1. New Cars
  2. Commercial Vehicles
Odaberite

Upoznajte Toyotina komercijalna vozila

Pravi alat za posao je ključ uspeha koliko god da je vaše preduzeće veliko ili malo. Toyotina gama efikasnih i izuzetno sposobnih komercijalnih vozila spremna je za sve zadatke, bilo da vam je potreban svestrani van ili moćan Pick-up koji stiže svuda. Konstruisani za maksimalnu nosivost i jednostavnost upotrebe, Proace i Proace City porodica su dostupne sa električnim pogonima dugog dometa, nulte emisije, dok vam nezaustavljivi dizel Hilux Pick-uppomaže bez obzira da li vučete, prevozite teret ili lutate daleko od utabanih staza. Opremljena naprednim tehnologijama za bezbednost i udobnost, ova vozila će posao obaviti bez problema i uz najviši nivo bezbednosti.

Istražite našu ponudu komercijalnih vozila

Česta pitanja

LCV je skraćenica za lako komercijalno vozilo (Light Commercial Vehicle). Termin se koristi da opiše vrstu malih i srednjih vanova i Pick-upova koje danas vidite na putu, kako u privatnoj tako i u komercijalnoj upotrebi. Praktična i veoma raznovrsna, ova vozila nisu ništa teža za vožnju od običnog automobila ili krosovera.

Ne. Postoje pravila koja se odnose na maksimalnu natovarenu težinu, ali LCV može da vozi svako sa standardnom vozačkom dozvolom. Samo teža komercijalna vozila zahtevaju posebnu dozvolu.

Jesu. Kompaktni Proace City, na primer, dugačak je 4,4 m, ali ima veliki teretni prostor dužine 1,8 m. Na drugom kraju Toyotinog sveobuhvatnog asortimana lakih komercijalnih vozila naći ćete 5,3 m dugi Proace Long Panel Van, koji nudi ogromnu dužinu tereta od 2862 mm – ili 4026 mm kod modela Toyota Smart Cargo.

Da. Osim kompaktne verzije Proace City Electric do Proace Electric pune veličine, dostupnog sa baterijama od 50 kWh i 75 kWh, postoje i druga električna Toyotina laka komercijalna vozila koja odgovaraju vašem poslu, bez obzira na njegovu veličinu i zahteve.

Toyota Relax za bezbrižna putovanja:

Do 10 godina garancije

Do 200.000 km

Redovni servisi

Do 10 godina garancije na pneumatike

Do 10 godina Eurocare pomoći na putu

Toyota Professional

Obezbeđujemo kompanijama proizvode i usluge koje su im potrebne da bi ostale u pokretu. Saznajte više o tome kako možemo pomoći vašem biznisu.
Upoznajte Toyota Professional