Nova Toyota Corolla GR SPORT

i Corolla TREK

Na sajmu automobila u Ženevi premijerno su predstavljene dve nove verzije Toyota Corolle – Corolla GR SPORT i Corolla TREK.

Nova Corolla GR Sport

Nakon uspešnog lansiranja nove Corolle koja je naišla na pohvale zahvaljujući svom dinamičnom izgledu i impresivnim voznim karakteristikama, Toyota je u Ženevi predstavila Corollu GR SPORT, sportsku varijantu koja ubrizgava dozu strasti TOYOTA GAZOO Racinga u ovaj model. Nakon predstavljanja Yaris GR SPORT-a na prošlogodišnjem Pariškom sajmu automobila, Corolla GR SPORT je drugi model koji se pridružuje Toyotinoj GR SPORT seriji.

Model će biti dostupan u Hatchback i Touring Sports varijantama, sa izborom 1.8 ili 2.0 litarskog hibridnog pogona. Nova Corolla GR SPORT sa svojim sportskim dizajnom cilja na mlade kupce koji cene užitak u uzbudljivoj vožnji koju novi model obećava.

/

Corolla GR SPORT će biti prepoznatljiva po novoj prednjoj rešetki sa tamnom hromiranom završnom obradom, 18-inčnim naplacima, LED farovima i dvobojnom karoserijom. Unutrašnjost GR SPORT modela opremljena je crnim tekstilnim sportskim sedištima, specifičnim za ovaj model, koja se po želji mogu nadograditi kožnim presvlakama. Pored toga, ima crne i crvene šavove na instrument tabli, upravljaču i menjaču.

Corolla GR SPORT će biti u prodaji od januara 2020. godine.

Nova Corolla TREK

Corolla TREK verzija odražava rastuću popularnost crossover vozila robustnog izgleda u evropskom C-segmentu. Biće dostupna samo na Touring Sport modelima sa izborom 1.8 ili 2.0 litarskih hibridnih pogona.

Dizajnirana da privuče ljude koji uživaju u aktivnom načinu života i aktivnostima na otvorenom, Corolla TREK je pokrenula saradnju između Toyote i Trek Bicycle. Ovo partnerstvo spaja dva brenda koji imaju slične ekološke vrednosti, kako bi ponudili komplementarna rešenja mobilnosti.

/

Osnovan 1976. godine, Trek Bicycle je jedan od najpopularnijih svetskih biciklističkih brendova koji trenutno prodaje oko 1,5 miliona bicikala godišnje na globalnom nivou. Pored proizvodnje visokoefikasne biciklističke opreme, Trek koristi bicikle u cilju uklanjanja barijera koje sprečavaju ljude da žive srećniji, zdraviji i aktivniji život.

Utvrđujući svoje partnerstvo, Toyota je potpisala ugovor sa Trekom, a Corolla TREK će biti oficijalno vozilo podrške za Trek-Segafredo World Tour muške i ženske timove Treka, tokom evropskih biciklističkih trka.

Ciljanjem na porodice koje vode aktivan život, sa hobijima na otvorenom, Corolla TREK ima 20 mm veći klirens. Ona se zasniva na Corolla Touring Sports srednjoj klasi sa jedinstvenim elementima crossover stila, donosi 17-inčne aluminijumske naplatke, zatamnjena zadnja stakla, svetla za maglu i LED svetla.

/

Corolla TREK je opremljena sa 7-inčnim TFT infotainment ekranom, dvobojnim fabričkim sedištima i odgovarajućim dekorativnim elementima.

Corolla TREK se očekuje u prodaji od avgusta 2019. godine.

Pročitajte više o Toyoti

Dolazi nova uzbudljiva era za Corollu! Dolazi nova uzbudljiva era za Corollu! Toyotina nova generacija C-segment hečbeka, sedana i karavana globalno će nositi naziv Corolla Toyota Corolla Sedan GR Sport Toyota Corolla Sedan GR Sport Najatraktivnija verzija Corolle Sedan do sada Corolla HB 1.8 HSD je Eko Auto godine 2020. Corolla HB 1.8 HSD je Eko Auto godine 2020. U tradicionalnom izboru koji organizuje agencija Metro Market u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, Agencijom za zaštitu životne sredine Vlade Republike Srbije i Centrom za motorna vozila AMSS, Toyota Corolla Hatchback 1.8 Hybrid osvojila je prvo mesto i laskavu titulu „Eko Auto godine u Srbiji“ za 2020. godinu. Nova Corolla Touring Sports Nova Corolla Touring Sports Nova Toyota Corolla Touring Sports debitovaće na sajmu automobila u Parizu u oktrobru 2018. godine