Zato što verujemo u "Bolje".

Odgovor Toyote Motor Europe na pandemiju COVID-19.

Pandemija virusa korona postavila je pred naše društvo novi izazov: ograničila je našu slobodu kretanja.

Ne znamo koliko dugo bi ova situacija mogla da potraje. Međutim, verujemo da zajedno možemo učiniti da nemoguće postane moguće, kako bismo iz ovoga sutra izašli još jači. Zato što verujemo u "Bolje".

Molimo vas da se ujedinimo tako što ćemo biti na odstojanju jedni od drugih.

Zbog toga smo odlučili da neke naše aktivnosti privremeno obustavimo, suočeni sa pandemijom virusa COVID-19. To podrazumeva prekid rada svih proizvodnih pogona Toyote u Evropi, koji će biti zatvoreni od ponedeljka, 23. marta.

Istovremeno, ipak nećemo prekinuti aktivnosti koje su važne da bismo obezbedili vašu neophodnu mobilnost, kao što je na primer isporuka rezervnih delova za evropska tržišta, čime pomažemo vozilima na putu.

Kao osnovni princip prilikom razmatranja i donošenja odluka o poslovanju, i dalje ćemo davati prioritet sigurnosti i bezbednosti zaposlenih, u skladu sa politikama i smernicama svake pojedinačne lokalne vlasti. Preduzimamo sve mere za sprečavanje širenja infekcija, poput otkazivanja poslovnih putovanja koja nisu hitna, zavisno od odluke svakog ogranka.

Želimo da iskoristimo ovu priliku da ohrabrimo i odamo priznanje svim zdravstvenim radnicima koji su posvećeni zaštiti zdravlja ljudi.

Više o Toyoti

Informacije i saveti za vlasnike Toyotinih vozila tokom COVID-19 pandemije Informacije i saveti za vlasnike Toyotinih vozila tokom COVID-19 pandemije Korona virus je doneo našem društvu sasvim nove i neočekivane izazove. Uprkos tome što ostajemo kod kuće, istovremeno ne možemo da izbegnemo vožnju automobilom zbog neodložnih obaveza. Toyota garancija tokom vanredne situacije Toyota garancija tokom vanredne situacije Sve informacije oko vozila koja su u garanciji. Ukupan broj vozila opremljenih Toyota Safety Sense sistemom premašio 10 miliona Ukupan broj vozila opremljenih Toyota Safety Sense sistemom premašio 10 miliona Toyota Motor Corporation je objavila da je ukupan broj vozila opremljenih sa Toyota Safety Sense - paketom aktivnih sigurnosnih tehnologija, kreiranih sa ciljem da pomognu u sprečavanju ili ublažavanju sudara u različitim situacijama u saobraćaju - na globalnom nivou dostigao broj od 10 miliona, samo nakon tri i po godine od njegovog lansiranja, 2015. godine. PREMIUM TOYOTA osiguranje PREMIUM TOYOTA osiguranje Ekskluzivna ponuda Wiener Stadtische osiguranja za Toyota vozače