1. Owners
  2. Warranty
  3. Warranty
Odaberite

GARANCIJA TOYOTA

Nama, zaposlenima u Toyoti, kupci su uvek najvažniji. Verujemo da je vaša Toyota neizostavan deo vašeg života, nešto na šta se oslanjate svaki dan. Zato smo predani izradi vozila u skladu sa najzahtevnijim standardima koji će godinu za godinom zadovoljavati vaše potrebe.

Garancija nudi sigurnost

Naša se garancija odnosi na garanciju kvaliteta naših proizvoda. Na to gledamo ovako: potpuna predanost kvalitetu, besprekornosti i sigurnosti vaše Toyote najviše je što možemo učiniti da kao stranka upotrebom naših proizvoda osetite najveći mogući užitak. Zato kažemo da je Toyota skrojena prema potrebama čoveka i uvereni smo, u što ćete se uveriti i sami, da će vam Toyota pružiti još mnogo godina udobne i pouzdane vožnje.

Uslovi garancije

10 GODINA BEZBRIŽNOSTI

TOYOTA RELAX
Osećaj potpune bezbrižnosti koji traje i do 10 godina

Toyota Relax predstavlja revolucionarnu promenu načina na koji brinemo o vašem vozilu. Kako bismo vam obezbedili potpunu bezbrižnost, kvalitet, pouzdanost i trajnost naših vozila, pružamo vam jedinstvenu mogućnost produženja garancije u trajanju od jednog servisnog intervala, do najviše 10 godina ili 200.000 km, pod uslovom da vozilo servisirate kod nas.


Ako se opredelite da vašu Toyotu održavate u našem servisu, imaćete vrhunske majstore koji koriste isključivo originalne Toyota delove.

Vašu lojalnost nagradićemo sa dodatnom garancijom u trajanju jednog servisnog intervala (najčešće 12 meseci ili 15.000 km) na originalne delove i rad. Kada dođe vreme za servis, sve što je potrebno da uradite jeste da dovezete svoju Toyotu kod nas i vaša Toyota Relax garancija biće produžena do sledećeg redovnog servisa. Obuhvaćena su vozila starosti do 10 godina ili 200.000 kilometara (šta pre nastupi).

5-godišnja garancija na hibridne delove pokriva određene komponente hibridnog pogona. Ona važi 5 godina ili 100,000 km, šta pre nastupi.

3-godišnja garancija na boju pokriva pojavu površinske rđe na karoseriji i oštećenja boje na bilo kom delu karoserije, koja se pojave kao greška nastala tokom procesa proizvodnje i važi 3 godine, bez obzira na pređeni broj kilometara.

12-godišnja garancija na koroziju pokriva perforaciju karoserije (iznutra ka spolja) koja se pojavila kao posledica korozije uzrokovane greškom u materijalu ili proizvodnji, bez obzira na pređeni broj kilometara.

Toyota hibridi sa 10 godina bezbrižnosti za hibridnu bateriju

10 godina bezbrižnosti na hibridnu bateriju je još jedan dobar razlog zašto da vozite hibridno vozilo.

Toyota je za sve kupce hibridnih modela osigurala još bolje pogodnosti.
Toyotina napredna Hybrid Synergy Drive® tehnologija samodopunjujućeg hibrida, inteligentno udružuje električni i benzinski motor osiguravajući jednostavnu i opuštenu vožnju uz automatski menjač u standardnoj opremi, bez potrebe punjenja baterije, ekonomičnu potrošnju i niske emisije štetnih gasova.

10 godina bezbrižnosti za hibridnu bateriju ostvaruje se besplatnim pregledom hibridnog sistema jednom godišnje do 10 godina starosti vozila.
Uz opštu garanciju od 5 godina bez ograničenja kilometraže i I do 10 godina asistencije Eurocare koja pokriva čitavu Evropu, 10-godišnja bezbrižnost za hibridni sistem dodatno osnažuje ponudu Toyota hibrida.

Jedna od najvećih predrasuda vezanih za hibridna vozila jeste pitanje pouzdanosti hibridnog sistema i trajanje hibridne baterije. Uz redovnu besplatnu kontrolu hibridnog sistema i baterije, obezbeđuje se sigurnost i bezbrižnost za sistem do 10 godina.
Proverite ponudu Toyota hibridnih modela - Toyota ima hibrid za svakoga!


Toyota dodatna oprema

Toyota dodatna oprema je kreirana i napravljena sa jednakom pažnjom, kvalitetom i posvećenošću detaljima kao i Toyotina vozila. Skrojena za vašu Toyotu, savršeno se uklapa i daje vaš lični pečat stilu, udobnosti i praktičnosti. Pošto je testirana u najsurovijim uslovima, možete biti potpuno uvereni u njenu pouzdanost i trajnost. Za vašu dodatnu sigurnost, svaki deo originalne Toyota dodatne opreme ima trogodišnju garanciju, kada je kupljen zajedno sa vozilom*.

Obezbedite dodatnu bezbrižnost sa svakim servisom

Prednosti Toyota Relax produžene garancije možete iskoristiti u slučaju iznenadnog mehaničkog ili električnog kvara, čiji se uzrok može pripisati procesu proizvodnje ili sklapanja vozila.

Kada dođe vreme za servis, sve što je potrebno da uradite jeste da dovezete svoju Toyotu u ovlašćeni servis i vaša Toyota Relax garancija biće produžena do sledećeg redovnog servisa,

u skladu sa planom i programom preventivnog periodičnog održavanja koji je predvideo proizvođač za vaše vozilo.

Toyota Relax program uključuje:

  • Do 10 godina garancije
  • Do 10 godina Toyota Eurocare 24h besplatne pomoći na putu
  • Do 10 godina garancije na pneumatike 


* Proverite sa svojim prodavcem posebne uslove garancije.

Do 10 godina garancije na hibridnu bateriju

Nova Toyotina hibridna vozila imaju fabričku 5-godišnju garanciju na hibridne komponente. Nakon pet godina starosti Vašeg vozila dobija se dodatna Toyotina garancija na hibridnu bateriju. Garancija se obnavlja, sa redovnim servisom, sve do desete godine registracije Vašeg vozila.

Vozilo je uključeno u „Program 10-godišnje garancije na hibridnu bateriju”, bez ograničenja kilometraže. U okviru ovog programa moguće je produžiti garanciju za hibridnu bateriju na period od godinu dana ili 15.000 km (šta pre nastupi), tako što ćete posetiti ovlašćeni Toyota servis i uspešno obaviti besplatan pregled hibridnog sklopa. Pregledi i potvrde ograničene garancije na hibridnu bateriju mogući su sve do 10. godine starosti vozila.