1. Company
  2. Toyota vesti i događaji
  3. 2020
  4. Važno obaveštenje
Odaberite

VAŽNO OBAVEŠTENJE

Sigurnost i zdravlje naših klijenata i zaposlenih nam je od izuzetne važnosti. Svesni smo da je potreba za održavanjem vozila od velike važnosti za javnu sigurnost i zato smo osigurali uslove za pružanje usluge servisa vozila, maksimalno se pridržavajući mera prevencije širenja virusa COVID-19, primljenih od nadležnih organa.

Toyota servisni centri su otvoreni za usluge održavanja vozila.

Radno vreme servisa u većini centara je do 16h, ali za više informacija upućujemo klijente da kontaktiraju željeni servis čiji su podaci dostupni na: https://www.toyota.rs/dealers/dealers

Privremeno obustavljamo mogućnost online zakazivanja servisa i klijente molimo da direktno kontaktiraju sa osobljem željenog servisa.

Servis vozila u Auto Turing Stanojević d.o.o. biće dostupan radnim danima u terminu od 08:30 do 15:30h uz obavezno prethodno zakazivanje i potvrdu termina. Zakazivanje termina možete izvršiti pozivom nekih od sledećih brojeva telefona: 060/341-02-44 ili 060/349-42-02 ili putem e-mail adrese: office@toyota-turing.rs.

Prijem i preuzimanje vozila vršiće se isključivo u odvojenom delu objekta, bez mogućnosti pristupa klijentima ostalim unutrašnjim delovima objekta.

U delu koji će biti pripremljen za prijem vozila biće dostupna sredstva za dezinfekciju i zaštitu koja smo obezbedili za Vas. Molimo vas da ih koristite kao i da održavate najmanje 2 metra udaljenosti od naših zaposlenih.

U cilju sprečavanja daljeg prenošenja virusa COVID-19 u Republici Srbiji, ali i u cilju zaštite Vašeg zdravlja, a i zdravlja naših zaposlenih, molimo Vas za razumevanje i poštovanje navedenih mera.