1. New Cars
Odaberite

Odaberite paket opreme

1 Option

 • Hilux - Invincible - Dvostruka kabina (Double Cab, 4 vrata)

  Hilux Invincible

  Dvostruka kabina (Double Cab, 4 vrata)
  • +
   18" aluminijumski naplaci
  • +
   Sistem pametnog ulaska i pokretanja motora pritiskom na dugme
  • +
   BI-LED prednja svetla s automatskim podešavanjem (bez pranja)

  Odaberite motor


  Od

  64.300 €

  6 Speed Automatic | 4x4
  • Potrošnja
   9.5 l/100 km
  • Emisije CO2
   250 g/km

Više zadovoljstva. Više biznisa

Gde god da krenete, Hilux će vas tamo i dovesti. Uz izbor snažnih, ekonomičnih motora i mogućnost vuče do 3,5 tone, Hilux može da pomera planine. Novi dizel motor je zapremine 2,8 litara, sa 204 KS i do 500 Nm obrtnog momenta. Sa ubrzanjem od 0 do 100 km/h za samo 10,0 sekundi, ovo je najsnažniji Hilux do sada.

Savršena izrada. Stvoren za uživanje

Svojim moćnim izgledom Hilux se izdvaja iz konkurencije. Pogledajte zadivljujuće prozračne linije, kao i izgled snažnih točkova koji dodatno naglašavaju njegov upečatljiv, privlačan dizajn. Želite da ga testirate do krajnjih granica? Potrebno je samo da pogledate model Invincible, koji je vrhunski primer snage i dizajna novog Hiluxa.

Vaš prostor, vaš svet

Uz izgled karoserije koja odaje snagu, komfor kojim odiše kabina, unutrašnjost novog Hiluxa ide korak dalje u svojoj prefinjenosti i stilu. Modeli Double Cab Invincible podižu kriterijume i svojim dvobojnim sedištima presvučenim perforiranom kožom, pružaju nenadmašan komfor.
* Specifikacije zavise od modela.

 • Toyota Hilux je osvojila Međunarodnu nagradu za najbolje pick-up vozilo za 2022. i 2023. godinu (International Pick-up Award - IPUA).
  Međunarodni žiri, sastavljen od predstavnika 19 renomiranih evropskih časopisa, svake dve godine dodeljuje ovu prestižnu nagradu.
  Stručnjaci su potvrdili moćan i uglađen pogonski sklop Hiluxa, besprekorno rukovanje, kvalitet, izdržljivost i pouzdanost, te legendarni model nagradili titulom najboljeg pick-upa.

HILUX GALERIJA

Toyota Relax - osećaj potpune bezbrižnosti koji traje i do 10 godina

Opustite se i osigurajte do 10 godina potpune bezbrižnosti redovnim održavanjem vozila u novom Toyota Relax programu.
Saznajte više