1. New Cars
Odaberite

Odaberite paket opreme

3 Opcije

 • Highlander - Elegant - MPV 5 Doors (LWB)

  Highlander Elegant

  Hybrid
  MPV 5 Doors (LWB)

  Odaberite motor


  Od

  67.700 €

  Continuously Variable Transmission | 4x4
  • Potrošnja
   6.5 l/100 km
  • Emisije CO2
   148 g/km
 • Highlander - Premium - MPV 5 Doors (LWB)

  Highlander Premium

  Hybrid
  MPV 5 Doors (LWB)

  Odaberite motor


  Od

  71.200 €

  78.200 €

  Continuously Variable Transmission | 4x4
  • Potrošnja
   7 l/100 km
  • Emisije CO2
   159 g/km
 • Highlander - Executive - MPV 5 Doors (LWB)

  Highlander Executive

  Hybrid
  MPV 5 Doors (LWB)

  Odaberite motor


  Od

  74.500 €

  Continuously Variable Transmission | 4x4
  • Potrošnja
   6.9 l/100 km
  • Emisije CO2
   157 g/km

Šta biste želeli da uradite sada?

Birajte veliko. Idite na hibrid.

Toyota Highlander je hibrid koji nudi sve. Uz moć da savlađuje auto-puteve velikom brzinom, i sa niskom emisijom CO2 u gradskom saobraćaju, Toyota Highlander Hybrid je automobil bez kompromisa.

Za svaku vožnju. Za svakog vozača.

Zahvaljujući voznim karakteristikama koje pruža motor Hybrid Dynamic Force, zapremine 2,5 litra, Highlander Hybrid prevazilazi svoju klasu, pružajući vam priliku da ga prilagodite sebi kako biste vozili najekonomičnije. NORMAL, ECO, SPORT ili EV režimi vožnje, bez obzira koji izaberete, pružiće vam ubrzanja, snagu i odziv motora, kao i tihu i komfornu vožnju.

Vozite na hibridni pogon. Vozite na svoj način.

Novi motor Hybrid Dynamic Force, zapremine 2,5 litra, dovoljno je snažan da vuče prikolicu od 2 tone, dok AWD sistem automatski dodaje snagu uvek kada je to potrebno. Uz uključivanje dodatnog, zadnjeg elektro motora, koji je nezavistan od glavnog agregata, dobija se dodatna snaga na zadnjim točkovima, sprečavajući proklizavanje prednjih točkova.

Praktična unutrašnjost. Praktičan život.

Toyota Highlander može da preveze do 7 putnika, komforno i sa stilom, i uz dovoljno prostora za noge bez obzira na raspored, a svi imaju neverovatan pogled kroz panoramski krov. Unutrašnjost se može prilagoditi bilo kom prtljagu, a prtljažnik pruža obilje prostora za stvari.

Zahvaljujući smeštajnom prostoru i rešenjima sedišta, koji mogu ispuniti sve vaše zahteve i potrebe na putovanju, unutrašnjost Highlandera može se prilagoditi za prevoz bilo koga i bilo čega. 

Uvek povezani

Inovacije pokreću svet napred. Highlander je zato ispunjen najsavremenijom tehnologijom koja ne samo da poboljšava vaše iskustvo vožnje, već vas održava povezanim.
 • Budite u kontaktu sa svojim svetom. Jednostavno povežite svoj Apple ili Android telefon da biste kontrolisali sve, od poziva, omiljenih plejlista i navigacije preko multimedijalnog ekrana osetljivog na dodir od 12,3 inča. A, sa podlogom za bežično punjenje na centralnoj konzoli, nikada nećete morati da brinete da ćete izgubiti kontakt.
 • Budite informisani. Ostanite skoncentrisani. Odaberite jedan od četiri načina prikaza na TFT instrument tabli sa ekranom od 12,3 inča: Casual, Smart, Though i Sporty. Sa većom površinom ekrana nego u prethodnim modelima Highlandera i uz homoć potpuno novim pokazivača na ekranu, samo jednim pogledom imaćete uvid u sve ono što bi trebalo da znate.
 • Sve u vidokrugu. Uživajte u potpunom pogledu na svoju okolinu pomoću digitalnog retrovizora i sistema Smart View Mirrors, koji pružaju slike u realnom vremenu sa kamere visoke definicije postavljene visoko na zadnjem prozoru. Imaćete nesmetan pregled, čak i kada vam je prtljažnik pun do krova.

REMOTE SERVICES

Tehnologija svakodnevice. Sa unapređenim digitalnim rešenjima, jednostavnim daljinskim komandama, kao i nizom bezbednosnih sistema i pomoći koje pruža T-Mate, uvek ćete biti za korak ispred. I Toyota Smart Connect, takođe, može olakšati svako putovanje. Uživajte u besprekornoj internet navigaciji, glasovnom pomoćniku Smart Voice Assist, uz informacije u relanom vremenu o stanju u saobraćaju i uslovima na putu.
Saznajte više

Toyota T-Mate - sa vama radi bezbednijeg putovanja

Za bezbednosne funkcije koje su vodeće u klasi, Highlander Hybrid koristi tehnologu T-Mate koji je vaš koristan partner u vožnji. T-Mate je paket sistema predviđenih da vam pomogne i učini vožnju bezbednijom, bilo da parkirate, vozite na auto-putu ili u gradu. T-Mate se brine da uvek budete u sigurnim rukama. Lista detalja koja sledi prikazuje izbor naznačajnijih funkcija, a celokupan T-mate paket za Prius Plug-in Hybrid možete pronaći u konfiguratoru vozila.
 • Upozorenje na mogućnost sudara (PCS)

  Naš sistem može uočiti opasnost i pomoći vam da izbegnete sudar sa drugim vozilima, pešacima i biciklistima. Funkcioniše tako što upozorava vozača audio i vizuelnim signalima i pruža pomoć pri kočenju. Ako vozač ne uspe da zakoči na vreme, kočnice se automatski aktiviraju kako bi sprečile sudar ili ublažile posledice. Osim toga, obezbeđena je podrška za izbegavanje sudara u raskrsnici, kao i podrška za pomoć pri upravljanju u slučaju opasnosti tokom dana prilikom skretanja na raskrsnici i izvođenju manevara izbegavanja.

 • Adaptivni tempomat (ACC)

  Sistem održava vaš automobil na minimalnoj, unapred podešenoj udaljenosti od vozila ispred. Ako se ovo rastojanje smanji, sistem redukuje vašu brzinu da bi se, u slučaju potrebe, aktivirale i kočnice i uključila kočiona svetla. Ukoliko je vaš automobil opremljen sistemom prepoznavanja saobraćajnih znakova (Road Sign Assist) takođe će uskladiti brzinu sa ograničenjem na tom delu puta, i predložiti sve što je potrebno radi prilagođavanja režima vožnje.

 • Kontrola mrtvog ugla(BSM)

  Naš sistem Blind Spor Monitor za praćenje mrtvog ugla upozorava vozača na bilo koje vozilo koje možda nije primetio u svojim bočnim retrovizorima. Ovo je posebno korisno prilikom preticanja.

 • Toyota Smart Connect - situacija na putu

  Prikupljanjem informacija od drugih vozača i prikazivanjem upozorenja na multimedijalnom ekranu vozila, ovaj sistem upozorava vozača na opasnosti u lokalnom okruženju, kao što su nezgode ili klizave površine na koje možete naići. U zavisnosti od tipa multimedijalnog sistema koji je ugrađen, mogu biti prijavljene i druge potencijalne opasnosti, što doprinosi opštem poboljšanju bezbednosti saobraćaja.

 • Upozorenje na saobraćaj iza vozila sa automatskim kočenjem (RCTAB)

  Kada izlazite sa parkinga vožnjom unazad, parking senzori uočavaju vozila koja dolaze sa leve ili desne strane, šalju upozorenje, a potom se aktiviraju kočnice, sprečavajući da dođe do sudara.

 • Panoramski pregled oko vozila (PVM)

  Parkiranje je lakše i bezbednije uz pomoć sistema koji kombinuje slike sa četiri kamere kako bi pružio pregled od gotovo 360 stepeni oko vozila.

 • Podsetnik na ostavljenje stvari na zadnjim sedištima (RSRS)

  Ovaj sistem upozorava vozača znakom na intrument tabli ukoliko se prilikom napuštanja vozila na zadnjim sedištima još uvek nalaze lica ili stvari. U zavisnosti od modela, posle zaključavanja vozila aktiviraće se upozoravajuće lampice i zvučni signal.

HIGHLANDER GALERIJA

Toyota Relax - osećaj potpune bezbrižnosti koji traje i do 10 godina

Opustite se i osigurajte do 10 godina potpune bezbrižnosti redovnim održavanjem vozila u novom Toyota Relax programu.
Saznajte više