1. Electrification
Odaberite

Pronađite svoj savršen elektrifikovani automobil

 • Hybrid
   

  Električna i benzinska snaga u jednom naprednom pogonskom sistemu, najbolje od oba sveta.

  Bez punjenja


  Sipajte gorivo na uobičajen način

  Vozite na uobičajen način

  Nema potrebe za punjenjem

  Niske emisije gasova

   

 • Plug-in Hybrid Electric

  Snažna hibridna tehnologija sa isključivo električnom sposobnošću koja je neophodna za svakodnevna putovanja u EV režimu.

  Sipajte gorivo na uobičajen način

  Vozite na uobičajen način

  Lako punjenje

  Potpuna električna sposobnost

   

 • Električni automobili

  Električni automobili rade samo na bateriju kako bi pružili zabavu u vožnji i mobilnost sa niskim emisijama.

  Zabavna vožnja

  Lako punjenje

  Dug domet vožnje

  Miran i tih

   

POUZDAN NA PUTU

 • Domet

  Domet vožnje igra odlučujuću ulogu kada je u pitanju električna mobilnost. Naši hibridni modeli sve čine jednostavnim. Napunite ih benzinom na uobičajen način. Vodonik, hibridno-električni i potpuno električni modeli na baterije imaju sopstvene prednosti. Evo pregleda onoga što najbolje odgovara vašem načinu vožnje i potrebama putovanja.

 • Punjenje

  Punjenje je lako kod kuće ili na javnim punjačima kada ste u pokretu. Sa našim hibridno-električnim i plag-in hibridno-električnim automobilima možete puniti benzin kao i obično, ali i pored toga voziti na struju. Punjenje rezervoara električnog automobila sa vodoničnim gorivnim ćelijama daje vam stotine kilometara dometa za samo nekoliko minuta. Otkrijte kako da izvučete maksimum iz svoje elektrifikovane Toyote.

PRELAZAK JE ISPLATIV

Smanjite svoj uticaj na okruženje

Postoje mnoge prednosti električnih automobila. Manje emisije CO2 su dobre za planetu i podrazumevaju niže namete na vozila, čime štedite novac.

Izaberite način na koji ćete puniti

Prednosti električnog automobila uključuju mogućnost punjenja kada i gde vam odgovara. Punjenje kod kuće tokom noći dok spavate, baš kao što punite telefon, isplativo je i lako.

Iskoristite novčane olakšice

Brojne novčane olakšice čine odluku za prelazak na električne automobile još isplativijom. Pogodnosti za poslovne kupce, oslobađanje od plaćanja putarina ili mogućnost pristupa zagušenim gradskim centrima, sve to pomaže da uštedite novac.

Uštedite na gorivu

Punjenje električnog automobila može biti vremenski efikasnije i praktičnije od dopunjavanja goriva u automobil sa pogonom na benzin ili dizel, a da i ne spominjemo da je jeftinije.

Pregledajte naše elektrifikovane automobile

Česta pitanja

EV je električno vozilo. Takođe možete čuti izraz BEV, što je skraćenica za električno vozilo  (Battery Electric Vehicle). U oba slučaja automobil koristi električni motor umesto motora sa unutrašnjim sagorevanjem i bateriju umesto rezervoara za gorivo. Električni automobili se pune strujom umesto što se dosipa gorivo. Izuzetno su mirni i tihi, a istovremeno pružaju snažno ubrzanje, kao i istinsko, privlačno iskustvo u vožnji.

Električni automobil radi samo na bateriju. Hibridi imaju efikasan benzinski motor i električni pogon koji se sastoji od baterije i elektro motora. Hibridi neprimetno menjaju način rada, prebacujući se na pogon benzinskog motora ili električne energije po potrebi.

Poput hibrida, plag-in hibridni električni automobili menjaju način rada koristeći dva izvora energije - benzinski motor i električni motor koji se napaja iz baterije. Ali, baterija u plag-in hibridu je veća, što mu daje dodatnu sposobnost vožnje samo na električni pogon, poboljšane performanse i, uz redovno punjenje, smanjene emisije gasova i nižu potrošnju goriva.

Uobičajeni električni automobil se napaja baterijom kojoj je potrebno punjenje kada se isprazni. Pokretan vodonikom, automobil sa električnim gorivnim ćelijama proizvodi sopstvenu električnu energiju u ugrađenom paketu gorivnih ćelija.