1. Owners
  2. Warranty
  3. Toyota relax
Odaberite

TOYOTA RELAX - OSEĆAJ POTPUNE BEZBRIŽNOSTI KOJI TRAJE I DO 10 GODINA

Do 10 godina potpune bezbrižnosti

Do 185.000 km

Redovni servisi

Kako bismo vam obezbedili potpunu bezbrižnost, po isteku 3-godišnje fabričke garancije nudimo vam mogućnost da besplatno aktivirate Toyota Relax produženu garanciju u trajanju od jednog servisnog intervala (najčešće 12 meseci ili 15.000 km), pod uslovom da vaš automobil servisirate u ovlašćenom Toyota servisu. Garanciju možete produžavati sve do 10 godina ili 185.000 pređenih kilometara (šta pre nastupi).

Obezbedite dodatnu bezbrižnost sa svakim servisom

Prednosti Toyota Relax produžene garancije možete iskoristiti u slučaju iznenadnog mehaničkog ili električnog kvara, čiji se uzrok može pripisati procesu proizvodnje ili sklapanja vozila.

U Toyota ovlašćenom servisu o vašem vozilu će brinuti stručni mehaničari koji koriste isključivo Toyota originalne delove. Kada dođe vreme za servis, sve što je potrebno da uradite jeste da dovezete svoju Toyotu u ovlašćeni servis i vaša Toyota Relax garancija biće produžena do sledećeg redovnog servisa, u skladu sa planom i programom preventivnog periodičnog održavanja koji je predvideo proizvođač za vaše vozilo.

Zakažite servis

Uslovi za dobijanje Toyota Relax garancije

Sva Toyotina vozila koja dolaze na redovan servis automatski dobijaju Toyota Relax dodatnu garanciju, ukoliko ispunjavaju sledeće uslove:

  • Rok isteka važeće garancije mora biti kraći od 1 godine, ili 15.000 km
  • Vozilo ne sme biti starije od 10 godina ili imati više od 185.000 km
  • Vozilo je tehnički ispravno
Toyota Relax Opens in new window

DO 10 GODINA GARANCIJE NA PNEUMATIKE

Oštećenje pneumatika je neprilika koja može da zadesi svakog vozača.

Zato smo za Vas pripremili Garanciju na pneumatike sa uključenim transportom vozila do najbližeg ovlašćenog Toyota servisa!

Garancija na pneumatike Opens in new window

NAJČEŠĆA PITANJA I ODGOVORI

- Sva vozila, nova ili korišćena, su kvalifikovana ukoliko su mlađa od 10 godina i imaju manje od 185.000km i u koliko ispunjavaju uslove koji su određeni Opštim uslovima Toyota Relax garancije.
- Toyota Relax Garanciju mogu da dobiju samo vozila koja su proizvedena po Evropskoj specifikaciji i koja su registrovana u zemljama Toyota Adrija regiona (Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crn Gora i Srbija)

- Toyota Relax garancija se dobija automatski, kada u ovlašćenom Toyota servisu uradite redovni servis na vašoj Toyoti, u skladu sa planom i programom koji je propisao proizvođač i sa originalnim Toyota rezervnim delovima i motornim uljima. Toyota Relax možete da produžite na svakom sledećem redovnom servisu za još 12 meseci ili 15000 km i tako sve do 10. godine ili 185.000 km.

- Toyota Relax garancija traje jedan servisni interval, odnosno 1 godinu ili 15.000 km (koji od ova dva uslova je prvi ispunjen) počev od dana obavljanja redovnog servisa. Toyota Relax garancija ne važi u prvih 30 dana ili 1000 km nakon obavljanja redovnog servisa.

- Toyota Relax garancija je vezana za broj šasije vozila i novi vlasnik može da iskoristi prava koja iz nje proističu.

- Toyota Relax garancija se dobija na redovnom servisu bez obzira da li je u to vreme vozilo redovno održavano ili ne. Da bi ostvarili svoja prava uslov je da vozilo bude ispravno, odnosno da budu otklonjeni svi konstatovani kvarovi od strane ovlašćenog servisa na delovima i sklopovima iz pokrića Toyota Relax garancije.

- Specifikaciju delova i sklopova na vozilu koje pokriva Toyota Relax garancija možete videti ovde.

- Ne, posledični troškovi kao što su šlepovanje, smeštaj, rent-a-car, izgubljeno vreme ili dobit, nisu pokriveni sa Toyota Relax Garancijom.