1. Owners
 2. Maintenance, Servicing, MOT
 3. Hybrid Service
Odaberite

Toyota Hybrid Service

Širom sveta je kupljeno više od 12 miliona Toyotinih hibridnih vozila od kada smo predstavili ovaj koncept pre 20 godina. Danas se novine u razvoju tehnologije mogu naći u popularnom Yarisu, Aurisu, RAV4 i Toyota C-HR kao i u sve popularnijem Priusu. Pri tom smo proširili inovacije na našu mrežu prodavaca, tako da svaki vozač Toyote hibrid ima podršku i pomoć stručnjaka za brigu o Toyota hibridu nakon kupovine.

Toyota Hybrid Service

Stručnost

Posle 20 godina inovacija, sebe ponosno nazivamo liderima u hibridima.

Kvalitet

Kao deo godišnje provere stanja hibridnog automobila (Toyota Hybrid Service), naši tehničari testiraju hibridni sistem vašeg vozila, i pružaju vam neophodne informacije kako biste znali u kakvom stanju je vaš hibrid.

Vrednost

Kada se odlučite za Toyota Hybrid Service, dobijate isti kvalitet i efikasnost koji vam pruža i vaš hibridni automobil.

Toyotin servisni program za hibride

Toyota je predana potpunom zadovoljstvu kupaca. Zbog toga su naša pionirska hibridna vozila podržana jednako naprednim servisiranjem hibrida. Bilo da ste kupili automobil nedavno ili ste već dugogodišnji vlasnik hibrida, Toyotin servisni program za hibride vam omogućava bezbrižnost uz saznanje da se vaš automobil propisno održava i to po najvišim standardima.

Toyotin servisni program za hibride ima dve glavne komponente: proveru "zdravlja" hibrida i produženu brigu za hibridnu bateriju.

 • Provera "zdravlja" hibrida

  Ovo je godišnji servis koji rade specijalizovani Toyotini tehničari za hibridna vozila koristeći jedinstvene alate i računarsku dijagnostiku da ispitaju ceo hibridni sistem. Ništa se ne prepušta slučaju. Mi ispitujemo, merimo i analiziramo svaki hibridni element:

  Korak 1. Dijagnostički test hibridnog sistema.
  Korak 2. Provera ispravnosti baterije.
  Korak 3. Test izolacije baterije.
  Korak 4. Test punjenja pomoćnog akumulatora.
  Korak 5. Provera sistema hlađenja.

  Na kraju ovog procesa, Toyotin tehničar za hibride će vam podneti detaljan izveštaj o kontroli zdravstvenog stanja vašeg automobila i porazgovarati s vama o rezultatima.

 • Odnos cene i kvaliteta

  • Zahvaljujući delovima koji se manje habaju, preglednim i jasnim cenama servisa i usklađenim servisnim intervalima, troškovi održavanja hibrida su do 5% niži. 
  • Kada preračunate pristupačne cene održavanja, niske troškove vožnje i nepobedivi kvalitet, shvatićete da vam se Toyotini hibridi isplaćuju višom cenom prilikom prodaje.

Produžena briga za hibridnu bateriju

Toyotini hibridi su standardno pokriveni 3-godišnjom garancijom na vozilo i 5-godišnjom garancijom na hibridne komponente. Kada prođe prvih 5 godina, možete da se pretplatite na Produženu brigu za hibridnu bateriju. Ona se može obnavljati svake godine sve do 10 godina od registracije automobila.

Razmišljajte hibridno, pitajte Toyotu

Vaš lokalni Toyota partner je stručnjak za servisiranje i održavanje hibrida, vašu godišnju proveru „zdravlja“ hibrida i produženu brigu za hibridnu bateriju. Tu je i ponuda specijalizovane Toyotine hibridne dodatne opreme. Šta god vam je potrebno, razgovarajte sa Toyotom zarad krajnje hibridne bezbrižnosti.

Ne, troškovi održavanja hibridnih vozila su niži nego za standardna vozila. Neki delovi, poput kočionih obloga manje se habaju zahvaljujući regenerativnom kočenja kod hibrida.

Koristite našu ‘Zakažite servis’ online mogućnost kako biste pronašli najbliži servisni centar, izaberite datum i vreme dolaska, i pogledajte kompletan spisak servisa i njihovih cena. Uživajte u brzom postupku zakazivanja, bez registrovanja ili plaćanja unapred.

Dok naši mehaničari pažljivo proveravaju stanje vašeg hibridnog vozila, snimamo ceo proces i izdajemo detaljan izveštaj o stanju karakteristika hibridne baterije, izolovanosti baterije, komponenti rashladnog sistema hibrida i ukupnog stanja vašeg vozila. I sve za minut!

Toyotine hibridne baterije imaju dug životni vek, i pokrivene su garancijom od 5 godina ili 100.000 km, šta pre od toga nastupi. Ukoliko je neophodno da vaše baterije budu zamenjene posle isteka garantnog roka,  lokalni ovlašćeni Toyotin prodavac će vam dati informacije o ceni,  o originalnim Toyotinim hibridnim baterijama, a pomoći će vam i u postupku reciklaže stare baterije. 

Toyotine hibridne baterije se nikada neće isprazniti jer se stalano dopunjuju dok vozite. Sofisticirani sistem uvek prati rad benzinskog motora i baterije, i neprimetno prelazi sa jednog na drugi kada je potrebno.

Kada posetite Tyotin servis uverićete se da naši iskusni mehaničari koriste najnoviju tehnologiju i Toyotine originalne delove kako bi proverili i vratili vaše vozilo u stanje u kome je bilo kada je proizvedeno u fabrici. Vaša bezbednost i zadovoljstvo naši su vrhunski prioriteti.

Svako Toyotino hibridno vozilo opremljeno je sa dve baterije: “pogonskom” hibridnom baterijom visokog napona, i baterijom od 12 volti za pomoćne funkcije. Pozicije na kojima su smeštene baterije razlikuju se u zavsinosti od modela vozila, a mogu se nalaziti ispod zadnjih sedišta, ili ispod poda prtljažnika. 

Kada servisirate svoj hibrid u ovlašćenom Toyotinom servisu, bićete uvereni da se o vaše hibridu vodi sva potrebna briga. Od hibridne baterije do kočionih pločica, naši mehaničari specijalizovani za hibridna vozila koriste samo originalne Toyotine delove koji su konstruisani i testirani posebno za vaše hibridno vozilo.