Toyota

Hotspot

Svi vole internet i danas je važnije no ikad da imate konekciju na koju se zaista možete osloniti, naročito kada ste u pokretu. Bilo da ga koristite za važne poslove, da biste bili u kontaktu sa prijateljima i porodicom ili samo uživali u onlajn zabavi i igricama, novi Toyota Hotspot je savršeno rešenje. Prebacite vašu Toyotu u WiFi hotspot i krenite da krstarite internetom.

Šta je Toyota Hotspot?

Toyota Hotspot je WiFi ruter ugrađen van vidnog polja u pregradi ispred suvozača ili središnjoj konzoli. Po završetku inicijalne postavke, on se automatski uključuje kada upalite auto i omogućava vam spajanje na internet do pet WiFi uređaja u vozilu.


Zabava u pokretu
Slušajte muziku, preuzmite filmove sa interneta, igrajte onlajn igrice… Brojne su mogućnosti uz Toyota Hotspot koji će duga putovanja učiniti uvek zabavnim, čak i kad se zaglavite u neizbežnim saobraćajnim gužvama!


Posao putuje s vama
Ako treba da proverite poštu ili preuzmete poslovna dokumenta kada ste na putu, Toyota Hotspot održava vaš kontakt sa poslovnim svetom.


Podignite internet na viši nivo
Ovo je pravi WiFi za vaš auto – brži je i pouzdaniji od standardne veze podataka na vašem mobilnom telefonu i omogućava vam da maksimalno iskoristite mogućnosti uređaja koji imaju samo WiFi vezu, a nemaju i 3G vezu. Većina uređaja nije konstruisana za uslove unutar vozila, ali je Toyota Hotspot optimizovan za putovanje, čak i velikom brzinom.

Karakteristike Toyota Hotspot

Lak za upotrebu
Povezivanje na internet pomoću Toyota Hotspot se ne razlikuje od korišćenja WiFi bilo gde drugde – samo povežite vaš uređaj na uobičajen način.

Do pet uređaja
Čak i kad je auto pun putnika, svako može da se konektuje pomoću Toyota Hotspot jer se s njim može povezati do pet uređaja.

Pouzdana veza
Toyota Hotspot je optimizovan za uslove putovanja tako da primate najjači i najpouzdaniji internet signal u automobilu.

Odgovarajuća SIM kartica s podacima
Možete da koristite bilo koju SIM karticu s podacima sa Toyota Hotspot, što vam daje slobodu da odaberete paket usluga koji vam najviše odgovara.

Napaja se preko automobila
Toyota Hotspot se napaja iz akumulatora vozila tako da se on neće isprazniti na sred putovanja.

Sigurno i zaštićeno
Toyota Hotspot je ugrađen van vidnog polja i pošto je odobren od strane Toyote, u potpunosti je testiran kako bi se proverilo da ne utiče na rad drugih električnih sistema.

Mogu li da dobijem Toyota Hotspot za moj auto?

Toyota Hotspot je dostupan za sva Toyotina vozila nove generacije, bilo kao opcija kod novih vozila ili je već ugrađen u postojeći model nove generacije.

Za više detalja o Toyota Hotspot, pitajte vašeg ovlašćenog partnera.

Podsetnik na sigurnost

Kada vozite vašu Toyotu svu vašu pažnju stalno usmeravajte na put. Kada je vozilo u pokretu, digitalne uređaje koje omogućava Toyota Hotspot trebalo bi da koriste samo putnici. Vozači koji žele da koriste digitalni uređaj prvo treba da bezbedno parkiraju vozilo.

Pogledajte Toyota Hotspot video

Pročitajte više o Toyoti

Toyota Proace City Toyota Proace City Toyota objavljuje svetsku premijeru novog kompaktnog teretnog vena Fernando Alonso testirao pobjednički Dakar Hilux Fernando Alonso testirao pobjednički Dakar Hilux Toyota Gazoo Racing vozač Fernando Alonso završio je dvodnevni test za volanom Dakar Rally pobjedničkog TOYOTA Hiluxa 27. i 28. marta. Reli Meksiko Reli Meksiko Tanak i TOYOTA GAZOO Racing tim završili su na visokoj drugoj poziciji u Meksiku Nova Toyota Corolla GR SPORT i Corolla TREK Nova Toyota Corolla GR SPORT i Corolla TREK Na sajmu automobila u Ženevi premijerno su predstavljene dve nove verzije Toyota Corolle – Corolla GR SPORT i Corolla TREK.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.