1. Discover Toyota
  2. Beyond
  3. Mobility
Odaberite

Mobilnost za sve

Mobilnost je sloboda. Kada se krećemo, dešavaju se čuda. Nemoguće postaje moguće, snovi postaju stvarnost. Za nas je mobilnost demokratska vrednost koja mora da bude dostupna svima i koja eliminiše eventualna ograničenja. Zato dizajniramo rešenja koja osobama s invaliditetom i osobama s različitim fizičkim ograničenjima omogućavaju slobodu kretanja. Brinemo o starijima i unosimo radost u njihove živote posebnim uslugama prevoza. Pružamo bolju povezanost ljudima koji žive u udaljenim područjima. Uvek i svuda stvaramo mobilnost za sve.

C+Walk T

Električni, kompaktni i lak za manevrisanje, elegantni C+Valk T konstruisan je da pomogne putnicima kako bi se lakše i bezbednije kretali kroz grad. Bez obzira da li stojite, sedite ili ste u invalidskim kolicima, ovo ekološko električno vozilo na baterije uvek je spremno za put kako bi kretanje bilo zabavno za sve.

Human Support Robot

Toyotin robot za podršku ljudima pomera granice mobilnosti pomažući onima koji se oslanjaju na svakodnevnu pomoć da žive nezavisnije. Može da se kreće autonomno, i neumorno će izvršavati različite glasovne zahteve i komande tableta, kako to od njega zahteva čovek.

Accessible People Mover

Još jedan od načina na koji težimo da idemo preko nulte granice jeste da pomognemo onima čija je sposobnost kretanja ograničena. Accessible People Mover je razvijen da omogući starijim osobama i osobama sa invaliditetom, kao i trudnicama i porodicama sa malom decom, da se ukrcaju u javni prevoz i uživaju u više slobode.

i-Ride

Ovo je i-Ride, genijalan električni automobil pristupačan za smeštaj invalidskih kolica, kojim se jednostavno upravlja pomoću džojstika. Njegov jedinstveni raspored sedišta i automatizovane funkcije vožnje pružaju bolju mobilnost i bezbrižnost za korisnike.

STVARAMO BEZBRIŽNOST

Naša vizija mobilnosti zasniva se na malim koracima kojima kreiramo velike stvari s kojima prevazilazimo granice.
Saznajte više

NAPREDNA TEHNOLOGIJA

Tehnologija je stvorena za ljude. Olakšava život. Putovanja čini bezbednijim. Čuva okolinu i prirodu.
Saznajte više