1. Owners
  2. Parts & Accessories
  3. Merchandise

TOYOTA BOUTIQUE

Bez obzira gde idete i šta radite, nova kolekcija Toyota proizvoda ima nešto za Vas. Kao i kod naših automobila, naša odeća i dodaci su inovativni, pametno dizajnirani i vrhunskog kvaliteta te pružaju isto zadovoljstvo koje dolazi s posedovanjem Toyota vozila. Za celokupnu ponudu i naručivanje proizvoda obratite se svom najbližem ovlašćenom Toyota partneru. Iz ponude izdvajamo:

YARIS PAMETNI SAT

Yaris pametni sat prati vaše dnevne aktivnosti: utrošene kalorije, pređenu distancu i brzinu, kontroliše status sna, pritisak i broj otkucaja srca. Sat poseduje opciju aktiviranja na pokret ruke, alarm i sistem lakog lociranja. Informacije o porukama, podsetnik za tečnost, podsetnik za fizičku aktivnost. Dimenzije TFT ekrana su 96"". Gumena narukvica uređaja izrađena je u plavoj boji sa utisnutim Yaris amblemom u beloj boji.

32 €

GR SPORTSKI KAČKET

Toyota GAZOO Racing trkački sportski kačket sa prednje strane poseduje Toyota GAZOO Racing silikonski amblem, dok je donja strana kačketa inspirisana sa GR "Camo" dizajnom. Sa zadnje strane nalazi se podešavaljući mehanizam.

33 €

TGR 19 RANAC

Toyota GAZOO Racing ranac poseduje veliki odeljak za odlaganje sa rajfešlusom, dok se na bočnim stranama nalaze džepovi. Ranac poseduje izuzetno komforne podesive kaiševe, koji obezbeđuju dodatnu udobnost prilikom svakodnevnog nošenja. Sa prednje strane nalazi se Toyota GAZOO Racing amblem. Unutar ranca nalazi se odeljak za odlaganje laptop računara.

59 €

GR TORBA ZA ODLAGANJE

GAZOO Racing torba za odlaganje sa GR "Camo" dizajnom obezbediće da vaše stvari budu sigurno i uredno odložene. Prednosti ove torbe čine veliki odeljak za odlaganje i tri velika spoljašnja džepa. Zbog svojih kopči i pojaseva vrlo lako se može montirati na većinu prednjih i zadnjih naslona za glavu. Idealna je za korišćenje kao dodatno mesto za odlaganje sitnica u autu. Kada se ne koristi vrlo lako se može sklopiti i odložiti.

27 €

SPORTSKA TORBA - SPORT LINE

Sportska torba sa crveno belim linijama. Opremljena sa dve izdržljive ručke i pojasom za nošenje preko ramena. Glavni odeljak torbe poseduje mrežasti džep i rajfešlus. Dimenzije: 55x30x30 cm.

63 €

TOYOTA CH-R PLETENA KAPA

Stilske pletene rukavice u sivo-crnoj boji sa crnim kožnim umetkom obezbediće vam toplotu tokom hladnih dana uz suptilno iskazivanje ljubavi prema brendu. PU kožni amblem sa Toyota C-HR natpisom reljefnog oblika nalazi se sa bočne strani rukavica. Odlična su kombinacija uz Toyota C-HR pletenu kapu.

9 €

 

TOYOTA C-HR PLETENE RUKAVICE

Stilska pletena kapa u sivo-crnoj boji obezbediće vam toplotu tokom hladnih dana uz suptilno iskazivanje ljubavi prema brendu. PU kožni amblem sa Toyota C-HR natpisom reljefnog oblika nalazi se na bočnoj strani kape. Odlična su kombinacija uz Toyota C-HR pletene rukavice.

14 €