1. Support
  2. Why a Toyota account
Odaberite

Zašto izabrati aplikaciju My Toyota?

Saznajte koje su prednosti prijavljivanja na nalog My Toyota.

Pripremili smo vrlo korisnu uslugu pod nazivom My Toyota kako bismo vam pomogli da što manje brinete o svojoj Toyoti (ili Toyotama).

Jednostavno se prijavite na aplikaciju i pratite termine servisa, vreme obnove osiguranja, pogledajte uputstvo za upotrebu online, ažurirajte mape za navigaciju – i očekujte nagrade. Lako je, jednostavno i potpuno besplatno.

Zašto je korisno?

My Toyota vam pruža praktičnost i kontrolu. Sve sitnice povezane sa vašim vozilom objedinjene su na jednom mestu, sa jednostavnim funkcijama koje su dostupne na mreži kad god želite. Možete joj pristupiti i na svom mobilnom telefonu. Dakle, koliko god da je vaše vozilo novo ili staro, My Toyota će vam pomoći da ga čuvate i još više uživate kao njegov vlasnik. A, očekuju vas i sjajne nagrade!


Savršeno korisno, prilagođeno vama i nadohvat ruke!

Prijavite se besplatno već danas

Mobilno, lično, bezbedno – i besplatno

 

Moje vozilo

Proverite servisnu istoriju svog vozila, vreme za naredni servis, datum isticanja i obnavljanja osiguranja, i još više od toga.

Online zakazivanje servisa

Uskladite svoje servise, tehnički pregled, proveru vozila, popravke i – pripremićemo vam pregled troškova čak i pre nego što zakažete svoj dolazak.

Uputstvo za upotrebu

Koristite naše praktično online pretraživanje da biste pronašli uputstvo za upotrebu vašeg vozila (za sve modele proizvedene posle 2012. godine).

Moje finansije

Lak i jednostavan način da pratite svoje finansijske obaveze online tokom 24/7.  Obezbeđene su korisne funkcije kako bi vam život bio lakši.

Planiranje putovanja

Brzo i lako napravite plan svog narednog putovanja i pošaljite ga na navigacioni sistem vaše Toyote ma gde da se nalazite.

Toyota App Store

Pronađite nove aplikacije, ažurirajte navigacione mape, podešavajte multimedijalni sistem i vodite računa da uvek imate najnovije programe.

Nagrade

Uživajte u korisnim povlasticama, sjajnim ponudama i posebnim popustima koji su pažljivo odabrani isključivo  za Toyotine kupce.