1. New Cars
  2. SUV & 4x4
  3. LEGENDARNE OFF-ROAD TOYOTE
Odaberite
Odaberite

LEGENDARNE OFF-ROAD TOYOTE

ZA SVE TERENE, ZA SVA VREMENA

Toyotina terenska vozila su preko 60 godina predvodnici u off-road i avanturističkim vožnjama. Nenadmašnim performansama i hrabrim novim izgledom, Toyotino terensko vozilo će vas dovesti udobno do odredišta, bez obzira na izazove.

LAND CRUISER

Uz nasleđe terenskih sposobnosti koje traje gotovo 70 godina, legendarni Land Cruiser ostaje jedinstven po činjenici da objedinjuje izuzetan kvalitet, izdržljivost i pouzdanost sa terenskim sposobnostima bez premca i sve većim nivoom prestiža, luksuza i udobnosti. Danas je podjednako neumoran – uz napredniju tehnologiju za drumsku i terensku vožnju, sigurnosnih funkcija i još više snage za savladavanje svih vrsta terena.

Konfigurišite svoj Land Cruiser Više o Land Cruiser

HILUX

Malo je automobila koji, poput Hiluxa mogu sa ponosom nositi blato i pesak na svojoj karoseriji. Njegov robustan i upadljiv dizajn stvoren je kako bi odlično izgledao u svakom poslu, izazovu ili avanturi. Novi Hilux kombinuje snažni 2,8-litarski motor i poboljšanje drumskih i terenskih sposobnosti uz veću udobnost i unapređenu opremu,. pojačavajući istovremeno njegovu legendarnu otpornost na svim terenima.

Konfigurišite svoj Hilux Više o Hilux

RAV4 HYBRID

RAV4 predstavlja beskompromisnu ravnotežu prostranosti, udobne vožnje, snage i terenskih svojstava. Snažan izgled moćnog i autentičnog SUV-a sa kompaktnim dimenzijama i upravljivošću upotpunjen je specijalnim izdanjem sa istaknutim unutrašnjim i spoljašnjim detaljima u samo jednoj boji. Intenzivna ''ponoćno crna'' boja karoserije. naglašava sjaj površina, a taj efekat pojačan je upotrebom odgovarajućih crnih stilskih elemenata kako bi dodatno naglasili njegovu moć.

Konfigurišite svoj RAV4 Više o RAV4

HIGHLANDER

Highlander Hybrid kombinuje elegantan, dinamičan i prefinjen izgled vrhunskog gradskog SUV-a sa čvrstoćom i snagom istinskog pogona na sva četiri točka. Dostupan isključivo sa potpuno hibridnim pogonskim sklopom, po prvi put u prodaji širom zapadne Evrope. Unutrašnjost je oblikovana tako da nudi praktičnost, trajnost i prostranost koju očekujete od SUV-a sa 7 sedišta, dajući udobno i vrhunsko okruženje za sve putnike.

 

Konfigurišite svoj Highlander Više o Highlander