1. New Cars
  2. Coming soon
  3. Land Cruiser
Odaberite
Spremni za novu avanturu?
Skroluj Preskoči
Legenda se vraća

Potpuno novi Land Cruiser

Spremni za novu avanturu?

Legendarni Toyota Land Cruiser se vraća. Prava legenda sa neuništivim i emotivnim dizajnom: novi Land Cruiser vas vodi svuda i postavlja standarde. Snažan, pouzdan i pogodan za vožnju u svim uslovima i na svim terenima. Vaša nova avantura upravo počinje.

Legendarni izgled Land Cruisera
Nezaustavljiva 4x4 tehnologija
Legendarna off-road istorija
Revolucionalne inovacije
Veliko nasleđe
Poreklo legende
Istorija Land Cruisera počela je sa prototipom Toyota BJ. 1951. godine, jedino vozilo koje je stiglo do udaljene planinske stanice na obroncima planine Fudži. 1954. BJ je preimenovan u Land Cruiser i legenda je rođena.
First Edition

Legenda među legendama

Verzija sa oznakom First Edition* je lako prepoznatljiva, sa jedinstvenom opcijom boja, upečatljivom dvobojnom završnom obradom i kultnim okruglim farovima koji savršeno dopunjuju dizajn novog Land Cruisera inspirisanog porodičnim nasleđem. Ujedno ima i prepoznatljiv svetlosni potpis, nalepnice sa znakom First Edition i logotipe utisnute na unutrašnjem delu vrata. *nije dostupan na našem tržištu.
Zaista bezvremenski
Land Cruiser je uvek prkosio trendovima svojim univerzalnim dizajnom, jer sposobnost kojom se odlikuje nikada ne izlazi iz mode. Van svih vremenskih okvira, nova verzija First Edition to i potvrđuje.
Dizajn
Povratak korenima
Originalni Land Cruiser naglašavao je tehnologiju više od dizajna, funkciju više od forme. Ovaj isti osećaj snažne autentičnosti karakteriše i novi Land Cruiser. Sa svojim upečatljivim proporcijama i jednostavnom estetikom, novi model sa pogonom na sva četiri točka predstavlja oličenje potpuno nove avanture.

Snaga nikad nije izgledala tako moderno

Svaki pojedinačni element novog Land Cruisera služi svrsi. Niska linija prozora proširuje staklene površine obezbeđujući odličnu preglednost. Farovi su ugrađeni na sasmim uglovima automobila, te su zaštićeni od oštećenja.

Usudi se na nemoguće

Točkovi od 20 inča* pružaju impresivno prianjanje i vuču na svim terenima. A, zahvaljujući trapezoidnim lukovima točkova, blato se efikasno odvodi i omogućava lako kretanje i u najtežim uslovima.*opciono u zavisnosti od opreme

Samo je Sunce iznad vas

Panoramski krov* pune dužine ugrađen u Land Cruiser napravljen je za filmske trenutke. Gde god da vas avantura odvede, pustite svet unutra.* opciono u zavisnosti od opreme

Savršena preglednost

U teškim uslovima vožnje, dobra preglednost je ključna. Visoka pozicija sedelja u Land Cruiseru i niska horizontalna instrument tabla omogućavaju vam odličnu predglednost.

Intuitivna kontrola

Na osnovu iskustava Toyotinih profesionalnih reli vozača, prostor oko ručice menjača, koji je obično najvažniji, majstorski je primer izrade vrhunske ergonomije i omogućava lako korišćenje.

Slobodan prostor

Veliki tovarni prostor je fleksibilan i svestran i može se dodatno proširiti preklapanjem drugog i trećeg reda sedišta (opciono u zavisnosti od opreme).

Sposobnost
Otići bilo gde i vratiti se nazad

Pogon 4x4 kao nijedan drugi

Osmišljen da bi mogao da odluta daleko od utabanih staza, Land Cruiser koristi novu krutu GA-F platformu, čije su prednosti upotpunjene agilnim i prefinjenim elektronskim servo upravljačem. Ogibljenje sa dugim hodom i mehanizam za odvajanje stabilizatora (SDM)* obezbeđuju odličnu kontrolu nad točkovima. *opciono u zavisnosti od opreme

Spremni za svaki teren

Vanvremenska silueta Land Cruisera nije samo pitanje dobrog izgleda. Ojačani, čvrsti okvir ispod karoserije obezbeđuje bolju upravljivost i vozne osobine. Pored toga, kratki prepusti i uzdignut stav stvaraju dovoljan razmak od tla i dubinu gaženja da biste otišli tamo gde se drugi ne usuđuju.

Suočite se sa svim izazovima

Sistem Multi-Terrain Select optimizuje ogibljenje i prilagođava pogonski sklop za različite terene. A, kada vožnja postane tehnički izazovna, Crawl Conntrol sistem vodi računa o brzini tako da se možete usredsrediti na precizno navođenje točkova i upravljanje.