1. New Cars
Odaberite

Odaberite paket opreme

4 Opcije

 • RAV4 PHEV - Elegant - SUV 5 vrata

  RAV4 PHEV Elegant

  Hybrid
  SUV 5 vrata

  Odaberite motor


  Od

  55.300 €

  59.800 €

  Kontinuelno varijabilni menjač (CVT) | 4x4
 • RAV4 PHEV - Executive - SUV 5 vrata

  RAV4 PHEV Executive

  Hybrid
  SUV 5 vrata

  Odaberite motor


  Od

  58.800 €

  63.300 €

  Kontinuelno varijabilni menjač (CVT) | 4x4
 • RAV4 PHEV - Style - SUV 5 vrata

  RAV4 PHEV Style

  Hybrid
  SUV 5 vrata

  Odaberite motor


  Od

  63.900 €

  68.400 €

  Kontinuelno varijabilni menjač (CVT) | 4x4
 • RAV4 PHEV - GR-SPORT - SUV 5 vrata

  RAV4 PHEV GR-SPORT

  Hybrid
  SUV 5 vrata

  Odaberite motor


  Od

  68.200 €

  Kontinuelno varijabilni menjač (CVT) | 4x4

DVOJNI GENI

RAV4 Plug-in Hybrid spaja našu najmoćniju hibridnu tehnologiju do sada, sa izvanrednom EV sposobnošću da vas napaja više i čistije. Ispod sofisticiranog dizajna, dvostruki izvori energije iz naše hibridne tehnologije četvrte generacije i litijum-jonske baterije velikog kapaciteta omogućavaju vam da uživate u trenutnom ubrzanju, sa najvećim dometom u klasi.

ČISTA SNAGA

Snažan, dinamičan i siguran, RAV4 Plug-in Hybrid pruža performanse koje su klasa za sebe. Opremljen 2,5-litarskim benzinskim motorom Hybrid Dynamic Force i inteligentnim pogonom na sva četiri točka (AWD-i), ubrzava od 0–100 km/h za samo 6,0 sekundi, zahvaljujući impresivnoj vuči i zadivljujućoj snazi od 306 DIN KS.

UNUTRAŠNJI IZGLED

Elegantna kabina RAV4 Plug-in Hybrida pruža idealne uslove za tihe performanse do kojih stiže sa lakoćom. Sportska kožna sedišta i veliki panoramski krov obezbeđuju putovanje u prostranoj, prefinjenoj kabini koja je prozračna i udobna, dok prtljažnik zapremine 500 l pruža praktičan prostor za prtljag, sa tek minimalno primetnom baterijom.

Česta pitanja o vožnji Plug-in Hibrida na struju

Hibridni i Plug-in hibridni automobili koriste istu dokazanu Toyota Hybrid Sinergy Drive tehnologiju, ali sa značajnom razlikom.

Toyota Plug-in hibridi imaju bateriju znatno većeg kapaciteta i veći domet u EV režimu, do 75 km. Hibridi se mogu puniti sa spoljnjog izvora električne energije, kao što je kućna utičnica, posebna namenska zidna kutija ili punjač na ulici. Iako često punjenje omogućava maksimalnu efikasnost, Toyotini Plug-in hibridi rade u hibridnom režimu čak i kada nisu napunjeni.

Kada su u hibridnom režimu, svi Toyotini hibridi se neprimetno prebacuju između dva izvora energije – ekonomičnog benzinskog motora i inteligentne samopunjive hibridne baterije. Tako je omogućen visok stepen fleksibilnosti, posebno za duža putovanja.

RAV4 Plug-in Hybrid ima vrlo dinamičan i moćan pogon, pružajući prijatno iskustvo vožnje. Ubrzava od 0-100 km/h za samo 6,0 sekundi zahvaljujući impresivnoj vuči, kao i snazi od 306 KS.

Sa nižom emisijom CO2 i boljom ekonomičnošću od konvencionalnog motora sa unutrašnjim sagorevanjem, RAV4 Plug-in Hybrid obezbeđuje još veću uštedu goriva (prosečno 22 g CO2/1,0 l goriva). Pored toga, RAV4 Plug-in Hybrid nudi sve prednosti neverovatnog EV pogona – od snažnog trenutnog obrtnog momenta do potpuno tihog unutrašnjeg prostora.

Kada ste u električnom režimu, putujte bez ikakvih emisija, bilo gde i bilo kuda. RAV4 Plug-in Hybrid ima domet do 75 km (prosečno) ili do 98 km (grad).

Ubrzajte do najveće brzine na struju, od 135 km/h, u podrazumevanom EV režimu, čak i pod punim pritiskom na papučicu gasa*. Za razdaljine veće od mogućeg čistog dometa EV, RAV4 Plug-in neprimetno prelazi na način rada kao hibridni automobil, kombinujući benzin i obnovljivu snagu baterije.

*Zavisno od dovoljnog nivoa napunjenosti (SOC).

Kućni priključak

Svoj RAV4 Plug-in Hybrid možete dopuniti na svom kućnom napajanju (10 A).

Zidna kutija

Brzo i pouzdano punjenje kod kuće ili na poslu moguće je korišćenjem zidne* jedinice za punjenje.

*Obratite se prodavcu ukoliko razmišljate da kupite zidni punjač istovremeno kada i vozilo.

Javni punjači

Priključite se na sve javne brze punjače na ulici, putu ili na predviđenim parking mestima. Takođe se pretplatite na Toyotinu mrežu stanica za punjenje preko MyT aplikacije da biste lako pristupili obližnjim stanicama za punjenje.

Kućni priključak

Potpuno napunite za 7,5 sati*. Uz mogućnost zakazivanja vremena punjenja, možete imati koristi od smanjenih troškova punjenja ako je vaša tarifa za električnu energiju jeftinija preko noći ili van sati najvećeg opterećenja.

Zidna kutija

Instaliranje odgovarajućeg kabla i zidne kutije u vaš dom obezbeđuje optimalnu brzinu i bezbednost, uz mogućnost da potpuno napunite bateriju za 2,5 sata*. Takođe možete daljinski da kontrolišete i nadgledate punjenje koristeći MyT aplikaciju.

Javni punjači

Priključite se na punjač koji je dostupan na javnom mestu. Kao i kod zidinih jedinica, baterija će se potpuno napuniti za 2,5 sata*.

Aplikacija MyT vam takođe omogućava da proverite preostalo vreme za potpuno punjenje, što je posebno korisno kada ste povezani na javni punjač.

* Od 0 do 100%

Punite češće

Svakodnevno punjenje će vam pomoći da maksimalno uživate u EV mogućnostima vašeg automobila.

Udobna vožnja

Optimizacija vašeg stila vožnje će poboljšati efikasnost EV vašeg vozila i pružiti izvanredne performanse na svakom putovanju.

Regenerativno kočenje

Prikupljena kinetičke energije prilikom kočenja puni bateriju i intuitivno usporava automobil kad god oduzmete gas.

Zagrejte kabinu unapred

Uživajte bilo kada u savršenoj temperaturi uz mogućnost daljinskog upravljanja grejanja. Ohladite ili zagrejte kabinu automobila pre vožnje, a da pritom nimalo ne opterećujete radni kapacitet baterije.

Redovno punjenje će vam omogućiti da primetite sve najznačajnije  prednosti vožnje u EV režimu, uključujući niže emisije i manje troškove. Ipak, sve dok vaše vozilo ima goriva, vozite svoj RAV4 Plug-in Hybrid u hibridnom režimu kada je baterija prazna.

U Toyoti, svaku bateriju pravimo da bi trajala tokom celog radnog veka vašeg vozila. Svaka baterija dolazi sa garancijom od 5 godina, ili 100.000 pređenih kilometara*. Uz godišnji Hybrid Health Check, garancija na baterije se može produžiti na period do 10 godina.

* Šta pre nastupi

RAV4 PLUG-IN GALERIJA

Toyota Relax - osećaj potpune bezbrižnosti koji traje i do 10 godina

Opustite se i osigurajte do 10 godina potpune bezbrižnosti redovnim održavanjem vozila u novom Toyota Relax programu.
Saznajte više