1. New Cars
  2. SUV & Crossover
Odaberite

Upoznajte Toyotine SUV i krosover automobile

SUV i krosoveri automobili postali su sa dobrim razlogom veoma popularni poslednjih godina s obzirom da su savršeno prilagođeni zahtevima modernog života. Svako vozilo u Toyotinoj ponudi ima visoku poziciju za vožnju koja uliva samopouzdanje, pruža izvanrednu, sveobuhvatnu vidljivost i izuzetnu svestranost. Štaviše, mnogi su dostupni sa prefinjenim i visoko efikasnim hibridnim električnim pogonom za udobnu vožnju sa nižim emisijama i troškovima rada. Od nezaustavljivog Highlandera do legendarnog modela RAV4, koji je sada u svojoj petoj generaciji, Toyota ima dugu istoriju izvrsnnih vozila u ovoj klasi. Kakva god da bude vaša sledeća avantura, za vas postoji Toyotin SUV ili krosover.

Upoznajte Toyotine SUV i krosover automobile

Česta pitanja

Zabavni za vožnju i avanturističkog duha, ali udobni i praktični, SUV i krosoveri nude brojne prednosti. Prostrana i sa visokim nivoom bezbednosti, to su veoma funkcionalna vozila. Ipak, ti automobili su takođe uzbudljivi za vožnju i svakodnevicu, pružajući najbolje u oba slučaja.

SUV je skraćenica od Sports Utility Vehicle. Ovi automobili su izdignutiji od tla u odnosu na tradicionalni hečbek ili porodični automobil. Često imaju robustan stil i mogu ponuditi pogon na sva četiri točka.

Ne. Mnogi SUV automobili, uključujući RAV4, nude opciju izbora pogona na sva četiri točka ili na dva točka. Ova dva sistema daju različite prednosti. Pogon na sva četiri točka nudi superiornu vuču na površinama sa slabim prianjanjem. Pogon na dva točka je ekonomičniji.

SUV-ovi nude mnoge prednosti tradicionalnog pogona 4x4, i bolje su prilagođeni urbanom životu i vožnji na uobičajenim putevima, kao što su gradske ulice i auto-putevi. Automobili sa pogonom 4x4 su izuzetno robusna vozila, konstruisana za teške uslove na svakoj vrsti podloge.

Toyotin asortiman SUV automobila je izuzetno širok, od elegantnog modela C-HR sa pet sedišta, do luksuznog Land Cruisera za sve terene. Osim toga, tu je i Yaris Cross prilagođen gradu, zatim izuzetno popularni RAV4 i RAV4 Plug-In hibrid, kao i potpuno električni bZ4X.

Razmislite o vrsti putovanja za koji ćete koristiti automobil i koliko putnika ćete imati sa sobom. I Highlander i Land Cruiser nude sedišta za sedam osoba. Istovremeno, spremni su za putovanja na svim vrstama puteva, koliko god bila loša površina podloge. Međutim, CH-R i Yaris Cross su idealni za gradsku vožnju, dok su modeli poput RAV4 i bZ4X svestrani i spremni na sve izazove.

Toyota Relax za bezbrižna putovanja:

Do 10 godina garancije

Do 200.000 km

Redovni servisi

Do 10 godina garancije na pneumatike

Do 10 godina Eurocare pomoći na putu