1. Owners
  2. Connected Services
  3. Toyota | Multimedia
Odaberite

Intuitivna zabava u automobilu

Uživajte u prednostima ugrađenog navigacionog sistema sa navođenjem u realnom vremenu, upozorenjem na kamere za kontrolu brzine, benzinskim stanicama, kao i POI lokacijama (tačke interesovanja)*, ili povežite svoj pametni telefon sa aplikacijama Apple CarPlay ili Android Auto, i moći ćete da puštate muziku i koristite svoje omiljene aplikacije za pametne telefone na displeju kontrolne table.

Otkrijte najbolje sisteme u automobilu

Uđite u svet multimedije

Bez obzira da li povezujete telefon sa automobilom ili koristeći ugrađeni navigacioni sistem želite da pronađete mesto za jelo, Toyotini multimedijalni sistemi će vam pomoći intuitivnim radom, brzim odzivom i najnovijim funkcijama.

Uživajte u besprekornoj Bluetooth kompatibilnosti

Upravljanje preko jedinstvenog ekrana osetljivog na dodir

Bluetooth telefonsko povezivanje omogućava vam da bežično integrišete kompatibilni mobilni telefon i olakšava komunikaciju bez upotrebe ruku. Kad god je vaš telefon u automobilu, handsfree sistem se aktivira.

Ažuriranja mape pomoću našeg sistema Touch & Go

Najbolja navigacija sa bežičnim ažuriranjem preko interneta

Gde god da putujete, održavanje vašeg Toyota navigacionog sistema ažurnim od suštinskog je značaja za potpunu bezbrižnost. Na taj način možete biti sigurni da ruta koju pratite koristi najnovije podatke sa mape, tako da vas neće iznenaditi izmenjeni pravci na putevima ili druge promene.

E-prodavnica

Najnoviji sistemski softver u automobilu

Pronađite nove aplikacije, ažurirajte navigaciju, upravljajte svojim multimedijalnim sistemom i uverite se da uvek imate najnoviji softver. 

E-prodavnica

Saznajte više o multimedijalnim funkcijama

Ovde možete pronaći sve vodiče i odgovore na česta pitanja
Ovde možete pogledati sve video snimke sa uputstvima Preuzmite sva uputstva ovde Pogledajte sva često postavljana pitanja