1. New Cars
Odaberite

Odaberite paket opreme

3 Opcije

 • Aygo X - X-PLAY - Hatchback, 5 vrata

  Aygo X X-PLAY

  Hatchback, 5 vrata

  Odaberite motor


  Od

  19.090 €

  19.290 €

  Kontinuelno varijabilni menjač (CVT) | 4x2

  Od

  17.990 €

  18.190 €

  5-brzinski ručni | 4x2
 • Aygo X - X-TREND - Hatchback, 5 vrata

  Aygo X X-TREND

  Hatchback, 5 vrata

  Odaberite motor


  Od

  20.890 €

  21.090 €

  Kontinuelno varijabilni menjač (CVT) | 4x2

  Od

  19.790 €

  19.990 €

  5-brzinski ručni | 4x2
 • Aygo X - X-CLUSIVE - Hatchback, 5 vrata

  Aygo X X-CLUSIVE

  Hatchback, 5 vrata

  Odaberite motor


  Od

  22.790 €

  22.990 €

  Kontinuelno varijabilni menjač (CVT) | 4x2

  Od

  21.690 €

  21.890 €

  5-brzinski ručni | 4x2

Vožnja na visokom nivou

Najbolje stvari dolaze u malim pakovanjima. Aygo X je neverovatno kompaktan automobil koji osvaja svojim izgledom. Prkosi uobičajenom, nudeći pregršt samopouzdanja i krosover osećaja  izdignute vožnje, ali sa jedinstvenim karakteristikama gradskog automobila. 

DIZAJN

Najpoželjniji krosover u gradu

Podignite temperaturu u gradu smelim i nepogrešivim dizajnom Toyote Aygo X. Prefinjena, jedistvena i nesumnjivo cool, dvobojna karoserija osvaja izgledom, odiše originalnošću i razigranim karakterom.  Impozantni 18-inčni aluminijumski točkovi ispod velikih blatobrana daju Aygou X neuporedivo širu siluetu koja uliva poverenje. A kuda god da krenete LED farovi će jasno osvetljavati put.

AYGO X AIR

Vožnja sa pogledom na nebo. Opustite se.

Otvoreni prostor predstavlja potpunu slobodu. Otvorite atraktivni platneni krov Aygo X Air-a da biste se  svim svojim čulima istinski povezali sa svojim gradom. Osetite toplinu sunca na svom licu, vetar u kosi i uživajte u prizorima i zvucima užurbanog gradskog života oko sebe. Neka vas preplavi svetlost dok sa stilom krstarite ulicama.

POVEZIVANJE

Povezan sa vama i vašim gradom

Aygo X je više od gradskog automobila. To je produžetak vašeg uvek povezanog načina života. Povezivanje uz pomoć aplikacije Toyota Smart Connect obezbeđuje neprekidnu povezanost i sinhronizaciju vašeg telefona i automobila, uz mogućnost bežičnog punjenja dok ste u pokretu. Široki HD ekran osetljiv na dodir,  dijagonale 9 inča, prikazuje sve što vam je potrebno da izbegnete zastoje u gradu ili na putu, dok  pronalaženje parking mesta postaje mnogo brže. 

Koji je vaš začin?

Začini oličavaju duh avanture. Svaka aroma poseduje jedinstvene kvalitete koji će ozariti vašu dušu – od oštrog čilija do prefinjenih nota đumbira.


 • CHILI CRVENA
  Snažna i smela

  Odvažni čili je začin kome se radujemo kada se osećamo smelo. Inspirisan neočekivano ljutom nijansom najvatrenijeg začina, Aygo X u neprogrešivo čili crvenoj boji vas izaziva da budete drugačiji, čini da se osećate punim energije i inspiriše da prihvatite zabavu na otvorenom putu.


 • CARDAMOM ZELENA
  Prefinjena i prepoznatljiva

  Jedan od najistaknutijih začina, jedinstveni naglasak kardamona ne prestaje da iznenađuje i oduševljava čula. Aygo X u zelenoj kardamon boji  odražava sve te kvalitete i donosi umirujući osećaj prefinjenosti i originalnosti. Uživajte u životnom poletu uz Aygo X u kardamon zelenoj boji.


 • GINGER BEŽ
  Topla i različita

  Koliko god suptilan, nagoveštaj đumbira se nepogrešivo prepoznaje. Karakteriše ga složenost, jer prepoznatljiv đumbirov naglasak ima jedinstvenu sposobnost da zagreje duh i izazove čula. Vrhunski Ginger Beige Aygo X jača osećaj odlučnosti, dajući vam samopouzdanje da vozite baš kako vi želite.


 • JUNIPER PLAVA
  Moderna i kreativna

  Oštra, jasna i puna živahnosti, kleka vam pomaže da mislite samo na vožnju. Aygo X u hladnoj Juniper Blue boji otvara put slobodi misli, podstičući kreativnost i osećaj optimizma.

Aygo X galerija

Uživajte u poverenju koje može da pruži samo krosover  u kompaktnoj karoseriji. Sa jedinstvenim dvobojnim tonovima i prepoznatljivim dizajnom, Aygo X se na putu izdvaja od svih ostalih.

Toyota Relax - osećaj potpune bezbrižnosti koji traje i do 10 godina

Opustite se i osigurajte do 10 godina potpune bezbrižnosti redovnim održavanjem vozila u novom Toyota Relax programu.
Saznajte više
 • Upoznajte Toyotu Aygo X

  Istražite Aygo X pomoću naše aplikacije proširene stvarnosti. Preuzmite aplikaciju i koristeći proširenu stvarnost pogledajte kako automobil izgleda iz svakog ugla - na vašem kućnom prilazu, u vašoj garaži ili čak u dnevnoj sobi . Da biste preuzeli aplikaciju, možete da posetite App Store ili Google Play prodavnicu koristeći linkove ispod.