1. New Cars
  2. Small cars
Odaberite
Odaberite

Istražite Toyotinu gamu malih automobila

Čak i kao najmanji u gami, zahvaljujući svom čistom, smelom i upečatljivom dizanu, Toyotini mali automobili odišu izgledom koji neće proći neopažen gde god da se pojavite. Spoj napredne tehnologije i sjajnog dizajna čine ga savršenim kako za grad, tako i za auto-put. Jednostavno, spreman da krene bilo gde!
01

Okretan i upečatljiv

Toyotini mali automobili savršeni su za grad, laki za upravljanje, laki za parkiranje, uz to uvek spremni i okretni, ali i vrlo ekonomični. Sa upadljivim izgledom, privlačnim i modernim dizajnom, uvek ćete biti primećeni i različiti u živom gradskom ambijentu. Isto tako agilni su i na otvorenom putu.
02

Bezbednost i stabilnost

Bezbednost je najvažnija za bilo koji Toyotin automobil. Zato su najmanji od njih opremljeni bezbednosnim tehnologijama i rešenjima. Čineći vas bezbednim i stabilnim na putu, bilo da vam olakšavaju da stavite ISOFIX pojas za dečje sedište, ili održavajući vas u voznoj traci uz pomoć sistema LDA, naši mali automobili su bogati brojnim bezbednosnim rešenjima.
03

Prijatelji ekologije

Kao lider u auto industriji, Toyota primenjuje sva iskustva u svojim modelima i čineći ih ekološki prihvatljivim. Bez obzira da li se odlučite za Toyota Aygo sa ekonomičnim benzinskim motorom, ili Yaris Hybrid, emisija je ispod 100 g/km. Ekonomični i pokretljivi, sa niskom emisijom, mali Toyotini automobili pravi su prijatelji ne samo ekologije, nego i vašeg budžeta.

Upoznajte Aygo

 

PROSTOR ZA SVE ŠTO JE NEOPHODNO – Aygo nudi kapacitet prtljažnika od 198 litara, dovoljno da spakujete sve što je neophodno.

ČINI VAS BEZBEDNIM –
Aygo obuhvata brojna inteligentna bezbednosna rešenja koji vam pružaju bezbrižnost. Osećajte se bezbedno i sigurno uz Toyota Safety Sense.

NAPREDNA TEHNOLOGIJA – Pored intuitivnih funkcija multimedije, Aygo ima i sve neophodne tehnologije. Zabavite se uz X-touch sistem.

 

Saznajte više o Toyota Yaris

PROSTOR ZA SVE ŠTO JE NEOPHODNO – Aygo nudi kapacitet prtljažnika do 286 litara, dovoljno da spakujete sve što je neophodno.

ČINI VAS BEZBEDNIM – Yaris Aygo ima Toyota Safety Sense sistem, skup brojna naprednih  rešenja koji vam pružaju pomoć vozaču.

NAPREDNA TEHNOLOGIJA – Od tihog i ekonomičnog hibridnog motora do bezbednosnih sistema i povezanih digitalnih funkcija, Yaris je u potpunosti opremljen inovativnom tehnologijom.

Saznajte više o Toyota Yaris Cross

Samouveren izgled SUV-a u elegantnom, kompaktnom izdanju privući će pažnju gde god da krenete.

U Yaris Cross-u udobnost i kontrola su vam na dohvat ruke. Novi 9" HD ekran osetljiv na dodir nudi pristup povezanoj navigaciji kao i integraciju bežičnog pametnog telefona, uključujući Apple CarPlay™ i Android Auto™. Sa hibridnim AWD-i pogonom, Yaris Cross je jedini kompaktni hibridni SUV koji nudi inteligentni pogon na sva četiri točka. Vodeća efikasnost u klasi i impresivno niske emisije CO₂ dokaz su da je Yaris Cross rođen za zabavnu vožnju i dobar za životnu sredinu.

Istražite Toyotinu gamu malih automobila

Aygo X
Aygo X X-PLAY
Yaris Cross
Yaris Cross Luna
Yaris
Yaris Luna Hatchback, 5 vrata

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/rs/sr?carType=20b4134a-2944-4ebc-bf4e-6ae871af6bce