1. Discover Toyota
  2. Quality
  3. Producing quality
Odaberite

Proizvodnja kvaliteta

Obezbeđen kvalitet u svakom vozilu

Ulažemo u ljude, obuku i načine rada da bismo obezbedili da je svako vozilo koje proizvedemo najvećeg kvaliteta, da zadovoljava visoke standarde koje postavljamo i da ih premašuje.

Toyotin superiorni kvalitet

Toyota je stekla reputaciju zahvaljujući proizvodnji vozila vrlo visokog kvaliteta u svim zemljama u svetu. To je postignuto pristupom kontrole kvaliteta i obezbeđivanja kvaliteta koji je jedinstven za Toyotu i razvijan je dugi niz godina. Od prvih faza postupka konstruisanja pa sve do silaska vozila sa proizvodne linije, u Toyoti je kvalitet ključan.

To možete da vidite u materijalima, spojevima i završnoj obradi, kao i inovativnim novim tehnologijama koje ugrađujemo u sva naša vozila. Kvalitet je temeljni preduslov za postizanje osmeha klijenata i zato je ugrađen u sve naše aktivnosti. Način na koji proizvodimo naša vozila utelotvoren je u Toyota proizvodnom sistemu (TPS).

Obezbeđivanje kvaliteta

Ljudi koji proizvode naša vozila osećaju veliki lični ponos zbog kvaliteta svog rada. Svako vozilo je podvrgnuto hiljadama provera kvaliteta tokom proizvodnog procesa.

Postupak proizvodnje vozila uključuje mnogo radnika koji rade jedan za drugim na mnoštvu različitih zadataka. Svako na proizvodnoj liniji odgovoran je za obezbeđivanje kvaliteta na svakom koraku, a lični angažman na radnom mjestu doseže vrhunac na proveri za obezbeđivanje kvaliteta koja se provodi pre nego što bilo koje vozilo izađe iz fabrike.

Zaposleni koji sprovode hiljade provera koje zahtevamo, su ponosni na svoj posao kojim obezbeđujemo da svaki klijent može da ima puno poverenje u bezbednost i kvalitet svog vozila.

Izgradnja veština za kvalitet kroz učenje

 

Kroz obuku, iskustvo, usvajanje veština i takmičenje, obezbeđujemo da sledeće generacije naših zaposlenih stiču i razvijaju znanja potrebna za postizanje najvećeg kvaliteta.


Koncept kvaliteta proizvodnje se stalno menja kako razvijamo nove modele, pronalazimo bolje načine rada, a naši klijenti stiču prefinjeniji ukus i oblikuju svoje želje.

Zbog toga je za nas važno da uvek učimo o kvalitetu, omogućavajući mladim ljudima da kao pripravnici razvijaju svoje veštine, ali i našim stalnim zaposlenima obuku i prilike za sticanje novih veština. Visok kvalitet rada naših zaposlenih je prepoznat kroz mnoštvo nagrada na nacionalnom i međunarodnom nivou.

Učenje o kvalitetu za buduće generacije

Saznajte više