1. New Cars
  2. Small cars
Odaberite

Gradska vozila

Baš kao što su svetski gradovi uzbudljiva i izuzetna mesta za život, tako je i Toyotina gama malih automobila sve samo ne obična. Elegantni, zabavni za vožnju i sa istom inovativnom tehnologijom kao što imaju Toyotini veći automobili, idealno su prilagođeni životu u prometnim gradskim sredinama. Spretni, sa malim krugom okretanja koji olakšava parkiranje, oni takođe imaju čistu i tihu hibridnu snagu. Sa tehnologijom kao što je ublažavanje sudara, automatsko parkiranje i besprekorno povezivanje, Toyotin mali automobil je spreman da vašem urbanom stilu života obezbedi laku mobilnost.

Istražite našu ponudu malih automobila

Česta pitanja

Nema razlike između malih automobila i gradskih automobila. Ova dva termina se koriste po potrebi da označe istu stvar: to je mali, okretan i automobil lak za vožnju, idealan za gradske uslove.

Da, ne samo zato što su mali, oni su i lagani i veoma štedljivi. Te prednosti su dodatno poboljšane Toyotinom hibridnom tehnologijom. Ovi mali, veoma štedljivi motori takođe znače uštedu prilikom osiguranja i servisiranja, kao i niže poreze.

Bezbedan, ekonomičan za vožnju i sa sedištima za petoro, mali automobil može dobro da funkcioniše i kao porodični automobil, posebno u gradu, gde su njegova veličina i okretnost korisne prednosti.

Mali automobili imaju brojne prednosti, uključujući okretnost, osećaj zabave u vožnji, visok nivo bezbednosti i ekonomične troškove rada. Posebno su pogodni za život u urbanim i prigradskim područjima.

Veličina i stil će vam verovatno pomoći da odaberete najbolji Toyotin mali automobil za sebe. Na primer, Yaris je malo veći od modela Aygo X, dok dinamični Aygo X nudi niz upečatljivih paketa za personalizaciju koji odgovaraju vašem stilu.

Toyota Relax za bezbrižna putovanja:

Do 10 godina garancije

Do 200.000 km

Redovni servisi

Do 10 godina garancije na pneumatike

Do 10 godina Eurocare pomoći na putu