1. New Cars
  2. Build
Odaberite

Izaberite model

Yaris Luna

Luna

Dostupan kao Hybrid Electric
17.990 €
19.890 €
Yaris STELLA

STELLA

Dostupan kao Hybrid Electric
18.990 €
20.890 €
Yaris Sol

Sol

Dostupan kao Hybrid Electric
19.890 €
21.790 €
Yaris Style

Style

Hybrid Electric
32.250 €
Yaris GR-SPORT

GR-SPORT

Hybrid Electric
33.650 €
Yaris PREMIERE

PREMIERE

Hybrid Electric
34.550 €

Odricanje od odgovornosti

  • 1Yaris Petrol

    Zadržavamo pravo izmene cena i specifikacija opreme bez prethodne najave.

    Cenovnik važi do štampanja novog cenovnika. Navedene su preporučene maloprodajne cene, a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja.”

    Detaljnije podatke o novim putničkim vozilima možete pronaći u Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva, emisijama CO2 i zagađujućih materija u vazduh koji je besplatno dostupan na prodajnom mestu dobavljača putničkog vozila.CO2 je glavni gas sa efektom staklene bašte odgovoran za globalno zagrevanje.; Emisije zagađujućih materija u vazduh iz saobraćaja značajno doprinose pogoršanju stanja vazduha, naročito prekograničnim povišenim koncentracijama prizemnog ozona, čestica PM10, PM2,5 i azot oksida

  • Važna napomena: Prikazane cene i specifikacije se odnose na vozila koja su već proizvedena. Specifikacije vozila se mogu razlikovati, u zavisnosti od proizvodnog meseca, što može dovesti i do drugačije cene. Prikazane cene u konfiguratoru su redovne bez uključenih popusta. Izražene su u evrima i uključuju: posebni porez na motorna vozila, 5-godišnju Eurocare pomoć na putu i do 10 godina garancije Toyota Relax. Za promotivne cene koje uključuju popuste molimo Vas proverite naše posebne ponude ili se obratite ovlašćenom Toyota partneru. U slučaju promene cena od strane dobavljača ili usled promene obaveznih državnih taksi, zadržavamo pravo promene.

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/BuildAndBuy/rs/sr?path=model/09a6531a-c3f1-4d2d-b4d3-eb45cbb35478

*Konfigurator za ovaj model trenutno nije u funkciji.