1. Owners
  2. Parts & Accessories
  3. Protect
Odaberite

I vašem vozilu je potrebna zaštita

Ništa nije tako dobro kao osećaj koji pruža sjaj novog automobila. Toyota ProTect* je revolucionaran način zaštite koji vašem automobilu daje izgled iz auto-salona, i to tokom mnogo narednih godina – bez obzira da li je vaš automobil nov ili polovan. Za razliku od tradicionalnih voskova i naprednih polimernih premaza, samo jedno nanošenje Toyotinog keramičkog premaza ProTect* garantovano daje vašem vozilu miran san narednih pet godina.

Očuvajte vrednost svog vozila

Sjaj poput novog automobila iz salona nije samo pitanje dobrog izgleda – to je stvar očuvanja vrednosti vašeg vozila. Toyota ProTect* vam pomaže da vaše vozilo bude u najboljem mogućem stanju, podižući mu cenu prilikom otkupa ili prodaje kada odlučite da ga zamenite.  Prenosiva garancija je takođe značajna za kupce i uverava ih da je vaše vozilo dobra investicija.

Karoserija:

Očuvajte svoje vozilo ojačanim keramičkim premazom koji obezbeđuje vrhunsku zaštitu od nečistoća sa puta, kisele kiše, soli za posipanje  i UV zraka, i dobićete dugotrajnu zaštitu sa visokosjajnim izgledom. Zaštita ima i vodoodbojna svojstva koja sprečavaju zadržavanje vode.

360 €*

 

 

Enterijer:

Stvara nevidljivi sloj koji štiti presvlake i tapacirung u kabini, i to od obične prljavštine do raznih nečistoća. Jednostavno prebrišite bilo koji izvor nečistoće, i neće biti fleka na oblogama.

90 €*

 

Točkovi:

Uz pomoć dugotrajne zaštite od naslaga sa kočnica, nečistoća sa puta ili od vremenskih uslova, vaši aluminijumski naplaci biće čisti i sjajni.

41 €*

 

*Moguća su odstupanja od cene do 5%

Šta Toyota ProTect štiti?

Saznajte više

Kako radi?

Toyota ProTect* je keramički premaz za vaše vozilo. Taj napredni premazni sloj razvila je NASA, tehnologijom molekularnih veza koje se stvaraju sa površinom vozila i ponašaju kao zaštitni štit unutrašnje i spoljašnjeg dela vašeg vozila.

Nema potrebe za poliranjem, voskiranjem, ili primene bilo kog drugog načina, osim pranja blagim auto šamponom ili koncentratom šampona.

Da. Profesionalnim postupkom može se koristiti za primenu na novim ili polovnim automobilima.

Da. Toyota ProTect* zaštita neće biti oštećena.

Dobro održavani uređaji auto perionice, sa najjeftinijim ciklusom, neće oštetiti Toyota ProTect* zaštitu ni na koji način.

Da. Toyota ProTect* je vrlo otporna na deterdžente.

Automobili koji su tretirani zaštitom Toyota ProTect* mogu se prati bilo kojim kvalitetnim šamponom koji ne sadrži vosak.

Vaš ovlašćeni Toyota prodavac / serviser može obnoviti ProTect* zaštitu na vašem automobilu po zahtevu na osnovu vašeg osiuguranja.
*Prikazane su preporučene maloprodajne cene sa PDV-om bez uračunatog troška ugradnje