1. Discover Toyota
  2. This is Toyota
  3. Toyota Work Experience
Odaberite

Toyota radno iskustvo

Saznajte više o tome kako mladima dajemo priliku za uspeh.

U Toyoti smo rešeni da svakome damo podstrek i priliku za lično i profesionalno napredovanje. Negujuću obostrano poverenje, i obezbeđujući uslove za učenje i obuku, sprovodimo svoje principe stalnog usavršavanja. U Toyoti svako može otvoreno da govori o mogućem problemu, ili ukoliko misli da postoji način da se nešto uradi bolje. To je još jedan način na koji obezbeđujemo Toyotin kvalitet u svemu što radimo.

Ponosni smo na bogatu raznolikost naših ljudi, koja se vidi u različitom životnom dobu, polu, kulturi, kao i nacionalnostima kupca pirom sveta. Takođe smo stalno posvećeni i podizanju najviših standarda  kvaliteta u našem poslovanju.

Naši ljudi i naše radno okruženje

Raznovrsna radna snaga

Aktivno gajimo raznolikost naše radne snage u svetu, verujući da je ispravno i korektno omogućiti ljudima različite starosti, polova, etničke pripadnosti i kulture da rade zajedno, i ostvare svoj potencijal dugom karijerom u Toyoti. To nam takođe omogućava bolje razumevanje velike raznovrsnosti naših kupaca širom sveta, kao i formiranje održivije i efikasnije radne snage.

Obostrano poverenje

Obostrano poverenje između naših radnika na svim nivoima poslovanja je ključno. Otvorenim deljenjem informacija o usmerenju komanije i promenama u poslovnom okruženju sa zaposlenima, gradimo atmosferu poverenja. Na redovnim skupovima, na savetima radnika, na lokalnom, nacionalnom i regionalnom nivou svakodnevno ohrabrujemo otvoren, iskren dijalog između rukovodstva i zaposlenih. Izgradnja poverenja pomaže ljudima da sa više samopouzdanja rade na uočavanju i rešavanju problema, u skladu sa našim principom stalnog usavršavanja.

Bezbedno radno okruženje

Bezbednost je najvažniji zadatk našeg poslovanja širom sveta. Podstičemo podizanje nivoa zaštite na najviši nivo, od lične bezbednosti naših ljudi, do društvenih zajednica u okruženju naših proizvodnih pogona. Primenjujemo sve lokalne i međunarodne pravne propise, i podižemo naše stroge standarde za formalno obrazovanje, kao i postupke koji se stalno nadgledaju, proveravaju i upotpunjuju.