1. Company
 2. Toyota vesti i događaji
 3. 2020
 4. Novi hilux
Odaberite

NOVI HILUX

OSTAVLJA SNAŽAN UTISAK

Hiluxova reputacija savlađivanja svih terena i prelaženja preko bilo koje prepreke, postala je legendarna. Od sada, najpoznatija svetska zvezda od 1968. godine, postaje još moćnija. Osim svog mišićavog izgleda i još moćnijeg novog motora, novi Hilux položio je i najteže testove i tako opravdao svoju nepobedivost koju nosi u imenu i karakteru.

 • SAVRŠEN DIZAJN. NA SVAKOM TERENU

  Za još izraženiji karakter, Hilux je dobio nov upečatljiv izgled. Svojom mišićavom pojavom, sa naglašenim branicima i vrhunskim LED svetlima novi Hilux odiše snagom i jedinstvenošću. U kabini su primenjeni dugotrajni materijali sa odličnom završnom obradom, uz novo rešenje Combi Meter instrumenata na ekranu osetljivom na dodir, u obliku tableta, dijagonale 8 inča, koji pružaju potpuno novi osećaj i prefinjenost koji čine život lakšim.

 • VIŠE SNAGE, VIŠE OBRTNOG MOMENTA, VIŠE ZABAVE

  Sa svojom ponudom snažnih, ekonomičnih motora, Hilux je spreman da pomera planine. Novi dizel motor zapremine 2,8 litara, snage 204 KS i sa 500 Nm obrtnog momenta, pruža najbolji odnos snage i potrošnje u klasi. Najsnažniji Hilux ubrzava bez razmišljanja, uz snagu neophodnu za vuču teških tereta sa lakoćom, kako biste, zahvaljujući impresivnoj potrošnji goriva, radili još efikasnije.

 • SNAŽAN, TRAJAN, POUZDAN. BEZ DILEME

  Bez obzira da li se radi o zahtevnom prevozu tereta, ili savlađivanju izazovnog terena, postoje dobri razlozi zašto ćete biti potpuno bezbrižni u ovom pikapu. Osim nosivosti od 1 tone, kapaciteta vuče od 3,5 tone, i manuelnog sistema pogona 4x4, novi Hilux se odlikuje i nizom sistema asistencije u off-road vožnji. Od automatskog diferencijala sa ograničenim proklizavanjem (LSD) do pomoći prilikom polaska na uzbrdici (HAC), ili aktivne kontrole prianjanja (A-TRC), Hilux će vas uvek odvesti tamo gde vas čeka posao.

 • Savršen Spoj Za Posao I Životne Potrebe

  Elegentan, udoban i dinamičan ni jedan drugi pikap ne pruža takav spoj kao što to čini Hilux, savršen za posao i svakodnevne potrebe. Kako bi vam zabava i mogućnost povezivanja uvek bili pristupačni, Hilux je opremljen ekranom u obliku tableta Toyota Touch® 2, dijagonale 8 inča, sa brojnim multimedijalnim funkcijama, od povezivanja pametnih uređaja do zvučnog sistema JBL podržanog harman CLARi-Fi tehnologijom. Kamera na zadnjem delu i niz naprednih bezbednosnih sistema obezbeđuju opuštanje na kraju napornog dana.

POBEDNIK RELIJA, Nesavladiv U Svakodnevnim Prilikama

Poznat po svojim pustinjskim terenima i nezamislivim brzinama, reli Dakar je najteži test kvaliteta, trajnosti i pouzdanosti vozila. Kao pobednik tog relija, Hilux je još jednom potvrdio svoju legendarnu moć, i to u takmičenju u kome je poverenje presudno. Zato, bez obzira da li prelazite dine takmičeći se, ili prevozite planine peska zbog potreba posla, možete biti sigurni da vas Hilux nikada neće izneveriti.