1. Owners
  2. Maintenance, Servicing, MOT
  3. Walk around check
Odaberite

KONTROLNI PREGLED VOZILA

Kada posetite Toyotinog ovlašćenog servisera, naš cilj je da pružimo profesionalnu i transparentnu uslugu u koju se možete pouzdati svaki put.

Walk Around Check

Potpuno besplatno:

Pre nego što se pobrinemo za servis ili popravku, naš servisni savetnik ovlašćenog Toyotinog servisera će, na vaš zahtev, izvršiti besplatan pregled stanja vašeg vozila.

Pruža bezbednost i performanse:

Vaša Toyota će raditi u skladu sa vašim očekivanjima i bićete bezbedni na putevima.

Kompletan izveštaj:

Zatražite detaljan izveštaj o stanju vašeg vozila, sa jasnim objašnjenjima o ceni i potrebnom vremenu za radove koje treba izvršiti.

Kada se ova provera završi, dobićete pismeni izveštaj i objašnjenje koje pokriva stanje Vašeg automobila u sledećim oblastima:

  • Stanje i uklapanje podnih prostirki - Pregled kako bi se osiguralo da prostirke ne ometaju rad pedala Vašeg automobila.
  • Stanje vetrobranskog stakla - Saveti o ogrebotinama ili oštećenjima koje treba nadzirati ili popravljati.
  • Stanje metlica i mehanizma brisača - Pregled kako bi se obezbedilo da se ekran ne trese, ne padne ili da se sadržaj na njemu ne preliva.
  • Stanje pneumatika - Pregled gazeće površine svakog pneumatika da bi se obezbedilo pravilno prianjanje i put kočenja na podlozi.
  • Stanje karoserije - Pregled da Vas obavesti o svakoj ogrebotini. 
  • Stanje svih svetala - Sva svetla će biti pregledana da bi se osiguralo da su u dobrom stanju.

U ovom kompletnom izveštaju detaljno će se opisati stanje Vašeg automobila sa potpunim objašnjenjem istaknutih oblasti, kao i sažetak o tome koliko je posla potrebno i koliki su uključeni troškovi i vremenski rokovi.