense upozorenje o napuštanju trake (Lane Departure Alert - LDA) će upozoriti vozača zvučnim i vizuelnim signalima ako vozilo počne da skreće iz svoje trake bez uključivanja pokazivača pravca. Kontrola upravljanja primenjuje korektivnu silu u slučaju nenamernog napuštanja trake.

 • Sistem za zaštitu od sudara

  Toyotin Safety Sense sistem za upozorenje na mogućnost sudara (Pre-Collision System) koristi kameru i laser za otkrivanje drugih vozila na putu ispred. Kada se otkrije mogućnost sudara, vozač će biti upozoren zvučnim i vizuelnim signalima i aktivira se pomoć pri kočenju. Ako vozač ne zakoči na vreme, kočnice se automatski aktiviraju kako bi sprečile ili ublažile sudar.

 • Adaptivni tempomat

  Prilagodljivi tempomat (Adaptative Cruise Control - ACC)) je deo sistema Toyota Safety Sense zadužen da održava minimalnu, unapred podešenu udaljenost od vozila ispred. Ukoliko se ovo rastojanje smanji, sistem redukuje brzinu. Kada se rastojanje ponovo poveća, vozilo će postepeno ubrzavati dok se ne vrati na odabranu brzinu vožnje.

 • Automatska duga svetla

  Automatska duga svetla (Automatic High Beam - AHB) su dizajnirana da optimizuju vidljivost tokom noćne vožnje za sve učesnike u saobraćaju. Kamera koja se nalazi pored retrovizora detektuje svetla vozila koja dolaze is suprotnog pravca, a istovremeno prati ulično osvetljenje. Automatski se prebacuje između dugih i kratkih svetala, omogućavajući vozaču da se potpuno koncentriše na put, bezbedno i jednostavno.

 • Čitanje saobraćajnih znakova

  Pomoć za prepoznavanje putnih znakova (Road Sign Assist - RSA) prati putokaze ispred vozila prikazujući korisne informacije kao što su trenutno ograničenje brzine ili zabrana preticanja - sve to sa jasnim prikazom na TFTekranu u boji. Sistem takođe pruža vizuelno upozorenje ako ne vozite u skladu sa znakovima na putu.

 • Monitor mrtvog ugla

  Ova funkcija (Blind Spot Monitor - BSM) vam omogućava bezbednije manevrisanje tokom promene trake. Ako radarski senzori postavljeni pozadi detektuju vozilo u vašoj bočnoj ili zadnjoj mrtvoj tački, indikator upozorenja svetli na odgovarajućem bočnom retrovizoru. I ako naznačite da želite da promenite traku, a drugo vozilo je u vašem mrtvom uglu, indikatori upozorenja će treptati.

Pogledajte cene i pakete opreme

Odaberite paket opreme

3 Opcije

 • PROACE CITY - Comfort - Compact

  PROACE CITY Comfort

  Compact

  Izaberite motor


  Od

  25.790 €

  27.200 €

  6-brzinski ručni | 4x2

  Od

  26.400 €

  6-brzinski ručni | 4x2

  Od

  24.900 €

  6-brzinski ručni | 4x2
 • PROACE CITY - Comfort - Long

  PROACE CITY Comfort

  Long

  Izaberite motor


  Od

  26.390 €

  27.800 €

  6-brzinski ručni | 4x2

  Od

  25.590 €

  27.000 €

  6-brzinski ručni | 4x2
 • PROACE CITY - Comfort - Long

  PROACE CITY Comfort

  Long

  Izaberite motor


  Od

  30.200 €

  6-brzinski ručni | 4x2

Oprema

Skrojeno za vaš posao

Čime god da se bavite, ponuda originalne Toyota dodatne opreme pruža vam pruža vam širok izbor opcija. Personalizujte svaki element svog kombija, uključujući njegovu nosivost i praktičnost. Dizajnirani po istim visokim standardima kao i naša vozila, originalni Toyota dodaci čine vaš radni dan lakšim, efikasnijim i korisnijim.

Prodaja

Pogledajte artikle iz ponude Toyota Professional
Upoznajte našu ponudu (Opens in new window)

Potpuno bezbrižni uz Toyota Kanzen

Toyota ima za cilj da sve aspekte vašeg iskustva sa modelom Proace City učini što jednostavnijim i praktičnijim. Toyota Kanzen je upravo to: jedan paket koji uključuje sve bitne elemente* koji će vam pomoći da uživate u svim prednostima Toyotinog komercijalnog vozila, potpuno bezbrižno.
 • Bez brige

  Mi smo Toyotini stručnjaci za osiguranje automobila i brinemo da visokokvalitetno i pristupačno osiguranje automobila bude dostupno svakoj osobi koja koristi Toyotu. Obećavamo da ćemo našim klijentima pružiti najbolje moguće proizvode i usluge za zaštitu mobilnosti.

 • Toyota Professional

  Sveobuhvatan paket usluga Toyote Professional je uvek tu kako bi ispunio sve vaše poslovne potrebe i pružio vam bezbrižnost dok ste na točkovima zbog posla. Bilo da vam je potrebno osiguranje ili pomoć na putu, Toyota Professional je vaš poslovni partner za sve potrebe koje se odnose na program lakih komercijalnihg vozila.