1. Buy & Offers
  2. Insurance
  3. Full-hybrid insurance
Odaberite
Odaberite

Osiguranje punih hibridnih automobila

Osiguranje potpuno hibridnih vozila je inovativno i intuitivno rešenje za osiguranje posebno prilagođeno za vlasnike Toyotinih hibrida. Podstiče vas da na najbolji način iskoristite svoj hibrid i ujedno vas nagrađuje za bezbednu vožnju u električnom režimu, uz uštede na premiji prilikom obnavljanja osiguranja.

Vozite bezbednije

Vozite bezbednije koristeći svoj hibrid na najjednostavniji i najefikasniji mogući način.

Vozite ekonomičnije

Iskoristite svoj hibrid na najbolji način i naučite kako možete provesti više vremena vozeći u električnom režimu.

Uštedite na premijama osiguranja automobila

Što više kilometara vozite u električnom režimu, to ćete više uštedeti na premiji osiguranja prilikom sledećeg obnavljanja ugovora.

Kako to funkconiše?

  • Ako vozite novi Toyota Hybrid, vaš automobil je potpuno povezan preko DCM veze.
  • Aplikacija MyT će vam reći razdaljinu koju ste prešli u električnom režimu tako da možete naučiti kako da vozite svoj hibrid na najekonomičniji i najravnomerniji mogući način.
  • Vozite više u električnom režimu (EV), trošite manje novca za benzin, smanjite emisiju CO2 i uštedite na premiji prilikom obnavljanje osiguranja.

 

Toyota osiguranje

  • Na osnovu odnosa preveženih kilometara hibrida u EV režimu prema vožnji  na benzin, Toyota osiguranje će vas nagraditi smanjenjem premije prilikom obnavljanje osiguranja.
  • Što više električnih kilometara pređete, više uštedite - jer verujemo da je bolji hibridni vozač i bezbedniji vozač.

 

FAQS

Možete se pretplatiti na osiguranje potpuno ("punog") hibridnog automobila tako što ćete posetiti lokalnog Toyotinog prodavca, gde će vas član našeg tima voditi kroz proces registracije, i odgovoriti na sva druga pitanja koja budete imali. 

Vaša pretplata na osiguranje za potpuno hibridni automobil obično će trajati 12 meseci od datuma kada ste sklopili ugovor, posle čega ćete imati priliku da ga obnovite.

Pošto ste se pretplatili, preuzmite i registrujte se u aplikaciji MyT (najbolje tokom primopredaje vaše Toyote, tako da se vaša prva vožnja može odmah prikazati). Zatim se prijavite u povezane usluge aplikacije. Kada se prijavite pronaći ćete ikonu Insurance (osiguranje) u aplikaciji MyT kojoj možete pristupiti posle svakog putovanja, gde možete videti i kratko objašnjenje kako da koristite dostupne funkcije.

Osiguranje potpuno hibridnog automobila je trenutno dostupno za novu generaciju Yaris Hybrid, Yaris Cross Hybrid, Corolla Hybrid (Hatchback, TS, S), Camry Hybrid, C-HR, RAV4 Hybrid, Highlander.

Osiguranje potpuno hibridnog automobila  ima za cilj da vam pomogne kako biste na najbolji način iskoristili svoj hibrid. Na osnovu preveženih kilometara  hibrida u EV režimu u odnosa prema vožnji na benzin, Toyota osiguranje će vas nagraditi smanjenjem premije prilikom obnavljanja osiguranja. Što više električnih kilometara pređete, više uštedite - jer verujemo da je bolji hibridni vozač i bezbedniji vozač. Na primer, ako je vaša ukupna kilometraža 500 km, a vaša EV kilometraža je 200 km, tada se vaše procentualno korišćenje EV režima računa obračunava sa 40% (200/500 km).

Na kraju perioda osiguranja dobićete popust  koji se primenjuje na vašu premiju prilikom obnavljanja osiguranja za sledeću godinu ili mesec, u zavisnosti od vaše lokalne ponude. Da biste se kvalifikovali za popust, može postojati minimalan broj EV kilometara koje morate preći, u zavisnosti od važeće lokalne ponude.

Kada kliknete na aplikaciju MyT, možete pronaći osiguranje punog hibrida u odeljku Hybrid Driver Coaching, ili kada kliknete na ikonu Insurance (osiguranje).