1. Owners
  2. Parts & Accessories
  3. Child Car Seats
Odaberite

Toyota Isofix Duo Plus Dečje Sedište

Bezbednost dece najveća je briga za svakog roditelja. To posebno važi kada putujete zajedno automobilom. Budite bezbrižni i zaštite svoju decu korišćenjem naših dečjih sedišta.

Postavljanje dečjeg sedišta

Do nedavno je postavljanje dečjeg sedišta od roditelja zahtevalo da shvate brojne instrukcije, posebno gde pojasevi treba da se provuku ili zakače kako bi mogla da se koriste. Da bi prikazali koliko je to veliki problem, američki NHTSA je uradio istraživanje koje potvrđuje da troje od četvoro dece nije bilo sigurno u svojim sedištima onako kako bi to trebalo. Imajući u vidu taj podatak, kao i činjenicu da su saobraćajne nesreće vodeći uzročnik smrti dece do 12 godina, jasno je koliko je važno da deca budu ispravno vezana pojasevima. 

Ponuda naših dečjih sedišta

Srećom, Toyota nudi širok izbor dečjih auto sedišta za sve uzraste, sa odgovarajućim vezivanjem, od izdržljivih materijala, dizajniranih kako za komfor, tako i za bezbednost.

Vodič za postavljanje


U našoj ponudi pronaći ćete dva modela, Duo Plus i KidFix, opremljenih ISOFIX sistemom. To je međunarodni standard za postavljanje i povezivanje dečjih sedišta sigurnom vezom sa tačkama sedišta vozila, a kod vaše Toyote smeštenih između sedišta. Koristeći taj brz i lak postupak, izbegavate sve probleme sa kopčanjem prilikom povezivanja sa pojasevima sedišta.

Videćete kako je to lako i u četiri jednostavna koraka koja su potrebna za postavljanje Duo Plus i KidFix sedišta, a uputstvo za postavljanje možete pronaći ispod.