1. Owners
  2. Connected Services
Odaberite

Uvek povezani

Aplikacija MyToyota

Nova aplikacija MyToyota pruža skup povezanih usluga za vašu Toyotu, osmišljenih da vam olakšaju život. Gde god da krenete, koristeći aplikaciju na svom pametnom telefonu možete da komunicirate sa svojim automobilom da biste od kuće planirali putovanja, optimizovali vožnju, daljinski regulisali temperaturu u automobilu i još mnogo toga. Aplikacija MyToyota je osmišljena za budućnost, kada će služiti kao primarna tačka kontakta između vozača i vozila.

 

Multimedija

Uživajte u prednostima ugrađenog navigacionog sistema sa navođenjem u realnom vremenu, upozorenjem na kamere za kontrolu brzine, benzinskim stanicama, kao i POI lokacijama (tačke interesovanja)*, ili povežite svoj pametni telefon sa aplikacijama Apple CarPlay ili Android Auto, i moći ćete da puštate muziku i koristite svoje omiljene aplikacije za pametne telefone na displeju kontrolne table.

Lični sajt korisnika

Lični sajt postavlja sve naizgled male stvari povezane sa vašim vozilom na jedno mesto, sa funkcijama lakim za korišćenje i dostupne na internet mreži uvek kada ih poželite. Jednostavno se prijavite gde god da se nalazite da biste upravljali svojim terminima za servisiranje, proverili onlajn uputstvo za upotrebu ili ažurirali svoje navigacione mape. Dakle, bez obzira da li je vaše vozilo novo ili staro, mi ćemo vam pomoći da se brinete o njemu kako biste mogli da iskoristite sve prednosti svoje Toyote.
Otkrijte neke od funkcija koje pružaju bezbrižnost i postaju još jednostavnije:

Daljinsko zaključavanje/otključavanje

Daljinski zaključajte otključana vrata ili dozvolite drugima pristup vašem vozilu.

Saveti za hibridnu vožnju

Naučite kako da maksimalno iskoristite sve prednosti svog Toyota hibridnog vozila, vozite ravnomernije u EV režimu i smanjite potrošnju goriva.

Daljinska kontrola rada klima uređaja

Uključite klima uređaj iz udobnosti svog doma ili bilo gde da se nalazite.

Podaci o vožnji

Preuzmite podatke o prethodnim putovanjima za jednostavnu analizu svog stila vožnje.

Pošaljite u automobil

Lako isplanirajte svoje sledeće putovanje i pošaljite ga direktno na navigacioni sistem svoje Toyote.

Praćenje naručenog vozila

Pratite najnovije informacije o statusu automobila koji ste naručili i budite u toku sa detaljima planirane isporuke kod vašeg lokalnog Toyota prodavca.
*Dostupnost funkcija i specifikacije vozila mogu se razlikovati u zavisnosti od modela i tržišta. Za dodatne informacije konsultujte se sa lokalnim Toyota prodavcem i pogledajte uputstvo za upotrebu.
  • Preuzmite aplikaciju MyToyota i otkrijte mogućnosti povezivanja.

    app store

    google play store

Naučite kako da koristite povezane usluge

Ovde možete pronaći sve vodiče i odgovore na česta pitanja
Ovde možete pogledati sve video snimke sa uputstvima Preuzmite sva uputstva ovde Pogledajte sva često postavljana pitanja