1. New Cars
Odaberite
Odaberite
1. Odaberite motor
1. Odaberite motor

2 Opcije

2 Opcije

2. Odaberite paket opreme
2. Odaberite paket opreme

10 Opcije

10 Opcije

Vožnja na visokom nivou

Najbolje stvari dolaze u malim pakovanjima. Aygo X je neverovatno kompaktan automobil koji osvaja svojim izgledom. Prkosi uobičajenom, nudeći pregršt samopouzdanja i krosover osećaja  izdignute vožnje, ali sa jedinstvenim karakteristikama gradskog automobila. 

DIZAJN

Najpoželjniji krosover u gradu

Podignite temperaturu u gradu smelim i nepogrešivim dizajnom Toyote Aygo X. Prefinjena, jedistvena i nesumnjivo cool, dvobojna karoserija osvaja izgledom, odiše originalnošću i razigranim karakterom.  Impozantni 18-inčni aluminijumski točkovi ispod velikih blatobrana daju Aygou X neuporedivo širu siluetu koja uliva poverenje. A kuda god da krenete LED farovi će jasno osvetljavati put.

AYGO X AIR

Vožnja sa pogledom na nebo. Opustite se.

Otvoreni prostor predstavlja potpunu slobodu. Otvorite atraktivni platneni krov Aygo X Air-a da biste se  svim svojim čulima istinski povezali sa svojim gradom. Osetite toplinu sunca na svom licu, vetar u kosi i uživajte u prizorima i zvucima užurbanog gradskog života oko sebe. Neka vas preplavi svetlost dok sa stilom krstarite ulicama.

POVEZIVANJE

Povezan sa vama i vašim gradom

Aygo X je više od gradskog automobila. To je produžetak vašeg uvek povezanog načina života. Povezivanje uz pomoć aplikacije Toyota Smart Connect obezbeđuje neprekidnu povezanost i sinhronizaciju vašeg telefona i automobila, uz mogućnost bežičnog punjenja dok ste u pokretu. Široki HD ekran osetljiv na dodir,  dijagonale 9 inča, prikazuje sve što vam je potrebno da izbegnete zastoje u gradu ili na putu, dok  pronalaženje parking mesta postaje mnogo brže. 

Koji je vaš začin?

Začini oličavaju duh avanture. Svaka aroma poseduje jedinstvene kvalitete koji će ozariti vašu dušu – od oštrog čilija do prefinjenih nota đumbira.


CHILI CRVENA
Snažna i smela

Odvažni čili je začin kome se radujemo kada se osećamo smelo. Inspirisan neočekivano ljutom nijansom najvatrenijeg začina, Aygo X u neprogrešivo čili crvenoj boji vas izaziva da budete drugačiji, čini da se osećate punim energije i inspiriše da prihvatite zabavu na otvorenom putu.


CARDAMOM ZELENA
Prefinjena i prepoznatljiva

Jedan od najistaknutijih začina, jedinstveni naglasak kardamona ne prestaje da iznenađuje i oduševljava čula. Aygo X u zelenoj kardamon boji  odražava sve te kvalitete i donosi umirujući osećaj prefinjenosti i originalnosti. Uživajte u životnom poletu uz Aygo X u kardamon zelenoj boji.


GINGER BEŽ
Topla i različita

Koliko god suptilan, nagoveštaj đumbira se nepogrešivo prepoznaje. Karakteriše ga složenost, jer prepoznatljiv đumbirov naglasak ima jedinstvenu sposobnost da zagreje duh i izazove čula. Vrhunski Ginger Beige Aygo X jača osećaj odlučnosti, dajući vam samopouzdanje da vozite baš kako vi želite.


JUNIPER PLAVA
Moderna i kreativna

Oštra, jasna i puna živahnosti, kleka vam pomaže da mislite samo na vožnju. Aygo X u hladnoj Juniper Blue boji otvara put slobodi misli, podstičući kreativnost i osećaj optimizma.

Aygo X galerija

Uživajte u poverenju koje može da pruži samo krosover  u kompaktnoj karoseriji. Sa jedinstvenim dvobojnim tonovima i prepoznatljivim dizajnom, Aygo X se na putu izdvaja od svih ostalih.

Upoznajte Toyotu Aygo X

Istražite Aygo X pomoću naše aplikacije proširene stvarnosti. Preuzmite aplikaciju i koristeći proširenu stvarnost pogledajte kako automobil izgleda iz svakog ugla - na vašem kućnom prilazu, u vašoj garaži ili čak u dnevnoj sobi . Da biste preuzeli aplikaciju, možete da posetite App Store ili Google Play prodavnicu koristeći linkove ispod.