1. Owners
 2. Parts & Accessories
 3. Motor Oil
Odaberite

Toyota originalno motorno ulje

Životna snaga vaše Toyote

Kao što je i nama potrebna voda kako bismo funkcionisali, biljkama sunčeva svetlost, i motoru Vašeg automobila je potrebna zaštita Toyota motornim uljem, kako bi preživeo i nastavio da pruža ono najbolje.

Naši motori su dizajnirani da izdrže ceo životni vek pružajući maksimalne performanse, efikasnost i pouzdanost, bez obzira na uslove. Kako bi se ovo ostvarilo, potreban je redovan servis kao i ulje visokog kvaliteta.

Toyota originalno motorno ulje - Toyota Genuine Motor Oil (TGMO) je jedino motorno ulje koje je specijalno dizajnirano za Vaš automobil. Za razliku od ostalih brendova, TGMO ulja su testirana i razvijena u Toyoti kako bi se obezbedilo najbolje zadovoljenje svih potreba Vašeg motora.

Prednosti za motor vašeg vozila prilikom korišćenja TMGO ulja

 • Zaštita: Jak, tanak zaštitni sloj omogućava delovima motora da rade zajedno. Bez njega, motor bi se pregrejao.
 • Snaga: Pomaže u zatvaranju praznine između klipa i zida cilindra, omogućavajući Vašem motoru da pruži maksimalnu snagu.
 • Ekonomičnost: Omogućava glatko funkcionisanje motora, što smanjuje količinu neiskorišćene energije, a samim tim i potrošnju.
 • Pouzdanost: Pomaže u sprečavanju stvaranja naslaga, ostavljajući Vaš motor čistim.
 • Dugovečnost: Neutrališe kiseline poput rđe koja se stvara tokom sagorevanja, sprečavajući pojavu korozije na duže vreme.
 • Svestranost: Uverava Vas da će Vaš motor funkcionisati savršeno u širokom spektru vremenskih uslova i načina vožnje.
 • Od sintetičkih do mineralnih, imamo ulja čak i za najsurovija godišnja doba i za svaki motor od dizela do benzinca kako biste bili sigurni da ćete naći najbolje rešenje za svoju Toyotu.

  Redovnom upotrebom odgovarajućih TGMO motornih ulja, nastavite da uživate u neverovatnim performansama, uštedi goriva i nižim emisijama Vaše Toyote dugi niz godina.