1. New Cars
Odaberite

Šta biste sada želeli da uradite?

Isto ime, nova legenda

Unapređen do poslednjeg detalja, novi Prius Plug-in Hybrid prevazilazi očekivanja. Bezgranično elegantan i ekonomičniji nego ikad, novi Prius je neustrašivi predvodnik koji predstavlja oličenje napretka.

Nebo je granica
U centru pažnje
Praktični kupe stil
Legendarno ime, novi stil
Solarni krov
Punjenje

Nebo je granica

Ništa bolje ne ilustruje vešto objedinjen dizajn i inženjering novog Priusa kao njegov panoramski krov Skyview*, koji ispunjava unutrašnji prostor sunčevom svetlošću. *Dostupno u paketu opreme High

U centru pažnje

Novi Prius je predvodnik u svakom pogledu, sa uzbudljivom novom estetikom koja privlači poglede. Njegovo upčetaljivo prisustvo na putu je naglašeno snažnim točkovima od 19 inča na svakom uglu.

Praktični kupe stil

Neka rešenja tako često umanjuju lepotu forme. Ali ne ovde. Novi Prius skriva ručke na zadnjim vratima u C-stubovima kako bi njegov fluidni kupe stil ostao savršen.

Legendarno ime, novi stil

Prius. Ime vam je poznato. Ali, nikada ranije niste videli ovakav Prius Plug-in Hybrid - ponosnog izgleda i naglašen dramatičnim potpisom zadnjeg svetla preko cele širine.

Solarni krov

Solarni krov* pretvara sunčevu svetlost u energiju za punjenje baterije, što vas dodatno napaja besplatno. Može proizvesti struje potrebne za do 8 km električnog dometa dnevno, ili 1.200 km godišnje. *Standardno u paketu opreme High+

Punjenje

Oslobodite puni potencijal Prius Plug-in hibrida uz redovno punjenje, kod kuće ili dok ste u pokretu. Često dopunjavanje optimizuje pogonske mogućnosti, smanjujući potrošnju goriva i obezbeđuju više vremena za vožnju u EV režimu.

Dinamičan dizajn

Inovativan duh novog Priusa ogleda se u njegovom beskompromisnom dizajnu. Uz snažne linije koje su aerodinamički optimizovane, napredni Prius Plug-in Hybrid odlikuje se niskom linijom krova i proporcijama inspirisanim kupeom. Dinamičan i privlačan, to je Prius kakav nikada ranije niste videli.

Pod kontrolom
Prostor koji se prilagođava
Umetnost elegancije
Pametno osvetljenje

Pod kontrolom

Centralna konzola objedinjuje stilizovan dizajn sa funkcionalnošću zvuka. Pored ergonomske ručice menjača, naći ćete priključke za punjenje, držače za čaše i mesto za svoj telefon.

Prostor koji se prilagođava

Novi Prius je luksuzan u svojoj jednostavnosti. Sa dužim međuosovinskim rastojanjem, poboljšanom udobnošću i potpuno promišljenim unutrašnjim rasporedom, to je pravo mesto na kome se možete opružiti.

Umetnost elegancije

Usklađeni detalji dizajna instrument table i ergonomski oblikovana sedišta stvaraju jedinstvenu i osvežavajuću lepotu unutrašnjosti i lako snalaženje.

Pametno osvetljenje

Ambijentalno unutrašnje osvetljenje novog Priusa pruža umirujuću atmosferu, a istovremeno je i funkcionalno. Povezano sa sistemima za bezbednost i pomoć u vožnji automobila, unutrašnje osvetljenje može da treperi da bi vas upozorilo na potencijalnu opasnost.

Dom. Gde god da ste.

Prostran i prefinjen, sa inteligentnim dizajnom koji je prijatan čak i na dodir, novi Prius se odlikuje naprednim rešenjima iznutra i spolja. Sedite nisko u dinamičnom, ali udobnom položaju za vožnju, dok čiste linije kokpita i fini materijali naglašavaju vrhunsku premijum atmosferu novog Priusa.

Istražite novi Prius Plug-in Hybrid

Kliknite na vozilo ispod kako biste upoznali novi Prius Plug-in Hybrid iz svih uglova.

*Model prikazan na slici nije reprezentativan za sve nivoe opreme, u pitanju je najviši nivo opreme. Specifikacija se može razlikovati od tržišta do tržišta.

 • Dvojni geni, jedna priroda: sloboda

  Hibridna tehnologija je moć bez kompromisa. U gradu, novi Prius je gotovo nečujno električno vozilo sa nultom emisijom i dometom većim od 72 km* samo na baterije. Ali, sa svojim integrisanim 2,0-litarskim benzinskim motorom, Prius Plug-in Hybrid ne poznaje granice kada želite da odlutate daleko. 

  *Prosečna vožnja, zavisno od uslova na putu i modela.

   

Zadivljujuća vožnja

Zašto uvek birati između ekonomičnosti i performansi? Novi Prius Plug-in Hybrid objedinjuje električnu snagu i snagu benzinskog motora za vrhunsko iskustvo vožnje. Snažne performanse podržane su sportskim položajem za vožnju, agilnim upravljanjem i stabilnošću koja uliva poverenje.
 • Više snage, jače ubrzanje Sa 223 KS, novi Prius pruža impresivno ubrzanje u svakom trenutku kada to zaželite. Izvan grada, novi Prius može da ubrza od mirovanja do 100 km/h za samo 6,8 sekundi.
 • Vozite pametno uz hibridne savete Funkcija Hybrid Coaching aplikacije MyT analizira podatke kako bi vam pomogla da vozite efikasnije. Sistem radi tako što produžava vreme vožnje u EV režimu sa električnim napajanjem, smanjujći potrošnju goriva.
 • Režim za svako raspoloženje Sa izmenljivim režimima vožnje, novi Prius se prilagođava vama. Eco režim povećava efikasnost, dok Sport nudi žustriju vožnju sa boljim odzivom. Režim sa oznakom Normal je ravnoteža prva dva. Takođe, možete da izaberete EV režim da biste vozili samo na električni pogon.
 • Snažna tehnologija koja se jednostavno koristi

  Novi Prius Plug-in Hybrid vam daje dodatnu kontrolu. Iza upravljača se nalazi ekran osetljiv na dodir, brzog odziva i dijagonale 12,3 inča, gde možete pristupiti svojim medijima. U isto vreme, pratite ključne informacije o vožnji preko multifunkcionalnog 7-inčnog TFT digitalnog ekrana za vozača.

Punjenje

Snaga izbora

 • Solarni krov

  Novi Prius Plug-in Hybrid može da pretvori sunčevu energiju u pogonsku snagu. Solarni krov pretvara sunčevu svetlost u energiju za punjenje baterije, omogućavajući i do 8 km dodatnog električnog dometa svakodnevno.

 • Punjenje kod kuće

  Zidna kutija (Wallbox) je brži način od punjenja iz električne mreže, i osigurava da vaš Prius Plug-in Hybrid bude uvek spreman za akciju. Pratite stanje napunjenosti vašeg automobila preko MyT aplikacije.

  *Tačno vreme punjenja, varira u zavisnosti od uslova punjenja.

 • Javno punjenje

  Potpuno električni EV režim Prius Plug-in Hybrida je idealan za upotrebu u gradskim uslovima. U pokretu koristite moćne javne stanice za punjenje čime je omogućena jednostavna i praktična vožnja bez emisija.

Preuzmite kontrolu sa telefona

Uz aplikaciju MyT, vi i vaš Prius ste uvek povezani. Koristite je da prethodno rashladite kabinu tokom toplog dana, na primer, ili daljinskom komandom proverite da li je automobil zaključan i bezbedan. Aplikacija MyT vam takođe pomaže da pratite nivo napunjenosti baterije i tako iskoristite sve prednosti koje obezbeđuju još bolje električne karakteristike novog Priusa.
Saznajte više

Toyota T-Mate - sa vama radi bezbednijeg putovanja

Za bezbednosne funkcije koje su vodeće u klasi, Prius Plug-in Hybrid koristi tehnologu T-Mate koji je vaš korisni partner u vožnji. T-Mate je skup sistema predviđenih da vam pomogne i učini vožnju bezbednijom, bilo da parkirate, vozite na auto-putu ili u gradu. T-Mate se brine da uvek budete u sigurnim rukama. Lista detalja koja sledi prikazuje izbor najznačajnijih funkcija, a celokupan T-mate paket za Prius Plug-in Hybrid možete pronaći u konfiguratoru vozila.
 • Upozorenje na mogućnost sudara (Pre-Collision System - PCS)

  Sistem šalje upozorenje na moguće nezgode; može uočiti opasnost i pomoći vam da izbegnete sudar sa drugim vozilima, pešacima, biciklistima i motociklistima. Funkcioniše tako što upozorava vozača audio i vizuelnim signalima i pruža pomoć pri kočenju. Ako vozač ne uspe da zakoči na vreme, kočnice se automatski aktiviraju kako bi sprečile sudar ili ublažile posledice. Osim toga, obezbeđena je podrška za izbegavanje sudara u raskrsnici, kao i podrška za pomoć pri upravljanju u slučaju opasnosti tokom dana prilikom skretanja na raskrsnici i izvođenju manevara izbegavanja.

 • Proaktivna vožnja (Proactive Driving - PDA) i Pomoć pri upravljanju (Steering Assist - SA)

  Ove funkcije pomažu vozaču da spreči skretanje sa vozne trake. Sistem detektuje krivinu ispred i prilagođava silu pomoći pri upravljanju da bi omogućio adekvatno upravljanje. Takođe može olakšati i poboljšati stabilnost vožnje po pravoj liniji.

 • Bezbedan izlazak iz automobila (Safe Exit Assist - SEA)

  Sistem koristi radar za nadzor mrtvog ugla kako bi pomogao vozaču da izbegne udarac između otvorenih vrata ili dok putnici izlaze, s vozilima ili biciklistima koji se približavaju sa zadnje strane. Kada sistem proceni da postoji mogućnost sudara, svetli indikator u spoljnom retrovizoru, a indikator na multi-informacionom ekranu, zajedno sa zvučnim signalom, upozoriće putnike na opasnost.

 • Kamera za nadzor vozača (Driver Monitor Camera - DMC)

  Ovaj sistem za praćenje budnosti i stanja vozača koristi kameru koja se nalazi iznad volana. Upozorenje se oglašava ako sistem otkrije nedozvoljeno stanje vozača, kao što je umor. Ovi podaci se koriste i za poboljšanje performansi sistema za zaustavljanje u slučaju opasnosti (EDSS) i to ranijim otkrivanjem smanjene pažnje.

 • Zaustavljanje u slučaju opasnosti (Emergency Driving Stop System - EDSS)

  Ako sistem tokom određenog perioda ne detektuje nikakve komande ili reakcije vozača, oglasiće se zvučna upozorenja. Ukoliko vozač na to upozorenje ne reaguje svojim komandama, vozilo automatski usporava, zaustavljajući se bez napuštanja trenutne vozne trake. Trepćuća svetla upozorenja i opasnosti se aktiviraju kako bi upozorila druge učesnike u saobraćaju, a vrata se otključavaju kako bi se omogućio lak pristup hitnim službama ukoliko se za to ukaže potreba.

 • Toyotina bežična ažuriranja (Over-The-Air - OTA)

  Ažuriranja softvera brinu da je Toyota Safety Sense (TSS) ažuriran najnovijim funkcijama i poboljšanjima.

 • Napredni daljinski upravljač za parkiranje

  Ovaj sistem omogućava vozaču da kontroliše parkiranje vozila sa svog pametnog telefona dok stoji pored automobila. Jednostavan i lak za upotrebu, podržava sve vrste manevara pri parkiranju. Radi dodatne bezbednosti, ako korisnik podigne prst sa pametnog telefona, vozilo se odmah zaustavlja.

Spremni? Odaberite paket i motor

3 Opcije

 • Prius Plug-in - Premium - Hatchback, 5 vrata

  Prius Plug-in Premium

  Hybrid
  Hatchback, 5 vrata

  Odaberite motor


  Od

  57.400 €

  Kontinuelno varijabilni menjač (CVT) | 4x2
 • Prius Plug-in - Executive - Hatchback, 5 vrata

  Prius Plug-in Executive

  Hybrid
  Hatchback, 5 vrata

  Odaberite motor


  Od

  48.990 €

  51.900 €

  Kontinuelno varijabilni menjač (CVT) | 4x2
 • Prius Plug-in - Elegant - Hatchback, 5 vrata

  Prius Plug-in Elegant

  Hybrid
  Hatchback, 5 vrata

  Odaberite motor


  Od

  46.990 €

  49.900 €

  Kontinuelno varijabilni menjač (CVT) | 4x2

Potpuno bezbrižni uz Toyota Kanzen

"Radimo na tome da svaki aspekt vašeg Prius Plug-in Hybrid iskustva bude neprimetan, prijatan i praktičan. Toyota Kanzen radi upravo to. Sveobuhvatni paket koji pruža potpunu bezbrižnost, uključuje sve bitne elemente* koji će vam pomoći da uživate u svojoj plag-in hibridno-električnoj Toyoti, i tako maksimalno iskoristite sve njene kvalitete. *Dostupnost dole navedenih proizvoda može se razlikovati u zavisnosti od zemlje, a lokalne ponude mogu biti različite na svakom tržištu. Kupcima savetujemo da ponudu provere u svom lokalnom Toyotinom centru."
 • Kasko Eco Bonus

  Inovativna tehnologija zahteva inovativno osiguranje. Uz nagrade za vožnju u EV režimu sa nultom emisijom, Toyotino osiguranje Kasko Eco Bonus pruža i potpunu bezbrižnost.

 • Prilagodite svoju Toyotu originalnom dodatnom opremom

  Unapredite izgled, praktičnost i zaštitu svog Priusa uz pomoć Toyotine široke ponude dodatne opreme.

 • Daljinske usluge uz MyT

  Iskoristite sve najbolje od svog Prius Plug-In Hybrida uz intuitivnu i moćnu MyT aplikaciju, koja je vaš ključ za svet povezanih funkcionalnosti pametnog telefona.

 • Zamena vozila za novi Prius Plug-In Hybrid

  Ulazak u Prius Plug-In Hybrid nikada nije bio lakši. Zamenite svoj trenutni automobil, bez obzira na njegovu marku i model, i pređite na novu Toyotu.

Toyota Prius Plug-in galerija fotografija

Novi Prius izgleda dobro iz svakog ugla. Zamišljen kao jednodelna forma, dizajniran sa zapanjujućom čistotom svoje prirode, Prius privlači pažnju svih pogleda preko ulice ili iz visoke poslovne zgrade. Skyview krov je vizuelno povezan sa prednjim i zadnjim staklom, naglašavajući tako novi Priusov stil inspirisan siluetom kupea.

 • Saživite se sa Toyotom Prius Plug-in Hybrid

  Istražite Prius Plug-in Hybrid u našoj aplikaciji proširene stvarnosti (Augmented Reality - AR). Preuzmite aplikaciju da biste videli kako Prius Plug-in Hybrid izgleda iz bilo kog ugla na vašem prilazu ispred kuće, ili čak u vašoj - dnevnoj sobi. Da biste preuzeli aplikaciju, posetite App Store ili Google Play prodavnicu i idite na linkove ispod.

  *Dostupno od Juna 2024

Česta pitanja o plag-in hibridima

Hibridni i plag-in hibridni automobili koriste istu dokazanu Toyota Hybrid Sinergy Drive tehnologiju, ali sa značajnom razlikom. Toyotini plag-in hibridi imaju bateriju znatno većeg kapaciteta i veći domet u EV režimu - više od 72 km* u slučaju modela Prius Plug-in Hybrid.

 

Plag-in hibridi se mogu puniti sa spoljnjog izvora električne energije, kao što je kućna utičnica, posebna namenska zidna kutija ili punjač na javnom mestu. Iako često punjenje omogućava maksimalnu efikasnost, Toyotini plag-in hibridi rade u hibridnom režimu čak i kada nisu napunjeni.

 

Kada su u hibridnom režimu, svi Toyotini hibridi se neprimetno prebacuju između dva izvora energije – ekonomičnog benzinskog motora i inteligentne samopunjive hibridne baterije. Tako je omogućen visok stepen fleksibilnosti, posebno za duža putovanja.

 

*Prosečna vožnja, u zavisnosti od uslova na putu i modela.

Novi Prius ima vrlo dinamičan i moćan pogon, pružajući prijatno iskustvo vožnje. Ubrzava od 0-100 km/h za samo 6,8 sekundi zahvaljujući impresivnom pogonu, kao i ukupnoj snazi od 223 KS.

 

Efikasniji od konvencionalnog automobila, dva lica Priusa Plug-in Hybrid pružaju veću ekonomičnost u potrošnji goriva i niže emisije CO2. Istovremeno, Prius Plug-in Hybrid nudi sve prednosti električnog pogona, od snažnog trenutnog obrtnog momenta do skoro nečujne gradske vožnje.

Novi Prius nudi nekoliko režima vožnje, a EV režim vam omogućava da putujete bilo gde i svuda samo na pogon  baterije sa nultom emisijom. Prius Plug-in Hybrid ima čisto električni domet od više od 72 km*. Štaviše, možete da ubrzate na isključivo električni pogon do brzine od 135 km/h u EV režimu, čak i pod punim gasom**. Za razdaljine veće od punog opsega EV vožnje, Prius Plug-in Hybrid radi kao hibridni automobil, kombinujući snagu benzina i regenerativno punjenje baterije.

 

*Prosečni WLTP električni domet za paket Elegant. Domet za verzije Executive i Premium je niži.

**Zavisno od nivoa napunjenosti (SOC).

Kućni priključak

Svoj Prius Plug-in Hybrid možete dopuniti na standardnom kućnom priključku (10 A).

 

Zidna kutija

Brzo i pouzdano punjenje kod kuće ili na poslu moguće je korišćenjem zidne* jedinice za punjenje.

*Obratite se prodavcu ako razmišljate o istovremenoj nabavci zidne kutije i vozila.

Kućni priključak

Potpuno napunite za 7,5 sati*. Uz mogućnost zakazivanja vremena punjenja, možete imati koristi od smanjenih troškova punjenja ako je vaša tarifa za električnu energiju jeftinija preko noći ili van sati najvećeg opterećenja.

Zidna kutija

Instaliranje predviđenog kabla i zidne kutije u vaš dom obezbeđuje optimalnu brzinu i bezbednost, uz mogućnost da potpuno napunite bateriju za 2,5 sata*. Takođe možete daljinski da kontrolišete i nadgledate punjenje koristeći MyT aplikaciju.

Javni punjači

Priključite se na punjač koji je dostupan na javnom mestu. Kao i kod zidnih jedinica, baterija će se potpuno napuniti za 2,5 sata*. Aplikacija MyT vam takođe omogućava da proverite preostalo vreme potrebno do potpune napunjenosti, što je posebno korisno kada ste povezani na javni punjač.

*Od 0 do 100%.

Punite češće

Svakodnevno punjenje će vam pomoći da maksimalno uživate u EV mogućnostima vašeg automobila.

 

Udobna vožnja

Optimizacija vašeg stila vožnje će poboljšati ekonomičnost EV režima vozila i pružiti izvanredne performanse na svakom putovanju.

 

Regenerativno kočenje

Prikupljena kinetičke energije prilikom kočenja puni bateriju i intuitivno usporava automobil kad god oduzmete gas. Novi Prius vam omogućava da podesite nivo regenerativnog kočenja u skladu sa vašim željama.

 

Zagrejte kabinu unapred

Uvek možete uživati u savršenoj temperaturi koristeći daljinsku kontrolu rada klima uređaja, bez obzira na vremenske uslove. Ohladite ili zagrejte kabinu automobila pre vožnje, a da pritom nimalo ne opterećujete radni kapacitet baterije.

Redovno punjenje će vam omogućiti da iskoristite sve najznačajnije prednosti vožnje u EV režimu, uključujući niže emisije i manje troškove. Naravno, sve dok vaše vozilo ima goriva, vozite svoj Prius u hibridnom režimu i kada je baterija prazna.

Toyota svaku bateriju pravi kako bi trajala tokom celog životnog veka vašeg vozila. Svaka baterija dolazi sa garancijom od 5 godina, ili 100.000 pređenih kilometara*. Garancija na baterije se može, uz godišnju kontrolu Hybrid Health Check, produžiti na period do 10 godina.

 

*Šta pre nastupi