1. New Cars
 2. Toyota C-HR
Odaberite

Izuzetna rešenja su standardna oprema

Skrojen za grad, i više od toga, Toyota C-HR se može pohvaliti impresivnim ključnim karakteristikama spremnim za sve prilike.

arrow right
arrow left
 • Konceptni automobil za put

  Moćna i skladna, ne možete je zaboraviti

 • Prilagođeno iskustvo

  Skrojena za grad, prilagođena vašem stilu

 • Pionir ekologije

  Održiv hibrid u svakom pogledu

 • Potrošač i - proizvođač struje

  Uzbudljive performanse i izuzetna agilnost

 • Inovativne tehnologije bezbednosti

  Sveobuhvatni bezbednosni sistemi da biste i vi i drugi bili još bezbedniji

 • Dimenzije skrojene za grad

  D: 4.362 mm Š: 1.832 mm V: 1.564 mm

 • Prostrana kabina za gradski stil života

  Preklopite zadnja sedišta da biste povećali zapreminu prtljažnog prostora na 1.076m3

 • Sveobuhvatni bezbednosni sistemi da biste i vi i drugi bili još bezbedniji

  Vaša Toyota C-HR je sigurna u našim rukama

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/grade-selector/rs/sr?modelId=6c193d6b-514c-436f-ab43-654d97e601d8

Read timed out

No content found

Česta pitanja

Električni pogon: odgovori na vaša pitanja

Toyota je započela hibridnu revoluciju pre više od 25 godina i nastavlja da se bori za svet sa nižim emisijama. Hibridni automobili kombinuju električni pogon sa snažnim benzinskim motorima koji pružaju odlične performanse i udobnost.

Hibridna i Plug-in hibridna vozila sadrže sličnu tehnologiju, ali sa jednom ključnom razlikom. Oba se neprimetno prebacuju između dva izvora napajanja, efikasnog benzinskog motora i hibridne pogonske baterije, ali Plug-in hibridna vozila imaju veću, punjivu pogonsku bateriju koje daje snažnije električne performanse.

Toyota C-HR Plug-in Hybrid može da pređe isključivo u električnom režimu vožnje do oko 66 km*, i to bez emisija. Ako se baterija isprazni tokom dužeg putovanja, vaše vozilo će ponovo raditi kao hibridni automobil, kombinujući benzin i obnovljenu struju iz baterije kako biste bezbedno stigli do odredišta.

Plug-in hibridi su ekonomični. Sa potpuno napunjenom baterijom, Plug-in hibrid može da pređe do 100 km sa samo jednim litrom goriva. Niske emisije CO2 iz plag-in hibrida često donose popuste na naknade za korišćenje puteva i službena vozila, kao i oslobađanje od plaćanja za ulazak u centar grada. A, zbog manjeg habanja delova kao što su kočione pločice i diskovi, njihovo održavanje može biti još jeftinije.

Toyota plug-in hibridne baterije su projektovane tako da traju koliko i vozilo. Da biste bili još bezbrižniji, svaka baterija ima garanciju od 5 godina/100.000 km*, koja uz godišnji Hybrid Health Check pregled  produžava garanciju na baterije do 10 godina. Kada baterija dođe do kraja svog radnog veka, naš program vraćanja baterije obezbeđuje da se sa njom postupa bezbedno i odgovorno. 

* Šta pre nastupi

Česta pitanja

Električni pogon: odgovori na vaša pitanja

Toyota je započela hibridnu revoluciju pre više od 25 godina i nastavlja da se bori za svet sa nižim emisijama. Hibridni automobili kombinuju električni pogon sa snažnim benzinskim motorima koji pružaju odlične performanse i udobnost.

Prebacujući se između perioda rada motora sa unutrašnjim sagorevanjem i efikasnog EV pogona, hibridna vozila podrazumevaju dva izvora energije: benzinski motor i električni motor.

Hibridi mogu da koriste električnu energiju za nagla ubrzanja, pa čak i krstare brzinama do 50 km/h. Pošto  većina Toyotinih hibrida ima sistem samopunjenja, kada se baterija isprazni, višak snage iz motora ponovo puni bateriju.

Hibridi imaju pionirsku tehnologiju baterija koje se same pune. Poznata su kao „hibridno-električna“ vozila jer imaju dva izvora energije. To znači da, za razliku od isključivo električnih vozila i plag-in hibrida, ne morate da ih priključite da biste napunili baterije.

Pionirska tehnologija baterija u Toyotinom Hybridu je projektovana da traje tokom celog životnog veka automobila. Štaviše, neki mehanički elementi kao što su kvačilo, alternator i starter su potpuno uklonjeni, dodatno smanjujući rizik od nepredviđenih troškova u budućnosti. I ne samo to, sve hibridne komponente, uključujući hibridnu bateriju, imaju Toyotinu petogodišnju/100.000 km* garancijom od dana kupovine nove.

* Šta pre nastupi.

Postoje tri tipa hibridnih električnih vozila: blagi hibridni automobili, potpuni hibridi i plag-in hibrid. Blagi hibridni automobili koriste svoje električne motore samo da potpomognu rad SUS motora tokom ubrzanja i krstarenja jer električni motor ne može sam da pokreće automobil. U Toyotinom punom ili samopunjivom hibridu, možete uživati u vožnji isključivo na električnu energiju za do 80% putovanja po gradu, uz brzinu vožnje do 50 km/h. Plag-in hibridi rade na isti način kao hibridni automobili, ali sa baterijom većeg kapaciteta koja pruža još bolje električne performanse.