1. New Cars
Odaberite

Putujte prvom klasom

Moderan i svestran, Proace Verso je namenjen za vrhunski prevoz ljudi. Nudeći luksuzan prevoz za komercijalne putnike i porodice avanturista, njegov prvoklasni komfor i besprekorna povezanost pretvaraju svako putovanje u zadovoljstvo. Sa izborom električnih ili dizel pogonskih agregata, sa proace Versom uvek putujete sa stilom.

Toyota Professional

OBEĆAVAMO VAM

Bez obzira da li vam je potrebno zamensko vozilo, osiguranje, ekspresno servisiranje ili pomoć na putu, Toyota Professional je vaš poslovni partner za sve potrebe koje se odnose na laka komercijalna vozila. Naš sveobuhvatan paket usluga je tu da zadovolji sve vaše poslovne zahteve.

Toyota Relax

Naša Toyota Relax garancija pruža potpunu bezbrižnost nakon isteka osnovne garancije. Toyota Relax program možete besplatno aktivirati u trajanju od jednog servisnog intervala (najčešće 12 meseci ili 15.000 km). Do 10 godina ili 200.000 km, šta pre nastupi.

Toyota pomoć na putu

Toyotina pomoć na putu (Roadside Assistance) je tu za vas i vaše poslovanje, 24/7, u zemlji i inostranstvu, pokrivajući potrebe za pomoć u slučaju kvara, osposobljavanje vozila, obezbeđujući i hotelski smeštaj ako vam zatreba.

Finansiranje i osiguranje

Toyota Professional nudi odlične uslove za finansiranje i lizing usluge po meri vašeg preduzeća, uz niz dodatnih rešenja za osiguranje prilagođenih vašim potrebama.
Ergonomska kabina
Praktičnost koju ćete znati da cenite
Prepuno svetlosti
Lak pristup
Klizna vrata sa elektro motorom

Ergonomska kabina

Putujte u stilu sa umirujućom ergonomijom unutrašnjeg prostora, promišljenim detaljima kabine i osećajem salonskog prostora. Sa prigušenim nivoom buke, grejanim sedištima i svim ključnim kontrolama smeštenim na dohvat ruke, Proace Verso pruža vrhunsku udobnost.

Praktičnost koju ćete znati da cenite

Žurite i trebalo bi da nešto uzmete iz prtljažnika? Praktičan prozor na vratima prtljažnog prostora koji se jednostavno otvara omogućava brz i lak pristup bez potrebe za podizanjem kompletnih zadnjih vrata.

Prepuno svetlosti

Kabina se odlikuje velikim prozorima, odličnim pogledom i obasjana je obilje prirodnog svetla. Za vrhunski ambijent u savršenom skladu sa prefinjenim osećajem luksuza, Toyota Skyview® panoramski krov ugrađen u Proace Verso preplavljuje unutrašnjost toplim, prirodnim svetlom.

Lak pristup

Pošto je život brz i često imate pune ruke posla, klizna vrata sa elektro motorom i široki otvori vrata omogućavaju pristup bez ikakvog napora. Moguće ih je otvoriti i zamahivanjem noge ispod zadnjeg branika i zato opciona klizna vrata sa električnim otvaranjem obezbeđuju savršeno praktično rešenje za otvaranje bez korišćenja ruku.

Klizna vrata sa elektro motorom

Klizna bočna vrata sa električnim pogonom, širokim otvoranjem vrata i niskim podom obezbeđuju lak pristup svakom sedištu u kabini. Klizna vrata pokreće elektro motor, a aktiviraju se povlačenjem ručice vrata ili dugmadima smštenim na ključu, komandnoj tabli ili B stubu.

Smestite se i uživajte

Bilo da ste za volanom ili se opuštate kao putnik, cenićete luksuznu prefinjenost koju pruža Proace Verso. Sa sedištima za do devet putnika, stolovima u avio-stilu i panoramskim staklenim krovom, Proace Verso pruža radost putovanja koliko i vaše odredište.

Praktičnost i prilagodljivost

Prostor koji se prilagođava

Živite život spontano. Dizajniran da smesti bilo koju kombinaciju putnika i tereta, unutrašnjost vozila se lako rekonfiguriše tako da odgovara vašim potrebama. Sedišta se dele, preklapaju i klize na šinama, obezbeđujući fleksibilnost i za najaktivniji način života.

 • Motori

  Pokrenite život

  Dostupan sa električnim ili dizel motorom, Proace Verso vam daje slobodu izbora. Ponuda motora uključuje 2,0-litarske dizel jedinice sa ručnim, automatskim i MultiMode menjačem. Ili, izaberite električni pogon i uživajte u tihoj i mirnoj vožnji sa dometom do 330 km.

Tehnologija

Intuitivno povezivanje  

Bogata funkcionalnošću i jednostavna za korišćenje, povezana tehnologija čini svako putovanje još lepšim. Od naprednog digitalnog ekrana namenjenog vozaču do besprekorne multimedije kompatibilne sa pametnim telefonom, naša tehnologija misli o čoveku i nalazi se u srcu Proace Verso iskustva.

Bezbednost

Sigurno, sigurnije, najsigurnije

Proace Verso se odlikuje vodećom sigurnosnom tehnologijom u klasi koja će vas čuvati dok vozite. Toyota Safety Sense je sveobuhvatan skup tehnoloških rešenja aktivne bezbednosti osmišljenih da vas i druge učesnike u saobraćaju čine bezbednim 24/7. Bilo da ste u gradu ili na otvorenom putu, Proace Verso je vaš čuvar.

Inteligentna zaštita

Život teče brzo, a savremeno, užurbano okruženje za vožnju ne oprašta ni trenutak nepažnje. Toyotin paket inteligentnih sistema zaštite uvek pazi na vas sprečavajući mogućnost sudara i brine o vašoj bezbednosti na putu.
 • Upozorenje na mogućnost sudara i uočavanje pešaka

  Ovaj sistem može predvideti mogućnost sudara i pomoći vam da izbegnete eventualne nezgode sa drugim vozilima, pešacima, biciklistima i motociklima. Ovo rešenje (Pre-Collision System) radi tako što upozorava vozača audio i vizuelnim upozorenjima i pomaže prilikom kočenja. Ako vozač ne uspe da zakoči na vreme, kočnice se automatski aktiviraju kako bi sprečile ili ublažile sudar. Pored toga, podrška za izbegavanje sudara u raskrsnici (Intersection Collision Avoidance Support), kao i podrška pri upravljanju u opasnim situacijama (Emergency Steering Assist) pomažu vam tokom dana pri skretanju na raskrsnicama ili ukoliko naglo menjate pravac da biste sprečili sudar.

 • Adaptivni tempomat

  Prilagodljivi tempomat (Adaptative Cruise Control) je deo sistema Toyota Safety Sense zadužen da održava minimalnu, unapred podešenu udaljenost od vozila ispred. Ako se ovo rastojanje smanji, sistem redukuje brzinu. Ako se rastojanje ponovo poveća, vozilo će postepeno ubrzavati dok se ne vrati na odabranu brzinu krstarenja.

 • Pomoć za održavanje trake

  Sistem (Lane Keep Assist) koristi linijske oznake trake na putu ili putanju vozila koje se kreće ispred kako bi procenio poziciju na putu. Ako vozilo počne nenamerno da skreće iz sredine trake aktivira se pomoć pri upravljanju da bi se pravac kretanja korigovao.

 • Elektronski ABS (AEBS)

  Senzori neprekidno mere rastojanje između vozila i prepreka ispred njega. Ako je zadato ograničenje udaljenosti prekoračeno, vozilo automatski aktivira AEBS (Automatic Electronic Braking System), što dovodi do maksimalnog usporavanja kako bi se izbegao sudar ili smanjile posledice bilo kakvog udara.

 • Prepoznavanje saobraćajnih znakova

  Sistem (Road Sign Assist) nadgleda saobraćajne znakove i jasno prikazuje sve važne informacije na ekranu instrument tabble. To, između ostalog, uključuje i trenutna ograničenja brzine. Od sada vas sistem takođe upozorava ako se spremate da uđete u jednosmernu ulicu na pogrešan način i obaveštava vas da se približavate znakovima koji nalažu zaustavljanje i ograničenjea za preticanje.

 • Upozorenje na pažnju vozača

  Ova funkcija (driver Attention Alert) prati položaj vozila u traci i komande koje vozač prenosi na upravljač, čime se otkriva zanošenje ili naginjanje vozila. To se obično dešava kada se sposobnost vozača da se koncentriše na vožnju pogorša zbog pospanosti, nepažnje ili ometenosti. Vozač će biti upozoren pre takvih situacija, kao što je recimo skretanje sa puta.

Pogledajte cene i opcije paketa opreme

Odaberite paket opreme

5 Opcije

 • Proace Verso - COMBI - MEDIUM

  Proace Verso COMBI

  MEDIUM

  Izaberite motor


  Od

  33.090 €

  37.100 €

  6-brzinski ručni | 4x2
 • Proace Verso - SHUTTLE - MEDIUM

  Proace Verso SHUTTLE

  MEDIUM

  Izaberite motor


  Od

  37.190 €

  41.200 €

  8 brzina, automatik | 4x2

  Od

  33.490 €

  37.500 €

  6-brzinski ručni | 4x2
 • Proace Verso - SHUTTLE - LONG

  Proace Verso SHUTTLE

  LONG

  Izaberite motor


  Od

  39.690 €

  43.700 €

  8 brzina, automatik | 4x2

  Od

  35.990 €

  40.000 €

  6-brzinski ručni | 4x2
 • Proace Verso - FAMILY - MEDIUM

  Proace Verso FAMILY

  MEDIUM

  Izaberite motor


  Od

  42.890 €

  46.900 €

  8 brzina, automatik | 4x2

  Od

  39.590 €

  43.600 €

  6-brzinski ručni | 4x2
 • Proace Verso - FAMILY - LONG

  Proace Verso FAMILY

  LONG

  Izaberite motor


  Od

  43.390 €

  47.400 €

  8 brzina, automatik | 4x2

  Od

  40.090 €

  44.100 €

  6-brzinski ručni | 4x2

Oprema

Skrojen za vaše životne potrebe

Asortiman originalne Toyota dodatne opreme spreman je da vam pomogne da idete dalje, učinite više i ostvarite svoje ambicije. Sve je dostupno, od krovnih nosača do kuka za vuču, kutija za skije ili nosača za bicikle. Iskoristite sve mogućnosti vaše nove Toyote sa ovom kompletnom ponudom dodatne opreme koja je promišljeno dizajnirana i robusno izrađena.

Prodaja

Pogledajte artikle iz ponude Toyota Professional
Upoznajte našu ponudu (Opens in new window)

Potpuno bezbrižni uz Toyoyta Kanzen

Toyota ima za cilj da sve aspekte vašeg Proace iskustva učini što jednostavnijim i praktičnijim. Toyota Kanzen je upravo to: jedan paket koji uključuje sve bitne elemente* koji će vam pomoći da uživate u svim prednostima Toyota komercijalnog vozila, potpuno bezbrižno.
 • Bez brige

  Mi smo Toyotini stručnjaci za osiguranje automobila i brinemo da visokokvalitetno i pristupačno osiguranje automobila bude dostupno svakoj osobi koja koristi Toyotu. Obećavamo da ćemo našim klijentima pružiti najbolje moguće proizvode i usluge za zaštitu mobilnosti.

 • Toyota Professional

  Sveobuhvatan paket usluga Toyote Professional je uvek tu kako bi ispunio sve vaše poslovne potrebe i pružio vam bezbrižnost dok ste na točkovima zbog posla. Bilo da vam je potrebno osiguranje ili pomoć na putu, Toyota Professional je vaš poslovni partner za sve potrebe koje se odnose na program lakih komercijalnihg vozila.