1. New Cars
  2. Coming soon
  3. GR Yaris
Odaberite
MOĆ KOJA IMPRESIONIRA
Skrolujte Preskočite
Legenda se nastavlja

Potpuno nova Toyota GR Yaris

Izvanredna evolucija

Najbolje je upravo postalo još bolje. Sa urođenom prirodom "trkačkog automobila za put" koji se stalno usavršava, novi GR Yaris istog trenutka postaje klasik među brzim hečbekovima. Pokretan moćnim trocilindarskim motorom, ponovo donosi uzbuđenje u vožnji.

Stvoren kao direktan rezultat iskustva Toyotinih profesionalnih vozača
Inovativan, novi osmostepeni GAZOO Racing automatski menjač
Vi ste u centru akcije
Sportsko poreklo
Prekaljen na takmičenjima
Decenije uspeha na trkačkim stazama i reli trkama u najjačoj konkurenciji donele su Toyoti status prestižnog rivala u automobilskom sportu. Zašto? Zato što nema boljeg načina za razvoj savremenih tehnologija i novih, uzbudljivih automobila.
Toyota GAZOO Racing direktan automatski menjač
Redefinisani sportski menjač
Munjevitim promenama stepena prenosa i bržim prolaskom kruga na stazi, Toyota GAZOO Racing automatski menjač prenosi trkačku tehnologiju sa piste na put. Sa osam pažljivo proračunatih prenosnih odnosa koji pružaju uzbudljivo ubrzanje, ovaj inovativni menjač obezbeđuje i prediktivnu, potpuno automatsku promenu stepena prenosa u skladu sa vašim namerama.

Prilagodite svoj način vožnje

Inteligentan i prilagodljiv, direktni automatski menjač ima režime sa oznakama Normal, Eco, Custom, kao i Sport mod za vrhunske performanse.

Promena brzine kao u super automobilu

Brže menjanje stepena prenosa znači brži prolazak kruga na stazi. Novi GAZOO Racing automatski menjač donosi GR Yarisu tu nadmoćnu prednost.

Dinamika vožnje
Konstruisan za uzbuđenje
Najvažniji deo trkačkog automobila jeste - vozač. Novi GR Yaris je razvijen baš sa filozofijom "vozač na prvom mestu". Od poboljšanja šasije koja pojačava utisak i odziv u vožnji, do niske pozicije za sedenje, svaki detalj je promišljen kako bi omogućio uzbudljiv osećaj povezanosti sa automobilom.

Nenadmašne performanse

Čvršći, sa više snage i većim obrtnim momentom, ovaj izvanredni motor kipti od snage.

Preciznost koju ćete osetiti

Veća krutost karoserije, jači ležajevi amortizera i čvršće spiralne opruge doprinose agilnosti novog GR Yarisa i oplemenjuju osećaj.

Kokpit usmeren na vozača

Unapređena kabina sa rešenjima koja su usmerena na potrebe vozača odlikuje se nižom pozicijom za sedenje i multimedijalnim ekranom koji poboljšava komfor i kontrolu.

Obaveštavajte me
Ne propustite
Kao automobil za prave poznavaoce, novi GR Yaris su stvorili entuzijasti za entuzijaste. Ako ste i vi takvi, registrujte se ovde kako biste dobijali najnovije vesti i najave o novom modelu GR Yaris.