1. Company
  2. News, Stories and Events
  3. 2020
  4. Novi hilux
Odaberite
Odaberite

NOVI HILUX

OSTAVLJA SNAŽAN UTISAK

Hiluxova reputacija savlađivanja svih terena i prelaženja preko bilo koje prepreke, postala je legendarna. Od sada, najpoznatija svetska zvezda od 1968. godine, postaje još moćnija. Osim svog mišićavog izgleda i još moćnijeg novog motora, novi Hilux položio je i najteže testove i tako opravdao svoju nepobedivost koju nosi u imenu i karakteru.

SAVRŠEN DIZAJN. NA SVAKOM TERENU

Za još izraženiji karakter, Hilux je dobio nov upečatljiv izgled. Svojom mišićavom pojavom, sa naglašenim branicima i vrhunskim LED svetlima novi Hilux odiše snagom i jedinstvenošću. U kabini su primenjeni dugotrajni materijali sa odličnom završnom obradom, uz novo rešenje Combi Meter instrumenata na ekranu osetljivom na dodir, u obliku tableta, dijagonale 8 inča, koji pružaju potpuno novi osećaj i prefinjenost koji čine život lakšim.

VIŠE SNAGE, VIŠE OBRTNOG MOMENTA, VIŠE ZABAVE

Sa svojom ponudom snažnih, ekonomičnih motora, Hilux je spreman da pomera planine. Novi dizel motor zapremine 2,8 litara, snage 204 KS i sa 500 Nm obrtnog momenta, pruža najbolji odnos snage i potrošnje u klasi. Najsnažniji Hilux ubrzava bez razmišljanja, uz snagu neophodnu za vuču teških tereta sa lakoćom, kako biste, zahvaljujući impresivnoj potrošnji goriva, radili još efikasnije.

SNAŽAN, TRAJAN, POUZDAN. BEZ DILEME

Bez obzira da li se radi o zahtevnom prevozu tereta, ili savlađivanju izazovnog terena, postoje dobri razlozi zašto ćete biti potpuno bezbrižni u ovom pikapu. Osim nosivosti od 1 tone, kapaciteta vuče od 3,5 tone, i manuelnog sistema pogona 4x4, novi Hilux se odlikuje i nizom sistema asistencije u off-road vožnji. Od automatskog diferencijala sa ograničenim proklizavanjem (LSD) do pomoći prilikom polaska na uzbrdici (HAC), ili aktivne kontrole prianjanja (A-TRC), Hilux će vas uvek odvesti tamo gde vas čeka posao.

SAVRŠEN SPOJ ZA POSAO I ŽIVOTNE POTREBE

Elegentan, udoban i dinamičan ni jedan drugi pikap ne pruža takav spoj kao što to čini Hilux, savršen za posao i svakodnevne potrebe. Kako bi vam zabava i mogućnost povezivanja uvek bili pristupačni, Hilux je opremljen ekranom u obliku tableta Toyota Touch® 2, dijagonale 8 inča, sa brojnim multimedijalnim funkcijama, od povezivanja pametnih uređaja do zvučnog sistema JBL podržanog harman CLARi-Fi tehnologijom. Kamera na zadnjem delu i niz naprednih bezbednosnih sistema obezbeđuju opuštanje na kraju napornog dana.

POBEDNIK RELIJA, NESAVLADIV U SVAKODNEVNIM PRILIKAMA

Poznat po svojim pustinjskim terenima i nezamislivim brzinama, reli Dakar je najteži test kvaliteta, trajnosti i pouzdanosti vozila. Kao pobednik tog relija, Hilux je još jednom potvrdio svoju legendarnu moć, i to u takmičenju u kome je poverenje presudno. Zato, bez obzira da li prelazite dine takmičeći se, ili prevozite planine peska zbog potreba posla, možete biti sigurni da vas Hilux nikada neće izneveriti.