1. New Cars
Odaberite

Odaberite paket opreme

3 Opcije

 • Camry - Sol - Sedan

  Camry Sol

  Hybrid
  Sedan

  Odaberite motor


  Kontinuelno varijabilni menjač (CVT) | 4x2
 • Camry - Executive - Sedan

  Camry Executive

  Hybrid
  Sedan

  Odaberite motor


  Kontinuelno varijabilni menjač (CVT) | 4x2
 • Camry - Premium - Sedan

  Camry Premium

  Hybrid
  Sedan

  Odaberite motor


  Kontinuelno varijabilni menjač (CVT) | 4x2

Šta biste želeli da uradite sada?

Predvodnik hibridno električne generacije

Toyota Camry otvara nove mogućnosti. Oslanjajući se na više od 25 godina znanja sticanog na planu hibridno električne tehnologije, ovaj automobil visokih performansi spaja dinamične inovacije i vrhunsku prefinjenost.

Hibridno električni pogon sa razlogom

Pokretan tihim, hibridno električnim benzinskim motorom zapremine 2,5 litara sa samopunjenjem, Camry Hybrid Electric isporučuje obilje obrtnog momenta pri malim brzinama, kao i nenadmašnu snagu pri većim brzinama i trenutno ubrzanje. Pripremite se za vožnju bez premca.

Steknite samopouzdanje na putu

Svaki detalj Toyote Camry zrači samopouzdanjem. Restilizovana prednja maska ima  rešetkastu, zakošenu i proširenu površinu upečatljivog izgleda koji osvaja na prvi pogled.

Spokojan prostor, mislite samo na vožnju

Prvoklasno iskustvo vožnje, osmišljeno za svaki dan. Sa savremenim kokpitom u kome je prostor maksimalno iskorišćen, i sa ergonomskim plutajućim ekranom osetljivim na dodir, dijagonale devet inča, ova nenadmašna limuzina podiže eleganciju do krajnjih granica.

Opuštanje u punoj udobnosti

Camry nudi putnicima udobnu vožnju i obilje prostora. Kvalitetna sedišta napravljena su od najfinijih materijala, tako da svako putovanje pruža vrhunski komfor, dok vam dovoljno prostora za glavu i noge omogućavaju da se ispružite i uživate na otvorenom putu.

Povezivanje pri ruci

MyT aplikacija vašoj Toyoti Camry omogućava trenutni pristup svemu što vam je potrebno. Povežite se i ostanite povezani sa svojim vozilom i otkrijte čitav svet novih mogućnosti.
 • Multimedija na dodir Veliki multimedijalni ekran dijagonale devet inča omogućava besprekorno povezivanje. Jednostavno povežite pametni telefon uz aplikacije Apple Carplay i Android Auto™ da biste sa lakoćom pristupili svim svojim listama za reprodukciju.
 • Kristalno jasan zvuk Sprečite dopiranje spoljne buke i uživajte slušajući omiljenu muziku vrhunskog kvaliteta zvuka. Premijum JBL Surrund sistem sa devet zvučnika oplemeniće svaku pesmu.
 • Udobnost za sve putnike Ekskluzivni panel na zadnjem naslonu za ruke omogućava putnicima pozadi da sami prilagode svoje iskustvo podešavajući sve što požele, od muzike do kontrole temperature i zavesica na prozorima.

DALJINSKE KONTROLE

Sa naprednim digitalnim funkcijama, praktičnim uslugama sa daljinskim upravljanjem, kao i nizom T-Mate sigurnosnih i pomoćnih sistema, uvek ćete biti spremni na sve što vas očekuje. Koristite sistem Toyota Smart Connect da biste svako putovanje učinili prijatnijim.
Otkrijte usluge MyT

Toyota T-Mate. Sa vama za bezbednije putovanje

Da bi obezbedila najbolje bezbednosne funkcije u svojoj klasi, Toyota Camry ima ugrađen T-Mate paket, koji je vaš koristan partner u vožnji. T-Mate je skup sistema namenjenih kao podrška vozaču, sa ciljem da vožnju učini bezbednijom, bilo da parkirate, vozite na auto-putu ili po gradskim ulicama. T-Mate će se pobrinuti da ste uvek u sigurnim rukama. Funkcije prikazane u nastavku samo su deo najvažnijih rešenja, a sve mogućnosti sistema T-Mate za Toyotu Camry potražite u konfiguratoru vozila.
 • Upozorenje na mogućnost sudara (PCS)

  Naš Pre-Collision sistem upozorenja na moguće nezgode može uočiti opasnost i pomoći vam da izbegnete sudar sa drugim vozilima, pešacima i biciklistima. Funkcioniše tako što upozorava vozača audio i vizuelnim signalima i pruža pomoć pri kočenju. Ukoliko vozač ne uspe da zakoči na vreme, kočnice se automatski aktiviraju kako bi se sprečio sudar ili ublažile posledice. Moguća je detekcija automobila, pešaka, biciklista i motocikala. Osim toga obezbeđena je podrška za izbegavanje sudara u raskrsnici i podrška za pomoć pri upravljanju u slučaju opasnosti tokom dana prilikom skretanja na raskrsnici i izvođenju manevarskih izbegavanja.

 • Pomoć za održavanje vozne trake (LTA)

  Naš Lane Trace Assist sistem pomoći za praćenje vozne trake konstruisan je da bi vožnju auto-putem učinio bezbednijom. Održava automobil u sredini trake, a ukoliko počnete da skrećete sa nje, pomoć pri upravljanju će lagano upravljati vašim automobilom kako bi ispravio njegov pravac.

 • ADAPTIVNI TEMPOMAT (ACC)

  Sistem održava vaš automobil na minimalnoj, unapred podešenoj udaljenosti od vozila ispred. Ukoliko se ovo rastojanje smanji, sistem redukuje vašu brzinu da bi se, u slučaju potrebe, aktivirale i kočnice i uključila kočiona svetla. Ukoliko je vaš automobil opremljen sistemom prepoznavanja saobraćajnih znakova (Road Sign Assist) takođe će uskladiti brzinu sa ograničenjem na tom delu puta, i predložiti sve što je potrebno radi prilagođavanja režima vožnje.

 • PANORAMSKI PRIKAZ (PVM)

  Parkiranje je lakše i bezbednije sa ovim sistemom koji objedinjuje slike sa četiri kamere da bi stvorio vizuelni pregled od skoro 360° na okruženje vozila.

 • KONTROLA MRTVOG UGLA (BSM)

  Naš sistem Blind Spor Monitor za praćenje mrtvog ugla upozorava vozača na bilo koje vozilo koje možda nije primetio u svojim bočnim retrovizorima. Ovo je posebno korisno prilikom preticanja.

 • Upozorenje za saobraćaj iza vozila sa automatskim kočenjem (RCTAB)

  Kada izlazite sa parkinga vožnjom unazad, parking senzori uočavaju vozila koja dolaze sa leve ili desne strane, ili postavljene objekte pozadi, šalju upozorenje, a potom se aktiviraju kočnice, sprečavajući da dođe do sudara.

CAMRY GALERIJA

Toyota Relax - osećaj potpune bezbrižnosti koji traje i do 10 godina

Opustite se i osigurajte do 10 godina potpune bezbrižnosti redovnim održavanjem vozila u novom Toyota Relax programu.
Saznajte više