1. Discover Toyota
 2. Corolla Cross
Odaberite

Otkrijte novu Corollu Cross

POZDRAV SREĆNIM PORODICAMA

Upoznajte se sa novom Corollom Cross Hybrid. Prva Corolla u SUV verziji proširuje ponudu ovog najprodavanijeg modela u svetu uz upečatljiv stil karoserije.

Corolla Cross pruža porodicama sve što im je potrebno u svakodnevnom životu, objedinjujući praktičnost prostranog SUV-a sa povišenom pozicijom u vožnji i naše najnaprednije hibridne i bezbednosne tehnologije do sada.

Spremni za pravi porodični automobil? Onda je ovo vožnja koju je vredelo čekati.
 • Vožnja u kojoj svi uživaju

  Snažna i robusna, izdignuta Corolla Cross pruža praktičnost bez napora i vrhunsku preglednost uz izgled i osećaj pravog SUV-a. Široka zadnja vrata i dovoljno prostora za glavu i noge garantuju lak pristup i udobnost, dok sedišta koja se preklapaju pružaju fleksibilnost u svakodnevnom životu kao i na aktivnom odmoru. U Corolli Cross svi uživaju u vožnji.
 • Moć osmeha

  Kao prvi globalni Toyotin model koji je opremljen našom novom hibridnom tehnologijom 5. generacije, Corolla Cross daje svima razlog za osmeh. Novi 2,0-litarski hibridni motor donosi nenadmašnu kombinaciju snage i niske emisije CO2, a zahvaljujući opcionom inteligentnom pogonu na sva četiri točka (AWD-i), bićete puni samopouzdanja i sigurnosti u svim uslovima. Sa poboljšanim ubrzanjem, impresivnom ekonomičnošću u potrošnji goriva i bez vidljivog utikača, Corolla Cross Hybrid čini svako porodično putovanje zabavnim.

 • Rešenja prilagođena porodici

  Bez obzira da li obavljate svoje poslove ili se pakujete za praznično putovanje u Corolli Cross ste uvek zaštićeni i povezani. Uz T-Mate bezbednosne tehnologije i sisteme pomoći vozaču, uključujući poboljšani sistem pre sudara (PCS) i Toyota Teammate Advanced Park asistenciju prilikom parkiranja vožnja je sada još bezbednija. Zahvaljujući ugrađenom paketu za povezivanje, od internet navigacije u realnom vremenu, preko 10,5” HD ekrana osetljivog na dodir, do 12,3” digitalnog ekrana u kokpitu vozača, svako putovanje biće prava zabava.

Mnogo razloga da volite suv

 • Novi vidici

  Zahvaljujući većoj visini u vožnji i povišenom rastojanju od tla, SUV vozila pružaju nenadmašnu, potpunu vidljivost i samopouzdanje. Bilo da se vozite po gradu ili putujete van utabanih staza, na odredište ćete stići odmorni i rasterećeni.

 • Dobrodošli u praktičnost

  Izdignuta konstrukcija SUV-a obezbeđuje više unutrašnjeg prostora nego konvencionalni modeli hečbeka ili limuzine. Uz mnogo prostora za glavu i noge, prostrani prtljažnik SUV-a je obično lakše spakovati zahvaljujući većoj nosivosti i širokom pristupu prtljažniku.
 • Zadovoljstvo vožnje

  Pokretljivi i brzi, moderni SUV automobili sada pružaju pravu zabavu za volanom. Često kombinujući hibridnu tehnologiju i pogon na sva četiri točka, Toyotini SUV modeli, kao što je Corolla Cross, daju dinamičnu snagu i sigurnost u svim vremenskim uslovima, za svako putovanje.

Uživajte prvi u vožnji