1. Discover Toyota
  2. Quality
  3. Designing quality
Odaberite

Konstruisanje kvaliteta

Ništa ne prepuštamo slučaju kada treba da pružimo izuzetan kvalitet. Koristimo precizne metode i rigorozna testiranja svih naših proizvoda.

Kvalitet izgrađen na strogim proverama

Da bismo shvatili kako će se naša vozila ponašati u rukama naših klijenata, sprovodimo temeljna istraživanja i provere, u laboratorijima i na stvarnim putevima.

Kada je reč o obezbeđivanju visokog kvaliteta naših proizvoda, ništa ne prepuštamo slučaju. Pre nego bilo koje novo vozilo dođe u prodaju, ono je podvrgnuto strogim proverama i merenjima, u laboratoriji, na privatnim ispitnim stazama i kroz hiljade kilometara na javnim saobraćajnicama, u ekstremnim uslovima. Svi prikupljeni podaci se proučavaju da bismo obezbedili da će, kada klijent bude vozio taj automobil, performanse biti izvanredne.

Evropski test trajnosti

Sva naša vozila su podvrgnuta temeljnom ispitivanju u stvarnim uslovima kao deo programa evaluacije koji sprovodimo da bismo obezbedili da performanse zadovoljavaju standarde koje zahtevamo kao i da bismo pokušali da pronađemo moguće probleme.

Evropski test trajnosti je stroga provera ponašanja naših novih modela u drugačijim klimatskim uslovima i na putevima različitog kvaliteta koje je moguće naći širom Evrope.

Svaki novi model prelazi preko 100.000 km vozeći u raznim uslovima, od arktičkih uslova na severu Švedske, loših puteva u Rusiji do dobrih i brzih autoputeva u Nemačkoj. Proizvedeni podaci se analiziraju radi otkrivanja bilo kakvih problema i sprovođenja poboljšanja ili ispravki, pre nego što vozilo krene u prodaju.

Razvoj načina rada i veština za kvalitet

Kada razvijamo novo vozilo, počinjemo da razmišljamo o tome gde bi i zašto mogli da nastanu problemi, od samog početka. Shvatanje gde postoje opasnosti i izrada rešenja za izbjegavanje problema koji bi iz toga mogli da nastanu je ključ proizvodnje sve boljih automobila.

Kako testiramo naše automobile?

Saznajte više