1. New Cars
Odaberite

Spreman za svaki posao

Sposobniji nego ikada, Proace je vaš novi svestrani poslovni partner. Njegov spoj tehnologije i praktičnosti uvek daje rezultate. I pošto je svaki posao drugačiji, Proace se prilagođava zahvaljujući  opcijama tipa i dužine karoserije i pogona.

Toyota Professional

Obećavamo vam

Bez obzira da li vam je potrebno osiguranje, savet oko finansiranja ili pomoć na putu, Toyota Professional je vaš poslovni partner za sve potrebe koje se odnose na laka komercijalna vozila. Naš sveobuhvatan paket usluga je spreman da zadovolji sve vaše poslovne zahteve.

Toyota Relax

Naša Toyota Relax garancija pruža potpunu bezbrižnost nakon isteka osnovne garancije. Toyota Relax program možete besplatno aktivirati u trajanju od jednog servisnog intervala (najčešće 12 meseci ili 15.000 km). Do 10 godina ili 200.000 km, šta pre nastupi.

Toyota pomoć na putu

Toyotina pomoć na putu Roadside Assistance je tu za vas i vaše poslovanje, 24/7, u zemlji i inostranstvu, pokrivajući potrebe za pomoć u slučaju kvara, osposobljavanje vozila, obezbeđujući i hotelski smeštaj ako vam zatreba.

Finansiranje i osiguranje

Toyota Professional nudi odlične uslove za finansiranje i lizing usluge po meri vašeg preduzeća, uz niz dodatnih rešenja za osiguranje prilagođenih vašim potrebama.

Vaše opcije

Proace za svaki zadatak

Zašto praviti kompromise kada je u pitanju Vaša radna mašina? Sa izborom između dve dužine karoserije, opcija sa više vrata i četiri različita tipa karoserije, uključujući panel van bez prozora, crew cab kabinu za više ljudi, klasični kombi i platformu za nadgradnju, Proace je jedini kombi koji će vam ikada zatrebati.

Velika nosivost
Jednostavan utovar
Lak pristup
Pametni transport
Crew Cab

Velika nosivost

Sa svojim izdašnim kapacitetom, utovarom bez napora i širokim izborom karoserija, Proace je spreman za sve. Dizajniran za brojne namene i sa nosivošću od 1.400 kg, Proace Medium je savršena, svestrana radna mašina, dok verzija Proace Long od 5,3 metra može nositi sve.

Jednostavan utovar

Brz i lak utovar je ključan za produktivnost. Proace olakšava svakodnevne poslove svojim ergonomskim dizajnom i promišljenim detaljima. Ravan i bez prepreka, pod za utovar je postavljen nisko, što olakšava utovar i istovar čak i teških predmeta.

Lak pristup

Proace nudi više opcija vrata, tako da možete da konfigurišete svoj kombi baš onako kako želite. Pristup tovarnom prostoru ne može biti lakši. Velika bočna vrata lagano klize, ostavljajući vam slobodu da radite.

Pametni transport

Smart Cargo rešenje vam daje brojne mogućnosti za prevoz najdužih tereta, sa dodatnom dužinom do 116 cm za stvari kada vam to zatreba. Fleksibilni dizajn pregrade za utovar pruža nenadmašnu zapreminu za smeštaj tereta, uz sva sedišta napred.

Crew Cab

Vrhunski primer fleksibilnosti za bilo koje namene, kabina za posadu objedinjuje veoma prostrani tovarni kapacitet sa šest sedišta u potpunoj udobnosti. A, kada vam je potreban veći prtljažni prostor, Proace se dodatno prilagođava zahvaljujući sedištima koja se preklapaju da bi se stvorilo još više prostora.

Prostor za sve zadatke

Kada imaš dobar alat, na pola puta si do završenog posla! Sa prilagodljivošću bez premca i kapacitetom nosivosti koji je vodeći u klasi, Proace vam pruža sve. Bez obzira da li je vaše preduzeće ambiciozan start-up ili firma koja se brzo razvija, konfigurišite fleksibilni Proace tako da savršeno odgovara vašim potrebama.

 • Pogonski agregati

  Moć izbora

  Bez obzira na vaše potrebe, Proace ima motor koji će vam u potpunosti odgovarati. Izaberite između dve opcije dizel motora ili efikasne i ekonomične električne energije. Jednostavan za rad i sa dometom za ceo dan, Proace Electric je pametno rešenje za vaše potrebe prevoza tereta.

Vaša kancelarija u pokretu

Kao pametno mesto za rad i putovanje, Proace je prepun inteligentnih rešenja. Udobna kabina je opremljena klima uređajem i stolom koji se preklapa, dok sedišta sa dobrim osloncem za telo i ergonomske komande garantuju da ćete uvek stići opušteni i spremni za akciju.

Bezbednost

Sigurno, sigurnije, najsigurnije

Proace se odlikuje vodećom sigurnosnom tehnologijom u klasi koja će vas čuvati dok vozite. Toyota Safety Sense je sveobuhvatan paket tehnoloških rešenja aktivne bezbednosti osmišljenih da vas i druge učesnike u saobraćaju čine bezbednim 24/7. Bilo da ste u gradu ili na otvorenom putu, Proace je vaš čuvar.

Inteligentna zaštita

Život teče brzo, a savremeno, užurbano saobraćajno okruženje ne oprašta ni trenutak nepažnje. Toyotin paket inteligentnih sistema zaštite uvek pazi na vas sprečavajući mogućnost sudara i brine o vašoj bezbednosti na putu.
 • Upozorenje na mogućnost sudara i uočavanje pešaka

  Ovaj sistem može predvideti mogućnost sudara i pomoći vam da izbegnete eventualne nezgode sa drugim vozilima, pešacima, biciklistima i motociklima. To rešenje (Pre-Collision System) radi tako što upozorava vozača audio i vizuelnim upozorenjima i pomaže prilikom kočenja. Ako vozač ne uspe da zakoči na vreme, kočnice se automatski aktiviraju kako bi sprečile ili ublažile sudar. Pored toga, podrška za izbegavanje sudara u raskrsnici (Intersection Collision Avoidance Support), kao i podrška pri upravljanju u opasnim situacijama (Emergency Steering Assist) pomažu vam tokom dana pri skretanju na raskrsnicama ili ukoliko naglo menjate pravac da biste sprečili sudar.

 • Adaptivni tempomat

  Prilagodljivi tempomat (Adaptative Cruise Control) je deo sistema Toyota Safety Sense zadužen da održava minimalnu, unapred podešenu udaljenost od vozila ispred. Ako se ovo rastojanje smanji, sistem redukuje brzinu. Ako se rastojanje ponovo poveća, vozilo će postepeno ubrzavati dok se ne vrati na odabranu brzinu krstarenja.

 • Pomoć za održavanje trake

  Sistem (Lane Keep Assist) koristi linijske oznake trake na putu ili putanju vozila koje se kreće ispred kako bi procenio poziciju na putu. Ako vozilo počne nenamerno da skreće iz sredine trake aktivira se pomoć pri upravljanju da bi se pravac kretanja korigovao.

 • Elektronski ABS (AEBS)

  Senzori neprekidno mere rastojanje između vozila i prepreka ispred njega. Ako je zadato ograničenje udaljenosti prekoračeno, vozilo automatski aktivira AEBS (Automatic Electronic Braking System), što dovodi do maksimalnog usporavanja kako bi se izbegao sudar ili smanjile posledice bilo kakvog udara.

 • Prepoznavanje saobraćajnih znakova

  Sistem (Road Sign Assist) nadgleda saobraćajne znakove i jasno prikazuje sve važne informacije na ekranu instrument table. To, između ostalog, uključuje i trenutna ograničenja brzine. Od sada vas sistem takođe upozorava ako se spremate da uđete u jednosmernu ulicu na pogrešan način i obaveštava vas da se približavate znakovima koji nalažu zaustavljanje i zabranu preticanja.

 • Upozorenje na pažnju vozača

  Ova funkcija (driver Attention Alert) prati položaj vozila u traci i komande koje vozač prenosi na upravljač, čime se otkriva zanošenje ili naginjanje vozila. To se obično dešava kada se sposobnost vozača da se koncentriše na vožnju pogorša zbog pospanosti, nepažnje ili ometenosti. Vozač će biti upozoren pre takvih situacija, kao što je recimo skretanje sa puta.

Pogledajte cene i opcije paketa opreme

Odaberite paket opreme

4 Opcije

 • Proace - BASE - LONG

  Proace BASE

  LONG

  Izaberite motor


  Od

  32.090 €

  34.100 €

  6-brzinski ručni | 4x2
 • Proace - BASE - MEDIUM

  Proace BASE

  MEDIUM

  Izaberite motor


  Od

  33.000 €

  6-brzinski ručni | 4x2
 • Proace - Comfort - MEDIUM

  Proace Comfort

  MEDIUM

  Izaberite motor


  Od

  34.400 €

  6-brzinski ručni | 4x2

  Od

  40.000 €

  8 brzina, automatik | 4x2

  Od

  33.890 €

  35.900 €

  6-brzinski ručni | 4x2
 • Proace - Comfort - LONG

  Proace Comfort

  LONG

  Izaberite motor


  Od

  40.600 €

  8 brzina, automatik | 4x2

  Od

  37.000 €

  6-brzinski ručni | 4x2

Oprema

Prilagođeno vašem poslovanju

Širok asortiman originalne Toyota dodatne opreme pruža vam potpunu fleksibilnost. Personalizujte svaki element vašeg kombija, uključujući njegovu nosivost i praktičnost. Dizajnirana po istim visokim standardima kao i naša vozila, Toyota dodatna oprema čini vaš radni dan lakšim, efikasnijim i korisnijim.

Prodaja

Pogledajte artikle iz ponude Toyota Professional
Upoznajte našu ponudu (Opens in new window)

Potpuno bezbrižni uz Toyota Kanzen

Toyota ima za cilj da sve aspekte vašeg Proace iskustva učini što jednostavnijim i praktičnijim. Toyota Kanzen je upravo to: jedan paket koji uključuje sve bitne elemente koji će vam pomoći da uživate u svim prednostima Toyota komercijalnog vozila, potpuno bezbrižno.
 • Bez brige

  Mi smo Toyotini stručnjaci za osiguranje automobila i brinemo da visokokvalitetno i pristupačno osiguranje automobila bude dostupno svakoj osobi koja koristi Toyotu. Obećavamo da ćemo našim klijentima pružiti najbolje moguće proizvode i usluge za zaštitu mobilnosti.

 • Toyota Professional

  Sveobuhvatan paket usluga Toyote Professional je uvek tu kako bi ispunio sve vaše poslovne potrebe i pružio vam bezbrižnost dok ste na točkovima zbog posla. Bilo da vam je potrebno osiguranje ili pomoć na putu, Toyota Professional je vaš poslovni partner za sve potrebe koje se odnose na program lakih komercijalnihg vozila.