1. New Cars
  2. Toyota C-HR
  3. Highlights
Odaberite
33.490 €33.990 €
33.490 €33.990 €

Pozdrav legendarnim rešenjima

Naplaci

Krenite sa samopouzdanjem

Srebrni aluminijumski naplaci od 17 inča dizajnirani da vas odvedu gde god poželite. Naplaci su ulepšani brižljivim dizajnom sa pet dvostrukih paoka kako biste na odredište stigli sa samopouzdanjem i u velikom stilu.

IACC

Bezbednost sa stilom

Održavajte bezbedno rastojanje od vozila ispred vas pomoću inteligentnog prilagodljivog tempomata koji usporava vaše vozilo čak i do stanja mirovanja, a ponovo ubrzava do podešene brzine kada je put čist.

Monitor mrtvog ugla

Sveprisutan pogled na nevidljive uglove

Zakoračite u novo doba bezbedne vožnje uz pomoć monitora koji umesto vas svojim ultrazvučnim senzorima otkriva neprimećena vozila koja vam se nalaze sa strane. Kada sistem detektuje opasnost, pali se lampica upozorenja koja štiti vas i ostale učesnike u saobraćaju.

Zadnja kamera

Pogledajte svet unazad

Toyotina dinamična zadnja kamera prevazilazi granice preglednosti u vožnji. Pogledajte sve što vam je važno sa zadnje strane vozila i izbegnite moguće sudare, čak i više od toga.

Kontrola klima uređaja

Komfor u vašim rukama

Koristeći Toyotin sistem daljinskog upravljanja klima uređajem, podesite ga baš kako vi želite, čak i ako niste u automobilu. Zadajte željenu temperaturu, izaberite grejanje ili hlađenje i jednim pritiskom na dugme omogućite grejanje sedišta i upravljača.

Sportska prednja sedišta

Vrhunska udobnost sedišta

Prednja sportska sedišta obezbeđuju luksuzno iskustvo u vožnji, uvek. Vitak, sportski gornji deo, kao i donji deo sa snažnijom podrškom i držanjem tela nude vrhunsku udobnost i moćan stil.

33.490 €33.990 €
3
Toyota C-HR Center

Zadržavamo pravo izmene cena i specifikacija opreme bez prethodne najave.

Cenovnik važi do štampanja novog cenovnika. Navedene su preporučene maloprodajne cene, a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja.”

Detaljnije podatke o novim putničkim vozilima možete pronaći u Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva, emisijama CO2 i zagađujućih materija u vazduh koji je besplatno dostupan na prodajnom mestu dobavljača putničkog vozila.CO2 je glavni gas sa efektom staklene bašte odgovoran za globalno zagrevanje.; Emisije zagađujućih materija u vazduh iz saobraćaja značajno doprinose pogoršanju stanja vazduha, naročito prekograničnim povišenim koncentracijama prizemnog ozona, čestica PM10, PM2,5 i azot oksida

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/car-config/rs/sr?path=highlights/6c193d6b-514c-436f-ab43-654d97e601d8 with body {"reduxState":{"carConfigSettings":{"loadedStepUrls":{"highlights":"https://www.toyota.rs/new-cars/new-toyota-c-hr/highlights","configure":"https://www.toyota.rs/new-cars/new-toyota-c-hr/build","specs":"https://www.toyota.rs/new-cars/new-toyota-c-hr/specifications"}}}}

{"reduxState":{"carConfigSettings":{"loadedStepUrls":{"highlights":"https://www.toyota.rs/new-cars/new-toyota-c-hr/highlights","configure":"https://www.toyota.rs/new-cars/new-toyota-c-hr/build","specs":"https://www.toyota.rs/new-cars/new-toyota-c-hr/specifications"}}}}