1. Business
 2. Toyota Professional
Odaberite

Toyota Professional

Program komercijalnih vozila

Proizvodi i usluge namenjeni vašim poslovnim potrebama. Pouzdanost i kvalitet koje zaslužujete.
01

Podrška vašem poslovanju

Nudimo posebnu ponudu komercijalnih vozila, proizvoda i usluga prilagođenu svim vašim poslovnim izazovima.
02

Više od komercijalnog vozila

Svoje temelje gradimo na principima kvaliteta, brige i potpune bezbrižnosti. Toyota Professional je partner na koga se možete osloniti.
03

Pravo rešenje za posao

Uvek ćemo se truditi da pronađemo najbolja rešenja za vaš posao, pružajući nivo usluge koji vas nikada neće izneveriti.

Upoznajte Toyota Professional ponudu

Toyota Professional tim uvek radi za vas. Potpuno razumemo da je vaše vozilo od suštinskog značaja za poslovanje i uvek ćemo se truditi da ostanete u pokretu. Naš prilagođeni izbor proizvoda i usluga je tu kako bi pomogao vašem poslovanju pružajući vam najbolje karakteristike vozila u klasi i mogućnosti prevoza tereta.

Kako vam naše usluge pomažu?

Bilo da tražite zamensko kombi vozilo, osiguranje ili pomoć na putu - Toyota Professional je vaš poslovni partner za program lakih komercijalnih vozila. Naša široka ponuda usluga je takođe tu kako bi odgovorila na sve vaše potrebe.
 • Do 10 godina Toyota Relax

  Toyota Relax garancija pruža svakom poslu bezbrižnost u koju možete verovati. Veoma smo ponosni na kvalitet i pouzdanost naših vozila, zbog čega svaka nova i polovna Toyota dolazi sa garancijom do 10 godina ili 200.000 km*, šta god pre nastupi, tako da se možete opustiti znajući da ste vi i vaš posao u sigurnim rukama. *Navedeni garancijski uslovi važe uz redovno održavanje u ovlašćenim Toyota servisima uz poštovanje servisnih intervala.

 • Pomoć na putu 24 / 7

  Toyota Eurocare. Vi vozite, Toyota brine. Ukoliko imate bilo kakav problem, u bilo koje vreme sa svojom Toyotom, Toyotina pomoć na putu je tu za vas i vaše poslovne obaveze i to 24/7 – kod kuće i u inostranstvu. Usluga pokriva slučajeve kvara, osposobljavanje vozila za nastavak putovanja i hotelski smeštaj ukoliko vam zatreba.

 • Vaš partner za osiguranje

  Imamo niz rešenja za osiguranje vozila prilagođenih vama i vašim poslovnim potrebama. Kao najbolji partner u osiguranju komercijalnih vozila, organizujemo samo jednu tačku kao mesto za profesionalno rešavanje šteta, kvalitetne popravke i još mnogo toga. Uživajte, budite bezbrižni uz minimalni uticaj na vaše redovno poslovanje.

Toyota Professional osiguranje

Mi u Toyoti Professional timu shvatamo da je vozilo važno za obavljanje vaših svakodnevnih poslovnih aktivnosti. Zbog toga vam Toyota osiguranje nudi uslugu osiguranja vozila posebno prilagođenu vašim potrebama. Uz Toyota Professional osiguranje možete uživati vozeći svoj LCV znajući da smo vam omogućili pokriće. Pružićemo vam rešenje za osiguranje u skladu sa potrebama, kao i kvalitetne popravke i profesionalan odnos. To znači da se u slučaju ograničenja vaše mobilnosti možete osloniti na veliku mrežu Toyotinih stručnjaka spremnih da vam pruže visokokvalitetne usluge Toyote Professional, tako da nastavite vožnju sa potpunim samopouzdanjem.
 • Širok izbor osiguranja Fleksibilne usluge Toyota Professional vam omogućavaju da pronađete pravo osiguranje. Možete odabrati osiguranje koje najbolje odgovara vašim potrebama. Bilo da se radi o odgovornosti prema trećim licima, delimičnom ili sveobuhvatnom pokriću, u ponudi je niz opcija za nova i za korišćena vozila. Vaš odabrani prodavac može vam ponuditi najbolje osiguranje bilo da se radi o standardnoj polisi ili o paketu ponuda za lizing ili finansiranje. Ako se vašem vozilu dogodi nešto nepreviđeno, bićemo spremni da vas našom uslugom i profesionalnim pristupom u najkraćem mogućem roku vratimo na put.
 • Osiguranje posebne dodatne opreme Takođe, pobrinućemo se da i svaki deo Vaše Toyote bude pokriven osiguranjem. To uključuje i originalnu dodatnu opremu i/ili konverzije koje su montirane na vozilo, kao što su police za skladištenje i instalacije za hlađenje. Kojom god vrstom posla da se bavite, možda će vam biti potrebno modifikovano vozilo. Ukoliko su modifikacije odobrene nakon tehničkog pregleda biće predmet osiguranja.
 • Toyota komercijalna vozila

  PROGRAM KOMERCIJALNIH VOZILA
 • Prednosti Toyota Professional

  PROGRAM KOMERCIJALNIH VOZILA

IZABERITE

Pronađite pravo komercijalno vozilo za sve vaše potrebe
Saznajte više