1. Company
  2. Podrška Specijalnoj Olimpijadi Srbije
Odaberite

Podrška Specijalnoj Olimpijadi Srbije

Specijalna Olimpijada Srbije organizovala je nacionalno takmičenje u muškoj odbojci, koje je održano 7. oktobra u Pirotu, gde se Mkt&PR tim Toyote Srbije družio s takmičarima i učestvovao u dodeli medalja najboljim ekipama

Mobilnost je demokratsko pravo svih ljudi, a Toyotin održivi pristup je usmeren na „Ever Better Mobility for All“ (Još bolju mobilnost za sve). Želimo da promenimo život nabolje i verujemo da je sve moguće kada možete da se krećete. Moto „Start Your Impossible“ (Pokrenite svoje nemoguće) na najbolji način objašnjava našu viziju: društvo široke mobilnosti za sve jer mobilnost mora biti dostupna svakome.

Toyota Srbija kroz saradnju s Olimpijskim komitetom Srbije, Paraolimpijskim komitetom Srbije i Specijalnom Olimpijadom Srbije promoviše „Start Your Impossible“ vrednosti i ujedno pomaže da te organizacije lakše odgovore na izazove koje nameću mnogobrojna sportska takmičenja i druge aktivnosti.

Specijalna Olimpijada Srbije uz pomoć vozila Toyota Corolla Sedan, koje smo toj organizaciji stavili na raspolaganje ovog leta, dobila je podršku za mobilnost koja joj je neophodna za rad i ispunjenje brojnih obaveza. Na taj način samo je proširena saradnja koja je započela prethodnih godina. Poslednje u nizu takmičenja Specijalne Olimpijade Srbije, ovoga puta u muškoj odbojci na državnom nivou, organizovano je 7. oktobra u Sportskoj hali „Kej“ u Pirotu, gde su se predstavnici Marketing&PR tima Toyote Srbije družili s takmičarima i učestvovali u dodeli medalja najboljim ekipama.

O tome koliko podrška Toyote Srbije znači ovoj organizaciji istakao je direktor Specijalne Olimpijade Srbije, Aleksandar Stanojević:

„Značaj podrške jednog vrhunskog brenda, kakav je Toyota, i kompanije Toyota Srbija merljiv je prilikama da i naša organizacija, a pre svega njeni sportisti, postanu jednako prepoznatljiv i ostvaren „brend“. Zadovoljstvo nam je što su članovi Toyota tima svojim prisustvom, zalaganjem a pre svega jasnim stavom o sportu osoba s intelektualnim poteškoćama doprineli uspehu nacionalnog takmičenja u muškoj odbojci u Pirotu. Radujemo se i budućim akcijama i zajedničkim poduhvatima koji su pred nama“.

I mi se radujemo novim takmičenjima i aktivnostima koje će Specijalna Olimpijada Srbije organizovati uz našu podršku. Idemo dalje zajedno.