1. Forms
  2. Business plus
Odaberite

ZAKAŽITE INFORMATIVNI SASTANAK

Naši prodajni savetnici rado će vam pomoći sa odabirom modela i ponuditi vam rešenje po meri vašeg preduzeća.

Toyota poštuje vašu privatnost, zato podatke neće prosleđivati trećim licima. Vaši podaci se automatski beleže u cilju obaveštavanja o novim modelima, posebnim modelima i uslugama. Ukoliko ne želite da primate navedene informacije molimo Vas, da nam to naznačite u gornjem polju i vaši podaci neće biti upisani u našu bazu podataka. Ako u bilo kom trenutku ne želite više da dobijate gore navedene informacije, molimo Vas da nas o tome pismeno obavestite na adresu preduzeća Toyota Adria d.o.o., koje se obavezalo da poštuje vaš zahtev i izbriše vaše podatke iz baze.

Toyota Srbija D.o.o, Radnička 22, 11000 Beograd, Srbija Toyota Adria d .o. o., Brnčičeva 51, 1231 Ljubljana, Slovenija i Toyota Motor Europe NV/SA („TME”), Avenue du Bourget / Bourgetlaan 60, 1140 Brussels, Belgija, , i serviseri (popis je dostupan na https://www.toyota.rs/dealers/dealers.json u svojstvu „Rukovaoca obradom podataka” prikupljaće vaše Lične podatke (kao što je navedeno u nastavku) u svrhe koje su opisane u nastavku.

Kada nam se obratite sa zahtevom za probnu vožnju, ponudu, obrazac, sastanak ili sa bilo kakvim drugim zahtevom za informaciju o proizvodima, uslugama ili aplikacijama firme Toyota putem naše web-stranice Toyota ili aplikacije Toyota, primenjuju se sledeća pravila:

Lični podaci koje nam šaljete: ime i adresa e-pošte te broj telefona;
Lični podaci koje prikupljamo o vama:
Internet stranica Toyota koristi datoteke »log« servera u koje se zapisuju vaše interakcije s internet stranicom Toyota s obzirom na internet stranice koje posetite s referencom na tadašnju IP adresu vašeg računara. Automatski procesi koje koristimo za prikupljanje informacijama uključuju kolačiće, datoteke »log« i signal Wi-Fi dostupnih tačaka. Te ćemo vase Lične podatke upotrebiti samo za ispunjavanje i izvršavanje vaših zahteva;

Vaše Lične podatke nećemo deliti ni sa jednom drugom firmom, osim vaših određenih zahteva koji se mogu ispuniti upotrebom odabranih Ovlašćenih distributera/servisera https://www.toyota.rs/dealers/dealers.

Prethodno navedena pravila neophodno je pročitati, zajedno sa Opštom politikom privatnosti i zaštite ličnih podataka firme Toyota u kojoj su opisani uopšteni načini obrade vaših Ličnih podataka, a morali ste je pročitati i prihvatiti.

Svoju saglasnost za obradu podataka možete povući bilo kada slanjem poruke e-poštom na adresu dpcp@toyota.rs, ili koristeći sledeći link.

Više o opštoj politici privatnosti na sledećem linku: https://www.toyota.rs

Više o: