1. New Cars
  2. SUV & 4x4
  3. LEGENDARNE OFF-ROAD TOYOTE
Odaberite

LEGENDARNE OFF-ROAD TOYOTE

ZA SVE TERENE, ZA SVA VREMENA
Toyotina SUV vozila su preko 60 godina predvodnici u off-road i avanturističkim vožnjama. Nenadmašnim performansama i hrabrim novim izgledom, Toyotino terensko vozilo će vas dovesti udobno do odredišta, bez obzira na izazove.

COROLLA CROSS

Snažna i robusna, izdignuta Corolla Cross pruža praktičnost bez napora i vrhunsku preglednost, sve u izgledu i atmosferi pravog SUV-a. Široko otvaranje zadnjih vrata i dovoljno prostora za glavu i noge garantuju lak pristup i udobnost, dok sedišta koja se preklapaju pružaju dobrodošlu fleksibilnost za svakodnevni život ili aktivni odmor. Ovde svi uživaju u vožnji.

Više o Corolla Cross

AYGO X

Podignite temperaturu u gradu smelim i nepogrešivim dizajnom Toyote Aygo X. Prefinjena, jedistvena i nesumnjivo cool, dvobojna karoserija osvaja izgledom, odiše originalnošću i razigranim karakterom.  Impozantni 18-inčni aluminijumski točkovi ispod velikih blatobrana daju Aygou X neuporedivo širu siluetu koja uliva poverenje. A kuda god da krenete LED farovi će jasno osvetljavati put.

Konfigurišite AYGO X Više o AYGO X

YARIS CROSS

Samouveren izgled SUV-a u elegantnom, kompaktnom izdanju privući će pažnju gde god da krenete.

U Yaris Cross-u udobnost i kontrola su vam na dohvat ruke. Novi 9" HD ekran osetljiv na dodir nudi pristup povezanoj navigaciji kao i integraciju bežičnog pametnog telefona, uključujući Apple CarPlay™ i Android Auto™. Sa hibridnim AWD-i pogonom, Yaris Cross je jedini kompaktni hibridni SUV koji nudi inteligentni pogon na sva četiri točka. Vodeća efikasnost u klasi i impresivno niske emisije CO₂ dokaz su da je Yaris Cross rođen za zabavnu vožnju i dobar za životnu sredinu.

 

Konfigurišite Yaris Cross Više o Yaris Cross

TOYOTA C-HR HYBRID

Toyota C-HR Hybrid je jedno od naših najekonomičnijih SUV vozila, upotpunjen elegantnim, mišićavim izgledom koji stvara potpuno novu vrstu automobila. Napredni hibridni sistem pruža dinamičan odziv kako bi vam doneo još bolje iskustvo u vožnji. Otkrijte najnovije ponude za Toyota C-HR Hibrid.

  • Crni aluminijumski naplaci od 18 inča sa mašinskom obradom
  • Toyota Safety Sense sistem sa upozorenjem na sudar i detekcijom pešaka
  • Inteligantna pomoć prilikom parkiranja, sa prednjim i zadnjim parking senzorima i automatskim kočenjem
  • Grejanje sedišta sa elektro podešavanjem lumbalnog oslonca
Konfigurišite Toyota C-HR

RAV4 HYBRID

RAV4 predstavlja beskompromisnu ravnotežu prostranosti, udobne vožnje, snage i terenskih svojstava. Snažan izgled moćnog i autentičnog SUV-a sa kompaktnim dimenzijama i upravljivošću upotpunjen je specijalnim izdanjem sa istaknutim unutrašnjim i spoljašnjim detaljima u samo jednoj boji. Intenzivna ''ponoćno crna'' boja karoserije. naglašava sjaj površina, a taj efekat pojačan je upotrebom odgovarajućih crnih stilskih elemenata kako bi dodatno naglasili njegovu moć.

Konfigurišite RAV4 Više o RAV4

RAV4 PLUG-IN

RAV4 Plug-in Hybrid spaja našu najmoćniju hibridnu tehnologiju do sada, sa izvanrednom EV sposobnošću da vas napaja više i čistije. Ispod sofisticiranog dizajna, dvostruki izvori energije iz naše hibridne tehnologije četvrte generacije i litijum-jonske baterije velikog kapaciteta omogućavaju vam da uživate u trenutnom ubrzanju, sa najvećim dometom u klasi.
Konfigurišite RAV4 Plug-in Više o RAV4 Plug-in

HIGHLANDER

Highlander Hybrid kombinuje elegantan, dinamičan i prefinjen izgled vrhunskog gradskog SUV-a sa čvrstoćom i snagom istinskog pogona na sva četiri točka. Dostupan isključivo sa potpuno hibridnim pogonskim sklopom, po prvi put u prodaji širom zapadne Evrope. Unutrašnjost je oblikovana tako da nudi praktičnost, trajnost i prostranost koju očekujete od SUV-a sa 7 sedišta, dajući udobno i vrhunsko okruženje za sve putnike.

 

Konfigurišite Highlander Više o Highlander

HILUX

Malo je automobila koji, poput Hiluxa mogu sa ponosom nositi blato i pesak na svojoj karoseriji. Njegov robustan i upadljiv dizajn stvoren je kako bi odlično izgledao u svakom poslu, izazovu ili avanturi. Novi Hilux kombinuje snažni 2,8-litarski motor i poboljšanje drumskih i terenskih sposobnosti uz veću udobnost i unapređenu opremu,. pojačavajući istovremeno njegovu legendarnu otpornost na svim terenima.

Konfigurišite Hilux Više o Hilux

LAND CRUISER

Uz nasleđe terenskih sposobnosti koje traje gotovo 70 godina, legendarni Land Cruiser ostaje jedinstven po činjenici da objedinjuje izuzetan kvalitet, izdržljivost i pouzdanost sa terenskim sposobnostima bez premca i sve većim nivoom prestiža, luksuza i udobnosti. Danas je podjednako neumoran – uz napredniju tehnologiju za drumsku i terensku vožnju, sigurnosnih funkcija i još više snage za savladavanje svih vrsta terena.