1. New Cars
 2. Corolla Cross
Odaberite

Šta biste želeli da uradite sledeće?

Stvoren za životne avanture

Potpuno nova Toyota Corolla Cross pruža vama i vašim najmilijima sve što je potrebno da se uhvatite u koštac sa nepredvidivim obrtima porodičnog života. Zahvaljujući izuzetnoj ekonomičnosti u potrošnji goriva, mogućnosti pogona na sve točkove i prostranoj kabini sa intuitivnom tehnologijom, praktična Corolla Cross nudi sve što vam je potrebno da uživate u vožnji.

Naplaci
LED glavna svetla
Vožnja
Panoramski krov
Naglašeni branici

Naplaci

Jedinstven spoj sportskog i modernog izleda aluminijumskih naplataka prečnika 18 inča u skladu je sa atletskim karakterom Corolle Cross.

LED glavna svetla

Snažna LED svetla garantuju da ćete vi i vaša porodica biti spremni za svaku situaciju od zore do sumraka, bez obzira da li vozite u terenskim uslovima ili ste u žurbi do škole.

Vožnja

Izdignuta pozicija za vožnju, poput one u SUV automobilu, obezbeđuje bolji pregled u saobraćaju i sigurniju vožnju.

Panoramski krov

Panoramski krov će vam ponuditi dobrodošlicu i ulepšati svako putovanje, inspirišući radoznale male umove da upoznaju svet oko sebe.

Naglašeni branici

Smelo, trodimenzionalno stapanje prednjih i zadnjih branika daje Corolli Cross prefinjen, ali moćan izgled koji će sigurno privući svačiju pažnju.

Stvoren za svakodnevni porodični život

Corolla Cross svima daje razlog za osmeh. Spaja svu čvrstinu robusnog porodičnog automobila sa intuitivnim SUV dizajnom – zato je savršen za svakodnevicu.

Za vaše najdragocenije stvari

Malo stvari je tako nepredvidivo kao porodični život. Na sreću, Corolla Cross je opremljena tako da savlada svaki izazov koji vam se nađe na putu.
Saznajte više

Dokazana tehnologija budućnosti

Bilo da se radi o dužem putovanju ili ste u ulozi taksiste za svoju decu, tehnologija će vas lako odvesti tamo gde želite.
Saznajte više
 • Idite bilo gde sa samopouzdanjem

  Gde god da krenete, Corolla Cross hibrid pete generacije neće izneveriti porodicu. Inteligentan pogon na sve točkove i snažna kontrola za vožnju uzbrdo znače da ste uvek spremni, tokom cele godine.

POJEDNOSTAVITE SVAKODNEVICU

Kada ste zauzeti i u pokretu, bolje je kada je sve na jednom mestu. Aplikacija MyT na vašem pametnom telefonu pruža upravo to. Nudeći inteligentnu vezu između vašeg pametnog telefona i automobila, MyT radi sve, od planiranja vašeg putovanja do kuće, do slanja ažuriranja i obaveštenja o servisnom održavanju. Funkcija Hybrid Coaching analizira vašu vožnju i govori vam kako možete da poboljšate efikasnost u potrošnji goriva na putu. MyT čini vožnju zabavnijom.
Saznajte više

Toyota T-Mate - sa vama radi bezbednijeg putovanja

Da bi obezbedila najbolje bezbednosne funkcije u svojoj klasi, Corolla Cross ima ugrađen T-Mate, koji je vaš koristan partner u vožnji. T-Mate je skup sistema namenjenih kao podrška vozaču, sa ciljem da vožnju učini bezbednijom, bilo da parkirate, vozite na auto-putu ili po gradskim ulicama. T-Mate će se pobrinuti da ste uvek u sigurnim rukama. Lista detalja koja sledi prikazuje izbor naznačajnijih funkcija, a celokupan T-mate paket za Corollu Cross možete istražiti u konfiguratoru vozila.
 • Upozorenje na mogućnost sudara (PCS)

  Naš Pre-Collision sistem upozorenja na moguće nezgode može uočiti opasnost i pomoći vam da izbegnete sudar sa drugim vozilima, pešacima i biciklistima. Funkcioniše tako što upozorava vozača audio i vizuelnim signalima i pruža pomoć pri kočenju. Ako vozač ne uspe da zakoči na vreme, kočnice se automatski aktiviraju kako bi sprečile sudar ili ublažile posledice. Moguća je detekcija automobila, pešaka, biciklista i motocikala. Osim toga obezbeđena je podrška za izbegavanje sudara u raskrsnici i podrška za pomoć pri upravljanju u slučaju opasnosti tokom dana prilikom skretanja na raskrsnici i izvođenju manevara izbegavanja.

 • Zaustavljanje u slučaju opasnosti (EDSS)

  Ako se neko vreme ne detektuje nikakva komanda ili kontrolna radnja, oglasiće se zvučna upozorenja za vozača. Ukoliko vozač na to upozorenje ne reaguje svojim komandama, vozilo automatski usporava, zaustavljajući se bez napuštanja trenutne vozne trake. Trepćuća svetla upozorenja i opasnosti se aktiviraju kako bi upozorila druge učesnike u saobraćaju, a vrata se otključavaju kako bi se omogućio lak pristup hitnim službama ako se za to ukaže potreba.

 • Adaptivni tempomat (ACC)

  Sistem drži vaš automobil na minimalnoj, unapred podešenoj udaljenosti od vozila ispred. Ako se ovo rastojanje smanji, sistem redukuje vašu brzinu da bi se, u slučaju potrebe, aktivirale i kočnice i uključila kočiona svetla. Ukoliko je vaš automobil opremljen sistemom prepoznavanja saobraćajnih znakova (Road Sign Assist) takođe će uskladiti brzinu sa ograničenjem na tom delu puta, i predložiti sve što je potrebno radi prilagođavanja režima vožnje.

 • Kontrola mrtvog ugla (BSM)

  Naš sistem (Blind Spor Monitor) za praćenje mrtvog ugla upozorava vozača na bilo koje vozilo koje možda nije primetio u svojim bočnim retrovizorima. Ovo je posebno korisno prilikom preticanja.

 • Napredno parkiranje (TTAP)

  Ovaj sistem kontroliše ubrzanje, upravljanje i kočenje kako bi vam pomogao da bezbedno parkirate. Može čak i da zapamti vaša omiljena parking mesta koja nisu obeležena linijama ili susednim objektima.

 • Sistem podsetnika na ostavljenje stvari na zadnjim sedištima (RSRS)

  Ovaj sistem upozorava vozača ako su putnici ili predmeti ostavljeni na zadnjem sedištu. Podsetnik podrazumeva upozorenje na tabli sa instrumentima i, zavisno od modela, lampicu upozorenja kao i zvučno upozorenje koje će se aktivirati kada se nađete van automobila i posle zaključavanja vrata.

 • Bezbedan izlazak iz automobila (SEA)

  Sistem koristi radar za nadzor mrtvog ugla kako bi pomogao vozaču da izbegne sudar između otvorenih vrata ili putnika koji izlaze, s vozilima ili biciklistima koji se približavaju sa zadnje strane. Kada sistem proceni da postoji mogućnost sudara, svetli indikator u spoljnom retrovizoru, a indikator na multiinformacionom ekranu, zajedno sa zvučnim signalom, upozoriće putnike na opasnost.

Spremni? Odaberite paket i motor

Odaberite paket opreme

3 Opcije

 • Corolla Cross - Luna - SUV

  Corolla Cross Luna

  Hybrid
  SUV

  Odaberite motor


  Od

  35.990 €

  37.990 €

  Continuously Variable Transmission | 4x2

  Od

  33.990 €

  35.990 €

  Continuously Variable Transmission | 4x2
 • Corolla Cross - Style - SUV

  Corolla Cross Style

  Hybrid
  SUV

  Odaberite motor


  Od

  38.490 €

  40.490 €

  Continuously Variable Transmission | 4x2

  Od

  42.990 €

  Continuously Variable Transmission | 4x4

  Od

  36.490 €

  38.490 €

  Continuously Variable Transmission | 4x2
 • Corolla Cross - Executive - SUV

  Corolla Cross Executive

  Hybrid
  SUV

  Odaberite motor


  Od

  44.490 €

  Continuously Variable Transmission | 4x2

  Od

  46.990 €

  Continuously Variable Transmission | 4x4

  Od

  40.190 €

  Continuously Variable Transmission | 4x2

Corolla Cross Galerija

 • Upoznajte Novu Corollu Cross

  Istražite Corollu Cross pomoću naše aplikacije proširene stvarnosti. Preuzmite aplikaciju i koristeći proširenu stvarnost pogledajte kako automobil izgleda iz svakog ugla - ispred vaše kuće, u vašoj garaži ili čak u dnevnoj sobi . Da biste preuzeli aplikaciju, možete da posetite App Store ili Google Play prodavnicu koristeći veze ispod.