1. Owners
 2. Maintenance, Servicing, MOT
 3. Hybrid Service
Odaberite

Održavanje Toyota hibridnih vozila

Preko 15 miliona vozača širom sveta je odabralo Toyotin hibrid. Kako biste osigurali nabolju uslugu za svoj hibrid, verujte liderima hibridne tehnologe sa preko 20 godina iskustva. Odaberite ovlašćeni Toyota servis koji će vam pružiti stručnu i kvalitetnu podršku u održavanju vašeg Toyota hibrida.

Toyota Hybrid Service

Stručnost

Posle 20 godina inovacija, sebe ponosno nazivamo liderima u hibridne tehnologije.

Kvalitet

Kao deo godišnje provere stanja hibridnog automobila (Toyota Hybrid Service), naši tehničari testiraju hibridni sistem vašeg vozila, i pružaju vam neophodne informacije kako biste znali u kakvom stanju je vaš hibrid.

Vrednost

Kada se odlučite za Toyota Hybrid Service, dobijate isti kvalitet i efikasnost koji vam pruža i vaš hibridni automobil.

Toyotin servisni program za hibride

Toyota je predana potpunom zadovoljstvu kupaca. Zbog toga su naša pionirska hibridna vozila podržana jednako naprednim servisiranjem hibrida. Bilo da ste kupili automobil nedavno ili ste već dugogodišnji vlasnik hibrida, Toyotin servisni program za hibride vam omogućava bezbrižnost uz saznanje da se vaš automobil propisno održava i to po najvišim standardima.

Toyotin servisni program za hibride ima dve glavne komponente: proveru "zdravlja" hibrida i produženu brigu za hibridnu bateriju.

 • Provera "zdravlja" hibrida

  Ovo je godišnji servis koji rade specijalizovani Toyotini tehničari za hibridna vozila koristeći jedinstvene alate i računarsku dijagnostiku da ispitaju ceo hibridni sistem. Ništa se ne prepušta slučaju. Mi ispitujemo, merimo i analiziramo svaki hibridni element:

  Korak 1. Dijagnostički test hibridnog sistema.
  Korak 2. Provera ispravnosti baterije.
  Korak 3. Test izolacije baterije.
  Korak 4. Test punjenja pomoćnog akumulatora.
  Korak 5. Provera sistema hlađenja.

  Na kraju ovog procesa, Toyotin tehničar za hibride će vam podneti detaljan izveštaj o kontroli zdravstvenog stanja vašeg automobila i porazgovarati s vama o rezultatima.

 • Odnos cene i kvaliteta

  • Zahvaljujući delovima koji se manje habaju, preglednim i jasnim cenama servisa i usklađenim servisnim intervalima, troškovi održavanja hibrida su do 5% niži. 
  • Kada preračunate pristupačne cene održavanja, niske troškove vožnje i nepobedivi kvalitet, shvatićete da vam se Toyotini hibridi isplaćuju višom cenom prilikom prodaje.

Produžena briga za hibridnu bateriju

Toyotini hibridi su standardno pokriveni 3-godišnjom garancijom na vozilo i 5-godišnjom garancijom na hibridne komponente. Kada prođe fabričkih 5 godina, uz redovno održavanje i uz redovanu proveru „zdravlja“ hibirda u ovlašćenom Toyota servisu, garancija na hibridnu bateriju se može produžavati do 10. godine starosti vozila.

Razmišljajte hibridno, pitajte Toyotu

Vaš lokalni Toyota partner je stručnjak za servisiranje i održavanje hibrida, vašu godišnju proveru „zdravlja“ hibrida i produženu brigu za hibridnu bateriju. Tu je i ponuda specijalizovane Toyota dodatne opreme za hibride. Šta god vam je potrebno, razgovarajte sa Toyotom zarad krajnje hibridne bezbrižnosti.

Ne, troškovi održavanja hibridnih vozila su niži nego za standardna vozila. Neki delovi, poput kočionih obloga manje se habaju zahvaljujući regenerativnom kočenja kod hibrida.

Koristite našu ‘Zakažite servis’ online mogućnost kako biste pronašli najbliži servisni centar, izaberite datum i vreme dolaska, i pogledajte kompletan spisak servisa i njihovih cena. Uživajte u brzom postupku zakazivanja, bez registrovanja ili plaćanja unapred.

Dok naši mehaničari pažljivo proveravaju stanje vašeg hibridnog vozila, snimamo ceo proces i izdajemo detaljan izveštaj o stanju karakteristika hibridne baterije, izolovanosti baterije, komponenti rashladnog sistema hibrida i ukupnog stanja vašeg vozila. I sve za minut!

Toyotine hibridne baterije imaju dug životni vek, i pokrivene su garancijom od 5 godina ili 100.000 km, šta pre od toga nastupi. Ukoliko je neophodno da vaše baterije budu zamenjene posle isteka garantnog roka,  lokalni ovlašćeni Toyotin prodavac će vam dati informacije o ceni,  o originalnim Toyota hibridnim baterijama, a pomoći će vam i u postupku reciklaže stare baterije. 

Toyotine hibridne baterije se nikada neće isprazniti jer se stalano dopunjuju dok vozite. Sofisticirani sistem uvek prati rad benzinskog motora i baterije, i neprimetno prelazi sa jednog na drugi kada je potrebno.

Kada posetite Toyota servis uverićete se da naši iskusni mehaničari koriste najnoviju tehnologiju i Toyota originalne delove kako bi proverili i vratili vaše vozilo u stanje u kome je bilo kada je proizvedeno u fabrici. Vaša bezbednost i zadovoljstvo naši su vrhunski prioriteti.

Svako Toyotino hibridno vozilo opremljeno je sa dve baterije: “pogonskom” hibridnom baterijom visokog napona, i baterijom od 12 volti za pomoćne funkcije. Pozicije na kojima su smeštene baterije razlikuju se u zavsinosti od modela vozila, a mogu se nalaziti ispod zadnjih sedišta, ili ispod poda prtljažnika. 

Kada servisirate svoj hibrid u ovlašćenom Toyota servisu, bićete uvereni da se o vaše hibridu vodi sva potrebna briga. Od hibridne baterije do kočionih pločica, naši mehaničari specijalizovani za hibridna vozila koriste samo originalne Toyota delove koji su konstruisani i testirani posebno za vaše hibridno vozilo.