1. New Cars
Odaberite

Putujte prvom klasom

Uživajte u životu punim plućima. Moderan i prostran, Proace City Verso je vrhunski kompaktni kombi za prevoz putnika, savršen za vožnju korisnika vaše usluge ili porodične dane. Napravljen da vam pruži brojne opcije, ima pametnu, modularnu unutrašnjost i više verzija motora, uključujući i električni pogon.

Ergonomski kokpit
Radite, odmarajte se i igrajte se
Prepuno svetlosti
Svakodnevno olakšanje

Ergonomski kokpit

Osećajte se još komfornije. Sa svojim redizajniranim upravljačem, naslonima za ruke za vozača i suvozača, grejanim sedištima i elegantnim ambijentalnim osvetljenjem u kabini, Proace City Verso spaja osećaj toplog ambijenta sa visokim nivoom otmenosti.

Radite, odmarajte se i igrajte se

Karakteristike inteligentnog dizajna enterijera pretvaraju duge vožnje u kvalitetno provedeno vreme. Sa ergonomskim sedištima, puno prostora i čvrstim stolovima koji se preklapaju u avio-stilu, putnici na zadnjim sedištima mogu da rade, uče ili se opuštaju u potpunoj udobnosti.

Prepuno svetlosti

Kabina ima velike prozore i obilje umirujućeg prirodnog svetla. Za vrhunski osećaj koji je savršeno u skladu sa prefinjenim osećajem luksuza modela Proace City Verso, veliki stakleni panoramski krov preplavljuje unutrašnjost toplim, prirodnim svetlom.

Svakodnevno olakšanje

Žurite i trebalo bi da nešto da uzmete iz prtljažnika? Prozor prtljažnika koji se praktično otvara nudi brz i lak pristup bez potrebe za podizanjem vrata prtljažnika.

Smestite se i uživajte

Izuzetno udoban, fleksibilan i dostupan u verziji sa do sedam sedišta, Proace City Verso ima fleksibilnost koju zahteva vaš životni stil. Njegova prostrana, modularna unutrašnjost se lako preobražava tako da odgovara vašim potrebama, uz dve dužine karoserije, mnogobrojnim opcijama rasporeda sedišta, kao i sedištima koja se preklapaju i klize po potrebi.

Praktičnost i prilagodljivost

Prostor koji se prilagođava

Kombinujući pametan dizajn sa kapacitetom bez premca, prostrani Proace City Verso može da primi do sedam putnika za koje su predviđena individualna ili spojena sedišta u vidu klupe. Lako se prilagođava potrebama za svako naredno putovanje, može da se nosi sa bilo kojom kombinacijom putnika i prtljaga, donoseći nove standarde kada je u pitanju prevoz putnika.

 • Motori

  Pokrenite život

  Vozite kako vi želite. Proace City Verso je dostupan sa nizom naprednih opcija za pogon koji odgovaraju svakom životnom stilu, od inovativnog i efikasnog električnog pogona do naprednih benzinskih i dizel motora.

Tehnologija

Moderan, opušten i povezan

Bez obzira da li vozite zbog posla ili iz zadovoljstva, povezani kokpit Proace City Verso-a čini svaki trenutak lakšim, bezbednijim i prijatnijim. Doslovno digitalni prostor, sa jasnim i nenadmašnim ekranom, kao i bezbroj opcija prilagođavanja, objedinjuje funkcionalnost sa intuitivnom lakoćom korišćenja.

Bezbednost

Sigurno, sigurnije, najsigurnije

Proace City Verso ima najbolju tehnologiju bezbednosti u svojoj klasi koja će vam pomoći dok vozite. Toyotini bezbednosni sistemi su sveobuhvatan paket tehnologija aktivne bezbednosti napravljenih da vas i druge učesnike u saobraćaju zaštite 24/7. Bilo da ste u gradu ili na otvorenom putu, Proace Citiy Verso vas štiti.

Inteligentna pomoć vozaču

Zamislite kombi koji se, baš koliko i vi, trudi da spreči nesreće. U savremenom, užurbanom saobraćajnom okruženju Toyotini inteligentni sistemi sigurnosti i zaštite uvek paze na vas, čineći sve da izbegnu sudare i da vas čuvaju dok vozite.
 • Upozorenje o napuštanje vozne trake i kontrola upravljanja

  Koristeći kameru za uočavanje linija i oznaka trake na putu ispred vozila, Toyota Safety Sense za praćenje trake (Lane Departure Alert - LDA) će upozoriti vozača zvučnim i vizuelnim signalima ukoliko vozilo počne da skreće iz svoje trake bez uključivanja pokazivača pravca. Kontrola upravljanja u tom slučaju primenjuje korektivnu silu u slučaju nenamernog napuštanja trake.

 • Sistem za zaštitu od sudara

  Toyotin Safety Sense sistem za upozorenje na mogućnost sudara (Pre-Collision System) koristi kameru i laser za otkrivanje drugih vozila na putu ispred. Kada se otkrije mogućnost sudara, vozač će biti upozoren zvučnim i vizuelnim signalima i aktiviraće se pomoć pri kočenju. Ako vozač ne zakoči na vreme, kočnice se automatski aktiviraju kako bi sprečile ili ublažile sudar.

 • Adaptivni tempomat

  Prilagodljivi tempomat (Adaptative Cruise Control - ACC)) je deo sistema Toyota Safety Sense zadužen da održava minimalnu, unapred podešenu udaljenost od vozila ispred. Ukoliko se ovo rastojanje smanji, sistem redukuje brzinu. Kada se rastojanje ponovo poveća, vozilo će postepeno ubrzavati dok se ne vrati na odabranu brzinu vožnje.

 • Automatska duga svetla

  Automatska duga svetla (Automatic High Beam - AHB) su dizajnirana da optimizuju vidljivost tokom noćne vožnje za sve učesnike u saobraćaju. Kamera koja se nalazi pored retrovizora detektuje svetla vozila koja dolaze is suprotnog pravca, a istovremeno prati osvetljenost uličnih svetala. Automatski se prebacuje između dugih i kratkih svetala, omogućavajući vozaču da se potpuno koncentriše na put, bezbedno i jednostavno.

 • Čitanje saobraćajnih znakova

  Pomoć za prepoznavanje putnih znakova (Road Sign Assist - RSA) prati putokaze ispred vozila prikazujući korisne informacije kao što su trenutno ograničenje brzine ili zabrana preticanja - sve to sa jasnim prikazom na TFTekranu u boji. Sistem takođe pruža vizuelno upozorenje ako ne vozite u skladu sa znakovima na putu.

 • Monitor mrtvog ugla

  Ova funkcija (Blind Spot Monitor - BSM) vam omogućava bezbednije manevrisanje tokom promene trake. Ako radarski senzori postavljeni pozadi detektuju vozilo u vašoj bočnoj ili zadnjoj mrtvoj tački, indikator upozorenja svetli na odgovarajućem bočnom retrovizoru. I ako naznačite da želite da promenite traku, a drugo vozilo je u vašem mrtvom uglu, indikatori upozorenja će treptati.

Pogledajte cene i pakete opreme

Odaberite paket opreme

4 Opcije

 • PROACE CITY VERSO - SHUTTLE - Compact

  PROACE CITY VERSO SHUTTLE

  Compact

  Izaberite motor


  Od

  24.190 €

  27.100 €

  6-brzinski ručni | 4x2

  Od

  22.590 €

  25.500 €

  6-brzinski ručni | 4x2
 • PROACE CITY VERSO - SHUTTLE - Long

  PROACE CITY VERSO SHUTTLE

  Long

  Izaberite motor


  Od

  24.790 €

  27.700 €

  6-brzinski ručni | 4x2

  Od

  23.190 €

  26.100 €

  6-brzinski ručni | 4x2
 • PROACE CITY VERSO - FAMILY - Compact

  PROACE CITY VERSO FAMILY

  Compact

  Izaberite motor


  Od

  30.290 €

  33.200 €

  6-brzinski ručni | 4x2

  Od

  31.790 €

  34.700 €

  8 brzina, automatik | 4x2

  Od

  28.890 €

  31.800 €

  6-brzinski ručni | 4x2

  Od

  27.290 €

  30.200 €

  6-brzinski ručni | 4x2
 • PROACE CITY VERSO - FAMILY - Long

  PROACE CITY VERSO FAMILY

  Long

  Izaberite motor


  Od

  30.890 €

  33.800 €

  6-brzinski ručni | 4x2

  Od

  32.390 €

  35.300 €

  8 brzina, automatik | 4x2

  Od

  29.490 €

  32.400 €

  6-brzinski ručni | 4x2

  Od

  27.890 €

  30.800 €

  6-brzinski ručni | 4x2

Oprema

Skrojeno za vaš stil života

Šta god da vas privlači, Toyotin sveobuhvatan asortiman originalne Toyota dodatne opreme je uvek uz vas. Sve to, od nosača za bicikle do krovnih kutija, znači da ne postoji ništa što vi i vaš Proace City Verso ne možete da uradite zajedno.

Prodaja

Pogledajte artikle iz ponude Toyota Professional
Upoznajte našu ponudu (Opens in new window)

Potpuno bezbrižni uz Toyota Kanzen

Toyota ima za cilj da sve aspekte vašeg iskustva sa modelom Proace City Verso učini što jednostavnijim i praktičnijim. Toyota Kanzen je upravo to: jedan paket koji uključuje sve bitne elemente* koji će vam pomoći da uživate u svim prednostima Toyotinog komercijalnog vozila, potpuno bezbrižno.
 • Bez brige

  Mi smo Toyotini stručnjaci za osiguranje automobila i brinemo da visokokvalitetno i pristupačno osiguranje automobila bude dostupno svakoj osobi koja koristi Toyotu. Obećavamo da ćemo našim klijentima pružiti najbolje moguće proizvode i usluge za zaštitu mobilnosti.

 • Toyota Professional

  Sveobuhvatan paket usluga Toyote Professional je uvek tu kako bi ispunio sve vaše poslovne potrebe i pružio vam bezbrižnost dok ste na točkovima zbog posla. Bilo da vam je potrebno osiguranje ili pomoć na putu, Toyota Professional je vaš poslovni partner za sve potrebe koje se odnose na program lakih komercijalnihg vozila.